Şu an arastirma asamasindayim, burayada yaziyim dedim. opel corsa 1.4 gls 16valf 2000 model b kasa aracim var. yalniz performansini artirmak istiyorum.
yag, antifiriz, yag filtresi, polen filtresi, benzin filtresi ni degistirdim.
motor ici temizleyici kullandim. bunlar zaten rutin bakimlar ama performanstada farkediyo. bunlar disinda, ek olarak bi parca vb herhangi bisey. ne yapilabilir?
Atmosferik motorun performansını arttırmak için ne yapılabilir?
Eski model araçlarda pek yapılacak bir şey yok, genellikle açık hava filtreleri ve performans bujileri kullanılıyor. Eğer chip uygulaması mümkünse kullanılabiliyor fakat önermiyorum.
Aga hiç uğraşma sağlam buji taktır ateşleme sistemini değiştittir açık hava filtresi taktır sonra depodaki yakıtı bitir önce sıfıra sıfır git 95 oktan pompa benzin al depo 70 litreye 66 litre al depoya bildiğimiz etanol den yaklaşık 1.5 2 litre koy gör performansı oranı tutturamazsan hararet Bi tık yükselir kaliteli yağ kullanıyorsan sorun olmaz
Açık hava filtresi taktırabileceğiniz gibi, 4 tırnak buji, performans buji kabloları, kaliteli akaryakıt ve çip uygulamasıyla kısmi olarak performans artışı yapabilirsiniz..