Togg otomobili satın alır mısınız
Seve seve gururla
Tofaş neyime yetmiyeeh
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hele bir yapılsın, çıksın. Servis ağı, fiyatları, bakım masrafları, teknik sorunları olup olmadığı ortaya çıksın. Sonra fiyat-kalite değerlendirmesini yapıp kararımı veririm
Cevap
7Cevap
Basit bir hesap mesela. Togg denen fason araç bir suv model. Karşısına piyasanın en dandik sıfır ve daha aşağı bir segmentini sunarım ;
DACİA DUSTER Comfort 1.0 Tce 100 bg 4x2, elektiriksiz, pilsiz dümdüz = 165.900 ₺ ?
İşte halktan kopuk adamlar anca buna yarar. Fakirlere hayal pompalayarak satış yaparlar...
Bütçeme uygun olacağını sanmıyorum... En az 250 bin civarı olur.
Daha kendini kanıtlamamış başka araba markalarını teecih ederim ama birkaç yıl sonra belki
Alamam, yerine Peugeot 207 SW alırım. Şu anki görünüşe göre TOGG SUV 500 bin ₺'lik araba gibi görünüyor. Sedanı 350 bin ₺.
Başımızdaki de bize uygun bütçede verirdi ya a*q kaç tane yerli araba zırvalığı çıktı hâlâ inanıyorsunuz ya keltoşa
Görüşürüz bilader bunu da iyi hatırla olur da beklediğin şey gerçekleşmezse, demişti dersin iyi geceler : )
Asla almam çünkü parayı sokaktan toplamıyorum, bir ton arıza çıkarır ve hiç güvenmiyorum. Ayrıca ucuz olacağını da inanmıyorum.
TOGG Orta sınıf bütçesine uygun fiyatlandırılacak. Bugünkü yeni dizeller TOFAŞ fiyatına düşecek.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?