Spor arabalar genelde yere çok yakın olur hatta bazıları neredeyse yere sıfır olur. Büyük ve yüksek arabalar da vardır. Bazı insanlar yere yakın araçları tercih ederken bazıları yüksek araçları tercih ederler. Siz hangi taraftasınız?
yere yakın spor araba
her yeri görüp hakim olabileceğim yüksek bir araba
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yere yakın spor araba mı seversiniz yoksa her yere hakim olabileceğiniz yüksek bir araba mı?
Tam aile arabası severim. Tavanı yüksek olsun olmasın önemli değil. Yüksek araba sevmiyorum. Ön görüş açısını (sağ köşe) dar buluyorum ve annemin yüksek araçlara binememesi (otobüse, minibüse SUV, Crossover araçlara hiç binemiyor. Binmeye çalışsa düşme riski yaşıyor.) nedeniyle yüksek araçlar benim için gereksiz. Çok alçak araba da sevmem. Köyde tarla yollarına giriyoruz. Altı sürtüp egzoza zarar verirse, bin TL masraf çıkar.
Cabrio araç efsanedir ama böyle bir tercihim yok, her aracı kullanabilirim. Sedan, c ve d araçlar her bakımdan kullanışlı, awd suv araçlar kışın veya şehirden uzaklaşmak isteyenler için ideal. İlerisi için planımsa iki araç kendim için w123 kasa klimalı şehir içi bir Mercedes veya koşullara göre mito ya da 500 gibi küçük araçlar. Bakalım.
Yaşım 75 ancak ruhum genc :) Aldıgım her arac coupe ve spordur yere yakın zıra hızı severım ve malum hızlı olan araclar yere yakın olur stabılıte acısından. Yuksek ve 4 kapı araclar bana asla uymaz bıraz kadın ve acemı ısı onlar ;)
SUV sınıfında 2012 Qashqai, 2013 X-Trail ve 2015 X-trail kullandım. Ama şunu gördüm ki uzun yola uygun değil bu arabalar. Uzun yol için sedan ve en az D segmenti arabalar olmalı.