Trafikte kaç kere maruz kaldım bu duruma. Yan yolda seyir halinde olan araçlar dönüp bakıyorlar. Rahatsız etmek amacıyla bakmadıklarının farkındayım. Şaşkın ve meraklı bir şekilde bakıyorlar. Hala bir kadını araba kullanırken görmek neden bu kadar ilginç anlamadım. Bu durumu yaşayan başkaları var mı? Sizce de rahatsız edici değil mi? Eğer siz böyleyseniz yapmayın lütfen arkadaşalar.
Trafikte araba kullanan kadın gören diğer sürücüler dönüp bakıyorlar. Kadınların araba kullanması neden ilginç?
Bir de sürekli rahatsız ediyorlar. Kırmızı ışıkta duruyoruz yandan girmeye çalışıyor ve durmadan kornaya basıyor. Camı açıp 'Abi istersen arabayı sırtıma alıyım sen buyur geç' dedim. Bön bön baktı
Ilginç değil artık, aksine fazlasıyla olağan ama bakma durumu her zaman her yerde bizim milletimize has bir durum... Yani bu da olağan. Kadın ise bakarlar olay bu...
Ben sürücüyü hiç görmesem bile arkadan bakıp bu arabayı bir kadın sürüyor diye tahminde bulunuyorum. Yanından geçerken de tahminim doğru mu diye bakıyorum. %99 doğru çıkıyor