Arabalar Rks rnx 125 nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Rks rnx 125 almak istiyorum sizce nasıl kullanan ya da bilen var mı? Avantajları ve dezavantajları neler söylerseniz çok sevinirim :) Güncellemeler+1 yıl Yasim Şu an icin sadece a1 ehliyete uyuyor Güncellemeler+1 yıl Ahahshsj keske olsa olmadığı ıcın rks düsünüyorum Rks rnx 125 nasıl? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
paxmsy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 43% +1 yıl Honda cb125 alabilirsin ekonomik parca ucuz az yakar 0 0 Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Avantajı güzel dezavantajı gitmez 😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Başlangıç için düşünüyorum hic mi kurtarmaz hsjdjd Yorumla BirCentilmen06 +1 yıl Başlangıç ise tamam yerinde olsam daha uzun bir tecrübe etmek ve2 sefer para vermemek için en az 250 cc alırım Yorumla Soran +1 yıl Yaşım a1 ehliyete uyuyor a2 icin iki yıl beklemem gerek o kadarda beklemek istemiyorum sjdk Yorumla BirCentilmen06 +1 yıl Para var diyorsun yani😂 o zaman tavsiye ederim başını ağrıtmaz Yorumla BirCentilmen06 +1 yıl Şimdi 2 kez ehliyet parası vereceksin ondan dedim 😂 Yorumla Soran +1 yıl He anladımm ahsjdjdk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Honda cb125 alabilirsin ekonomik parca ucuz az yakar
Avantajı güzel dezavantajı gitmez 😂
Başlangıç için düşünüyorum hic mi kurtarmaz hsjdjd
Başlangıç ise tamam yerinde olsam daha uzun bir tecrübe etmek ve2 sefer para vermemek için en az 250 cc alırım
Yaşım a1 ehliyete uyuyor a2 icin iki yıl beklemem gerek o kadarda beklemek istemiyorum sjdk
Para var diyorsun yani😂 o zaman tavsiye ederim başını ağrıtmaz
Şimdi 2 kez ehliyet parası vereceksin ondan dedim 😂
He anladımm ahsjdjdk