Tabi ki sürücü kursundaki erkek hocalardan bahsetmiyorum. Yakınlarına araba kullanmayı öğretirken bağıran erkeklerden bahsediyorum. Nedense gereksiz bir şekilde sinirleniyorlar. Erkeklerin araba kullanmayı öğrenirken yapılan hatalara tahammülü yok bence. Doğduğumuz andan itibaren direksiyon tutuyoruz sanki. Babam da bana ve anneme öğretirken öyleydi :D Eniştem kuzenime öğretirken. Ve şahit olduğum sonuncu ise erkek arkadaşım ve kız kardeşi :D Kızı ağlattı resmen :D Bu yüzden bundan sonraki derslere benle devam edecek kızcağız :) Sizce bu yaygın bir durum mu? Erkekler araba kullanmayı öğretirken neden bağırıyor :D
Erkekler araba kullanmayı öğretirken neden bağırıyor?
Kadınlar mekanik konulara yatkın değil. Debriyaj, vites ne işe yarar nasıl kullanılır çok zor anlıyorlar ve bizim ilk deneyimimizde yapmadığımız hataları 10. derste yapmaları bizi çıldırtıyor. Ben de çok sinir oluyorum ama bağırsam öğreneceği şeyi de öğrenemeyeceği için sakinliğimi koruyorum :)
Bana tam tersi babam hiç bağırmadı oysa kız kardeşlerim beni deli etti en ufak hatamda denklemdiler bağırıp ezdiler çıldırdılar hatam olmasa dahi yaptılar bunu babam hep hoş sohbetli güler yüzlü oldu tek bağırdığı yer arabaya girecektim o an ki haklıydı.