Hayallerinizdeki arabayı düşünün ona sahip olmak için mevcut hayatından nelerden vazgeçerdiniz? Ne kadar ileri gidebilirsiniz?
Hayalinizdeki arabaya sahip olmak için nelerden vazgeçerdiniz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İsteğim sadece tek bir araba değil. Hayalimdekiler için olarak bakarsam eğer uykularımdan, konfor alanımdan, gidebileceğim tatillerden, alabileceğim kıyafetlerden, dinlenmekten, yapmak istediğim günlük aktivitelerden, geçici arkadaşlıklardan, istediğim yiyeceklerden, birikimlerimden, zamanımdan vs vs vazgeçerdim değil vazgeçtim ve vazgeçmeye devam ediyorum. Yapardım ederdim diyenler yapmaz ve her zaman hayal olarak kalacak onlarınki...
çocukken bordo doğan slx lere aşıktım hayalime kavuşalı uzun yıllar oldu sene olmuş 2000 bilmem kaç ama halen çocukluğumda aşık olduğum araba gibi kokuyor çünkü o plastik paspas güneşi yiyince hep aynı koku ortaya çıkıyor :)
Vallahi araba tutkunuyum ama manevi şeylerimden de bir araba için vazgeçmem :) hani sadece hayalimdeki arabayı karşılayacak kadar param varsa onunla o arabayı alırım başka şey için harcamam o kadar :)
Karoser değişikliğine geçerdim. Son zamanlarda sedan, SUV, coupe, cabriolet, çift sürgülü kapılı hafif ticari araç ve hatchback araçlarını sevmiyorum. Tercihim station wagon, MPV ve tek sürgülü kapılı hafif ticari araçlardan yana.