Arabalar Peugeot 106 modellere neden otoban faresi deniyor? momoch Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Kullanım kolaylığı mı, kullanıcı profili mi, az yakması mı? Bu arabalara neden otoban faresi deniyor? Peugeot 106 modellere neden otoban faresi deniyor? Cevapla Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
AtmosphericDriver Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aslında 106 GTi için bu tabir kullanılır, o da hafif ve hızlı olmasından dolayıdır ve tabi küçük olmasından. :D 1 0 Yorumla
Raporsuzdeli07 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 61% +1 yıl minik oldugu için az yakmaz genellikle apachiler 106 gti tercih eder tek kapi modeli arabanin basaa basaaa a.. korlar sonrada enayinin birine satarlar 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 15,7b cevap paylaştı. Küçük kasalı, hafif ve seri bir araba olduğu için "otoban faresi" derler 1 0 Yorumla
ALWAYSCOOL Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 98% +1 yıl küçük kasalı, hafif bir o kadar da seri araçların takma ismi... 1 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Arabalar konusunda 466 cevap paylaştı. Hatchback olup da otoban faresi olmayan araç yok zaten sahibindende :D 1 0 Yorumla
Jokerrr_33 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl küçük olduğu için olabilirmi 1 4 Yorumla momoch +1 yıl Olabilir evet :D Yorumla Jokerrr_33 +1 yıl bu arada geçen günkü süper sorun kaldırılmış demekki site bağımsız değil bazı modlara koydu sorun Yorumla momoch +1 yıl Site modları mahir ünal ve fahrettin altun ile beraber çalışıyor galiba ahahah Yorumla Jokerrr_33 +1 yıl sosyal medya bile güçlü olanın yanında desene Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Direksiyonun kötüyse almayın abi trafiğin içine si. cıyosnz siz avratlar!😠😠 0 4 Yorumla momoch +1 yıl Ben motosiklet seviyorum ya vespa kalp ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım. Konuyla alakası yok ama fileli çorap satlık mi😂😂 Yorumla momoch +1 yıl Artık satılık :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 gün çıkarma ayağından😂 kirala bana lütfen. Ne kadarsa vereyim. Lanet bir fetiş varda içimde atamadığım Yorumla
HadiBanaYardımEt Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çok ufak ve kıvrak. Tam makas atmak için 1 0 Yorumla
Marjnalman Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl 106 mı otoban faresiymiş 1 5 Yorumla momoch +1 yıl Bilmiyorum forumlarda hep bu geyik dönüyor. :D Yorumla Marjnalman +1 yıl Bence hiç yaklaşma o arabaya Yorumla Marjnalman +1 yıl Benimkini saatim sana Yorumla momoch +1 yıl Sen hiç araba alacak kadar parası olan Tc öğrencisi gördün mü. :D Yorumla Marjnalman +1 yıl Evet gördüm 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Aslında 106 GTi için bu tabir kullanılır, o da hafif ve hızlı olmasından dolayıdır ve tabi küçük olmasından. :D
minik oldugu için az yakmaz genellikle apachiler 106 gti tercih eder tek kapi modeli arabanin basaa basaaa a.. korlar sonrada enayinin birine satarlar
Küçük kasalı, hafif ve seri bir araba olduğu için "otoban faresi" derler
küçük kasalı, hafif bir o kadar da seri araçların takma ismi...
Hatchback olup da otoban faresi olmayan araç yok zaten sahibindende :D
küçük olduğu için olabilirmi
Olabilir evet :D
bu arada geçen günkü süper sorun kaldırılmış demekki site bağımsız değil bazı modlara koydu sorun
Site modları mahir ünal ve fahrettin altun ile beraber çalışıyor galiba ahahah
sosyal medya bile güçlü olanın yanında desene
Direksiyonun kötüyse almayın abi trafiğin içine si. cıyosnz siz avratlar!😠😠
Ben motosiklet seviyorum ya vespa kalp ben
Anladım. Konuyla alakası yok ama fileli çorap satlık mi😂😂
Artık satılık :D
2 gün çıkarma ayağından😂 kirala bana lütfen. Ne kadarsa vereyim. Lanet bir fetiş varda içimde atamadığım
Doğru deniyor harbinden benziyor:D
Görüntüden dolayı hocam
Çok ufak ve kıvrak. Tam makas atmak için
106 mı otoban faresiymiş
Bilmiyorum forumlarda hep bu geyik dönüyor. :D
Bence hiç yaklaşma o arabaya
Benimkini saatim sana
Sen hiç araba alacak kadar parası olan Tc öğrencisi gördün mü. :D
Evet gördüm 😀
Gercekten ucan teneke olduklari icin
Kısa oluşundan dolayı
Gti güzel normal değil