+1 yılOtomatik alıyorsan japondan güney koreden şaşma opel corsa yazmışlar berbat bir araba clio vasat zaten söylemeye gerek yok japon ve güney kore dışında o fiyata hb araba için bu dediğim iki ülkeden şaşma diğerleri olmaz bu arada acemisin heralde Suzuki Swift 1.5 AT bakabilirsin çok güzel arabadır İ10 çok iyidir bu ikisi iyidir o fiyatlara ama arttırırım dersen 130 ve üzeri i20 candır kia proceed candır kendi kendine park edebilme özelliği var park asistanı i30 2014 mü 2015 mi bilmiyorum öyle birşeydi araştır onunda park asistanı var kendi kendine park eder parktan çıkar ama bu bütçede dediğim o arabaları tavsiye et teşekkür edersin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu soruyu 6 ay önce sorsan çok fazla seçenek subabilirdim ama şu an düşünüyorum da 100 bin verip alınacak arabaya o fiyat verilir mi asla verilmez. Ama yinede kesin alacağım dersen Opel corsalar olabilir. Ya da Clio 1.5 motor fena değil
Nissan Juke çok tatlı tam kadın arabası ama fiyat ne alemde bilmiyorum.10 Yorumla
O paraya böyle giderse eski kasa Palio veya doğan SLX alırsınız 😂
şu an en mantıklısı bir kadın için;
Toyota Yaris
Nissan Micra
Mitsubishi Colt10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
+1 yılHP dediğin hatchback ise HB diyelim, 100.000'e sıfır araba alamıyoruz artık onu da geçelim.
Volkswagen Golf MK6 1.4 TSI DSG alabilirsin,
Yine Volkswagen Polo MK5 1.4 TDI DSG alabilirsin ki gördüğüm en az yakan araçtır kendisi.
Renault Clio 1.5 dCi EDC alabilirsin.
Seat Leon MK3 1.4 TSI DSG alabilirsin, VW Golf ile eşdeğerdir.
Peugeot 208 ve 308 de bakabilirsin onlar da iyidir.04 Yorumla- +1 yıl
bir getz imiz yok mu yani 😅 alsın bir getz keyfine baksın 😅
- +1 yıl
@gölcüktenbirinsan 100 demiş yav. 😂
- +1 yıl
2010 hatasız getzler 100bin lira kral 😅
- +1 yıl
@gölcüktenbirinsan hatalı Golf alırım yav. 😂
+1 yılPolo
Opel corsa
Micra
Mini cooper
Toyota Chr12 Yorumla- +1 yıl
@M-B-B Dostum merak ettiğim bir konu var ama objektif ve net bir cevap verirsen sevinirim. Yiğenim (19) geçen hafta yaklaşık 130.000 km de 2016 model ford focusu 1600 sterline aldı. Araba kazasız boyasız. Türkiye'de vergiler uçmuş. Burda olsa iç savaş çıkar. Neden sokaklara dökülüp tepki vermiyorsunuz?
- 00 Yorumla
1.4 benzinli manuel egea alabilirsin 110 bin liraya ama tabii ki çok da kadınlar için olduğunu söyleyemem ama direksiyondaki City modu şehir içinde kadınlara kolaylık sağlayabilir.
10 Yorumla
+1 yıl100.000 TL paraya güvenlik standartları düzgün, şekli şemali yerinde, yakışıklı ve 2. el de rahat satabileceğin
Benzinli otomatik Clio alırsın.
2012 model bulunur.
diğer marka modellerde daha yaşlı ve kusurlu (tamir, görmüş minik kazası çok) olma ihtimali yüksek04 Yorumla- +1 yıl
2021 e gireceğiz sen 9 yıllık arabaya yaşlı demiyor musun? Burada 2017 modellere yaşlı diyorlar. 2012 model arabaya 100 bin birim vereceksem o araba Range Rover falan olmalı.
- +1 yıl
En son sahibinden araba ne zaman baktın kardeş.
2017 clio bende var 130.000 diyorum hatta 6000₺ trimerli - +1 yıl
Benimki Joy 2017
Touch ile Joy arasında çok bir paket farkı yok ama 2. elde fiyat farkı uçurum.
2017 de 57 ye aldım
Bu rakamlara alınacak araba otomatik yaris veya clio dur. 2. el temiz bulabildiğini alacaksın.
En azından servis ve yedek parça bulunurluğu, masrafları ile yarın sorun çıkarttığında işini çözebilirsin.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://www.google.com/search?q=woswos yeni model&tbm=isch&ved=2ahUKEwj_hfr5-8rrAhUHdBoKHQ8ABPcQ2-cCegQIABAC&oq=Woswos yeni&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQARgBMgIIADICCAAyAggAMgIIADICCAA6BAgAEENQt0JY7Elg81BoAHAAeACAAa0BiAG0B5IBAzAuNpgBAKABAcABAQ&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=mdJPX7_VHYfoaY-AkLgP&bih=657&biw=360&prmd=isvn#imgrc=QXIbHQQsaIk3yM
00 Yorumla
+1 yılNe zamandandır arabaların cinsiyeti var?
21 Yorumla- +1 yıl
Bana da ilk duyduğumda saçma gelmişti, arkadaşım arabasını Kızım diye severdi, neden oğlum demiyorsun diye sordum “Otomobiller Dişildir, oğlum denmez” bir çok dilde de vardır demişti. Ha bu adam İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunudur, ben onun yalancısıyım ;)
+1 yılCovid-19 dolayısıyla üretim araç yok bu yüzden 2. el araç sadece piyasada var haliyle fiyatlar pahalı. Biraz daha beklemeni öneririm
00 Yorumlaablacım 100 bin tl araba kaldı mı ya :D
anasını sattılar piyasanın sıfır arabadan pahalı ikinci elle araçlar00 Yorumlaopel corsa
honda jazz
wv polo
senin tam olarak ne istediğine bağlı konfor performans güvenlik gibi00 Yorumla
+1 yılKadın arabası erkek arabası diye ayrım yapmayın ya ben param olsa Mustang alırım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
21 Yorumla- +1 yıl
Bu özel tüketim vergisi artışıyla anca bunu alabileceğiz
100.000 e araba varsa bana da söyle şu an. Ağır hasarlı ve eski model araçlar hariç.
016 Yorumla- +1 yıl
Niye herkesin altında 500 binlik araba mi var? Kız bana sıfır araç önerin dememiş zaten. Ne kadar saçma bakış açısı bu.
- +1 yıl
Gayet haberdar olduğum bir konu. Eski model olacak tabiki sıfır araç alacak hali yok. Araç fiyatları fırladı da 100 bine araba varsa bana da söyleyin derken netin kafası merak ettim. Dolu araba var 100 bin ve altına. Beklentiniz yüksekse tabiki fiyat artacak. Soran kişi zaten yüksek beklentisi olduğunu belirtmemiş. Boş bir yorum.
- +1 yıl
@HillssMoon_ niye böyle celallendiniz ki adamcağız bişiy denemiş ki 😀😀
- +1 yıl
@Beyniimtokk sen neden terez oldun ki ben sana bişey demedim ;)
- +1 yıl
@HillssMoon_ yorumları okurken gördüm güldüm o yüzden yorum yaptım 😃 e adam sanada bişiy demedi sen yorum yapmışın ama ahaahhahhh
- +1 yıl
10 senelik araçlar da alınabilir neden alınmasın? Piyasada temiz araç kalmadıysa 10 senelik araçları kimler alıyor? Hurdaya mi ayrılıyor 10 yıllık diye? Napsın kız 100 bin parası dururken otobüse mi binsin araba almak yerine? Neye bütçesi yetiyorsa onu alur herkes. Ağır hasarlı ve eski araçlar alınır 100 bine diyerek küçümser tavrınız çok itici.
- +1 yıl
@Beyniimtokk adamı savunmak sana mi kaldı? Sende kendi düşüncemi belirt çekil. Avukatı mısın?
- +1 yıl
@HillssMoon_ savunmadım banane ne konuşuyorsanız konuşun Alala ya düşüncemi belirtip güldüm zaten 😂
- +1 yıl
www.sahibinden.com/.../yari-otomatik,otomatik
Görüldüğü üzere hep eski ve yıpranmış araçlar. Tramer kayıtları da bulunabilir çoğunda açıklamalar kısmına bakarsak.

otomatik' de var (:
00 YorumlaFiat 500 ^^
Yerim ya o ne tatlı bir arabadır 😍00 YorumlaArabalar konusunda 391 cevap paylaştı. Kendi illa hb olacak diye kısıtlama , hepsini sürebilirsin
00 Yorumlacorsa ya bak derim on numara kadin araci yakit sifir
00 YorumlaDemin arkadaş bakıyordu 2012 model astra 126 bin lira falandı..
00 Yorumla
+1 yıl100lük araba mı kaldı? Azıcık daha paranı biriktir sedan al çok rahat ya.
02 Yorumla- +1 yıl
Hergun 100 bin kazaniyorsun sanirim, micra al canım sendr
- +1 yıl
@kiskanilanadam micra çok çirkin be
bu devirde araba alınmaz kızım başka şeylerde değerlendir arabanın parasını
00 Yorumla
+1 yılşu resimdeki aracın buradaki 2. el fiyatı 800 pound yani 7 bin tl saka gibi 🤣
010 Yorumla- +1 yıl
Kardeş aman dikkat şimdi linç ederler neymiş ülkeyi sevmiyor, terket, vs vs :) ulan bizim elin İngiliz'inden ne eksiğimiz varda resimdeki aracı almak için yırtınıp duruyoruz. Adamlar ayakkabı alır gibi araba alıyor :(((
- +1 yıl
Ekonomi Tr de b*k gibi okey de 2. El audi 13 bin éur fransada
Nasıl min coop 2. El 800 pound
- +1 yıl
Tekrar baktım oyyoda 43 bin éurdan başliyo audi ikinci el
- +1 yıl
Bilmiyom belki yanlış siteden bakiyorum
- +1 yıl
@TransPelin2 Avrupa'da fiyatları piyasayı bilmiyorum ama usa de araba çok ucuz. Benzin çok ucuz. Türkiye'de araba alsan bir dert almasan ayrı dert :(( nalet olsun..
- +1 yıl
Avrupada yaşamiyorum zaten gecen fiyatlara baktim netten
Belki yanlış biyerden baktım bence avrupadada çok ucuzdur gibime geliyo. Evet usa de 300 dolara araba alabilirsin dimi - +1 yıl
buradada 400-500 ye araçlar var ama eski mesea 2000 model 2001 model falan..2015 ve üstü modeller pahalı oluyor genelde.. araç ucuz ama vergisi pahalı her yıl 2 bin pound araç vergisi var kendi evinde otoparkın olsa bile otoprak parası vermek zorundasın ve trafigi bilmiyorsan dikkatli değilsen her allahın günü ceza yiyebilirsin
- +1 yıl
Burdada vergiler fena ;) orda 2000 vergisi olan araç hangisi?
Burdaki vergisini söyleyim - +1 yıl
valla arabasına göre pek bilmiyorum vergileri ama şu mini cooperdan bahsedelim yine ilk kez driver licence almış birinin ortalam 2 bin küsür vergisi oluyor her yıl
- +1 yıl
Burda model ve motora göre değişiyor ama İnan burdada büyük ihtimalle o civarda 1600 TL'den başlıyor. Ayrıca akaryakıt litre fiyatı burda çok pahalı yani benzinide işe Katarsak sizin en az 5 katı (çok gezen 10 katı) vergiye maruz kalıyor.
+1 yıldizel otomatik focus titanium x 2010-11 arası makyajlı kasa favorim
00 YorumlaBence çoğu kadın bir range rover'a sahip olmak ister.
02 Yorumla- +1 yıl
100 bin'e🤷
+1 yılFotoğraf yeterli zaten mini Cooper dan şaşma derim. Ben erkek halimle o param olsa alırdım.
00 Yorumla
+1 yılNisan micra al 4 yıl kullandım mükemmel güvenli ve rahat kullanım.
00 Yorumla
+1 yılannemin dacia sandero var 2020 model otomatik vites
00 Yorumla
+1 yılHorse power güç üretimi yerine cat power ya da dog power gibi ölçüm seçenekleri geldi de biz mi çok geri kaldık?
04 Yorumla- +1 yıl
HB demek istemiş diye yorumladım ben... :P
Bir de PS var, BHP var, var da var. ;P - +1 yıl
@AtmosphericDriver kral doğru dedin 😅 espri yapcam diye düşünmeden yazınca bunlar olabiliyor
- +1 yıl
HP değildir yani umarım. :P :D
- +1 yıl
@AtmosphericDriver takıntılı olabilir abi bilemiyorum 😅 elektronik güç deyince delleniyor olabilir 😅
+1 yılDaha yeni rekor seviyede ötv zammı geldi ne araba almasından bahsediyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılSon zamlardan sonra sana verecek tavsiyem de kalmadı ki🤷♂️
1.6 Dizel Otomatik Polo bulabilirsen al 2010 kasa falan00 Yorumla
+1 yıl100 bin TL vay beee kız bana ver o parayı ben seni sırtımda taşırım ya
10 YorumlaSen arabanı bulmussun zaten. Umarım kavuşursun tez zamanda
00 Yorumla
+1 yılHyundai i20
Citroen C3
Fiat punto
Seat ibiza
Opel Corsa
Benzinli otomatik 2013 modem civarı 100.000 km ye kadar alabilirsin00 Yorumla
+1 yılBütçe 100 k bir an kendimi mmorpg item satar gibi hissettim k ile 🤣🤣 yani bu ne demek İngiliz kaşığı ile Fransız tatlısı yenir mi oluyor 🤣🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem otomatik hem hb bu fiyata araba kalmadi ben gecen sene aldim 55 bindi renault megane hb simdi 130 bin oldu dusun
00 Yorumla
+1 yılO kadar param olmadığı için hiç arabalara bakmadım ne alemde araba piyasası bilmem😂😂
10 YorumlaBende auris var 2016 hem az yakıyor hem içi geniş hemde cok kullanışlı gerçekten tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılYa cinsiyetle arabanın ne alakası var kanka acemiysen volvo iyi sürüyosan Audi
01 Yorumla- +1 yıl
100 k bütçe ile mi?
+1 yıl100.000Tlye araba mı kaldı la
30 Yorumla
+1 yılToros al dağ bayır demeden iyi kaçıyor tüplü
10 YorumlaBmw 1.16
Mini Cooper
Golf
Polo00 Yorumla100 bine güzel araba bulmak biraz zor
00 YorumlaArabalar konusunda 609 cevap paylaştı. Honda jazz
Toyota Yaris
Mazda 3 hb00 YorumlaResimdekini alamazsın;)
00 Yorumla
+1 yılBmw 1.16i alın 2008 model
00 Yorumla
+1 yılbmw 1.16 beyaz hb 2012 ağır kaporta hasarlı
00 Yorumla- Arabalar konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılBu piyasada anca el arabası alırsın çok pahalı
00 Yorumla Bu araba çok güzel 😍😍
00 Yorumlaşahin al bence yan yan gezersin :D
00 Yorumla
+1 yılFiesta C3 polo felan olabilir
00 Yorumlaclio olur bak yeni nesillerden
00 Yorumla
+1 yılşu dönemde araba alınmaz. vergi indrimini bekle
00 Yorumla100 bine araba mı nijahahahahah
00 Yorumla
+1 yıl2012 model falan bir i20 alırsın
00 Yorumla