Sizce manuel ehliyet almak zor mu?

Kursun verdigi 1 haftalik egitimi aldim.2 ek ders aldim. 8 gun pratik yaptim. İstanbul trafigine ciktim. Bos arazilerde çıktım. Köy yollarinda , mahalle aralarında araba sürdüm. yine 2 ek ders alcam. ve pratik yapcam. sizce yeterli miyimm?
Güncellemeler:
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş- Manuel ehliyet almak zor değil. Daha önce otomatik ehliyet diye bir şey yoktu. Herkes manuel alırdı. Zor olsaydı kimse alamazdı. Bence başarabilirsin. Zaten baya pratik yapmışsın. Hocana sor seni değerlendirsin. Eğer yetersiz olduğunu söylerse pratik yapmaya devam edersin.
En İyi Erkek Görüşleri
Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
418Benzer Benceler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yaptığın pratikler ve aldığın derslere bakılırsa direksiyon sınavı için yeterli görünüyor. Tabi kişiye göre değişebilir bu durum. Sınava kadar yapacağın pratiklerde;
- debriyaj kavrama
- vites değiştirme
- yokuş yukarı kalkış ve duruş
- park manevralarına da çalışırsan sınav için korkun olmasın.
Ancak trafiğe çıktıktan sonra profesyonel bir Güvenli Sürüş Teknikleri ve daha sonrasında İleri Sürüş Teknikleri eğitimi alarak sürücülük hayatına devam etmeni tavsiye ederim. Bu eğitimlerden sonra şu an endişe duyduğun sınavın ne kadar kolay olduğunu ve maalesef ehliyetin çok kolay alındığını fark edeceksin. Hatta bu eğitimlerden sonra birçok kişinin dediği gibi önceden araç kullanmıyormuşum demen de olası.Sana sınavda ve sürücülük hayatında bol şans ve başarılar dilerim.
Cok tesekkur ederim. Kendime guvenim geldi
Herkes bu kadr pratik yapamiyor da