Bazı erkekler için araba sevdası acayip bir hal alıyor bence.. Çocuğu gibi, sevgilisi gibi seven erkekler var :D Bence arabasını seven, ona tertemiz bakan erkekten zarar gelmez :)
Arabasını aşırı seven erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Tabii sevecekler.. O arabayı, hele bu piyasayı düşünürsek almak için senelerce çalışıyorlar ve birikim yaparak alıyorlar.. :) Arabasını sevmeyen bir tane erkek tanımıyorum..
Çok anlaşılabilir bir durum. Mesela ben de enstrumanlarıma karşı öyleyim. İsimleri var, kimse dokunamaz, gerçekten bir insan bir eşyayı ne kadar sevebilirse o kadar bir sevgi var onlara karşı. Araba da aynı hesap muhtemelen, ya da ben deliyim bilemedim.
Arabam var tekerine taş değsin zarar gelsin istemem. Ego dan veya gösterişten değil, aslan yattığı yerden belli olur. Pis ve dağınık yatakta yatmayacağımız gibi pis ve kırık dökük araba kullanmayız.
Benim bir komşu var hergün sabaha kadar balkondan 20 yaşındaki toyota corollasını izler sonra biner işe gider sonra bir daha evde izlemeye başlar evdeyken çayı yemeği bütün ailesini dahi balkonda bekletir arabayı izler. Manyak adam
Araç alım satımı yapıyorum ama bugüne kadar 20 tane araç geldi geçti elimden gerek lüx gerek normal, hepsinide ayrı sever bakar kollardım kendimi bildim bileli her gün araba yıkarım. Aldığımda biraz deforme halde olabilir ama el atıp 1 haftada tümünü toplayıp biraz spor hale getirince herkesin bakışı değişir. Arabayı yıkamaya girdiğimde en az 2 saat iç dış her gün uğraşırım ve oto yıkamacıya asla vermem kendim uğraşırım. Arabamda çizik bulamazsın toz bulamazsın hastayım
Piskopat gibi sevmek iyi degildir aracimi kirletir diye yolcu almak istemeyen erkeklerde var arabalarina binen insanlarin arabaya bindiklerine gönülleri olmuyor
Araba olmazsa yüzümüze bakmıyosunuz kıskanma hakkınız yok bu yüzden arabası olanı bulduğunuza dua edip kıskanmıcaksınız Bende olmadığı için konuşmak istemeyenleri saysam beynimden duman çıkar