Arkadaşlar arac opel combo 2006 model bır arac aracın arka far camı kırık aynı yer işaretlı. ve fren lambasından sol taraf yanmıyor frene basınca bunun ücreti nedir bılen bırınden bılgı almak ıstedım bilen birinden, ustaya gıdcem musaıt olduğumda ama aklımda bır fıyat olussun istiyorum
Araç far camı kırık değişimi ve fren lambasının biri yanmıyor, neden olabilir?
Geçen yıl Clio Symbol arabamın sol arka stop lambasının plastik kapağını, yanımızda duran kamyonet, kasasını taktırıp sökmüş atmış. Sanayide 250 ₺ gibi bir maliyetle sol arka stop lambası komple değişti. Sizinkinin de stop lambası komple değişmesi gerekebilir. Sol arka stop lambasındaki ya ampul patlak olabilir ya da kablo bağlantı sıkıntısı olabilir. Çok düşük fiyatta masraf çıkar.
Abı ısaretlı yerın ve dıger tarafının camları kırık baska proplemı yok , ve sol stop lambası fren yapınca yanmıyor arac çalışır haldeyken bır proplemı yok yanıyor, bu cam degısımı ve sol tarafın fren yanmamasını sanayıde 250-300 arası yaptırabılırmıyım onu merak edıyorum olursa ıyı olur ya
Sol taraftaki ampul değişir. O kadar pahalı birşey değil fakat sağ taraftaki far değişirse onun fiyatı biraz yüksek çıkar birde Almam malı araç parçaları pahalı tahminimce 90 TL gibi birşey gidebilir. Sağ ampulle beraber 100 TL gider sanırım.
Sol taraf frene basınca yanmıyor onun dısında sorun yok sağ tarafta hıc sorun yok. işaretlerı yerın hrm sağ hem sol camları kırık çalışmasında sorun yok sanayi de 250-300 tl yaparlar mı antalya yenı sanayıe goturcem aracı
Sağ taraf çalışıyor ama dış camı kırılmış ise o dış cam tek parça değişmiyor genelde onu komple alcaksınız mecbur biz 2 sene önce Trasporter T5 araca aldık sağ tarafı 70 TL ydi onlarda Almam malı volkswagen ama şimdi fiyatlar arttı internetten bak bir fiyatına
Zaten ustaya sor ama önce fiyatlara ufaktan bak ustalar senin bilmediğimi öğrenince fiyatları yüksek söyleyip geçiriyorlar en azından internetten baktım şu kadardı diyebilmelisin.
Ben işaretlı yerın camını ıkı tarafında yan sanayı olacak sekılde ve sol fren lambasının tamiri sanayıde 250 tl tutar mı? Ben bılgım yok fazla muanede veya baska zaman sorun cıkarmasında aracı 1 sene sonra satmayo düşünüyoruz o zaman ıyıce ıhtıyacları gıderılcek
anladım o zmanan iki cam değişimi yan sanayı ve sol fren lambası tamırı herseyıyle 250 yapılırmı Antalya da oturuyorum yenı sanayıye goturcem bakıcam oralarda