Şu anki ihtiyacınıza ve zevklerinize göre hangi kasayı tercih edersiniz?
Hatcback
Sedan
Coupe
Cabrio
Station wagon
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Heçbek... Bir eskici arkadaşım öğretmişti.. Heçbek aracın arkasına çamaşır , bulaşık makinası koyup görürebiliyorum, ama sedanda olmuyor demişti. Bence haklı. Taşıma fonksiyonu açısından heçbek daha tercih edilebilir bir model.
Station Wagon ve MPV öncelikli. Az bir kısım da, 2 yılda bir muayeneye giren "Hususi Otomobil" ruhsatlı tek sürgülü kapılı hafif ticari araçlar (Citroen Berlingo, Renault Kangoo RNA) Tercihimin %1'ini sürgülü kapısı olmayan otomobil ruhsatlı Citroen Berlingo/Peugeot Partner (1997-1999) paylaşıyor. Çok az sedan severim; ama bu zamana kadar 4 adet sedan aracımız oldu. Son arabamız beni bıktırdı. (Sülalemiz bir arabaya 8 kişi bindiriyor. Tatile giderken de bagajımız yetersiz kalıyor, eşyaların %25'i arabanın arka koltuğuna yığılıyor. Sevmedim açıkçası! HB olsaydı kesinlikle bitmiştik.)
Ben yüksek araç seviyorum güven veriyor bana annemin arabası çok ideal benim için ama annemin arabası işte tek sıkıntı o 😂
Masrafın çok
Masraf olupta neyim var benim kendi kazandığım paramı harcıyorum birikim yapıyorum kardeşimi okutuyorum. Kimseye yük felan değilim çok şükür.
Şaka dedik alınma
kullanmıyor musun peki? ileride alırsın ya dert etme
Cevap
9Cevap
Kesinlikle hb diyorum sedan araç sevmiyorum ama cabrio olursa başka tabi 😅 mümkünse porsche 911 😁
Sedan derim, hatcbackleri hic sevmiyorum sedan kasalarin yol tutusu daha güzel
Merhaba,
Cabrio tercihimdir.
Sedan ya da jip kanks parayı veren dudugu calıyor bana kalsa coupe ya da cabrio alırım
brooo 1 numaralı araç modeli ne la çok sexsimiş
Sedan ve Coupe çok uygun bence estetik...
Hatchback seviyorum daha sportif duyduğu için
hepsi hikaye tek gerçek pick up 4x4
1 numara fena yaaa rengi tipi of
TofAşk..
Sedan iyidir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?