Ehliyetiniz var mı? Biliyorsunuz ki ehliyet sınavları son zamanlarda oldukça zorlaştı tabii ehliyet alımları da. Kuzenim 3 kez girmesine rağmen geçememiş sınavı. Ben de bu sene girmeyi düşünüyorum. Peki siz kolaylıkla ehliyet alabildiniz mi yoksa alamadınız mı?
10 unda yazılı sınavına girecem evde çözüyorum en düşük 84 aldım direksiyonu rahat geçerim onda hiç sıkıntım yok 14 yaşından beri araba kullanıyorum çoğu ehliyeti olandan daha iyiyim ama ehliyet şart kısaca kendime güveniyorum belkide araba hastası olmam ve arabalarla bu kadar ilgili olmam ile alakalı ha bide arabalarla ilgili iseniz takip edip bencelerimi okumanızı tavsiye ederim sürekli araba ile ilgili bence yazmaya devam edeceğim ehliyet konusuna gelince isteyen herkese nasip olur inşallah.
Var da araba kullanmasını bilmiyorum hala 2012 de almıştım onu da zor almıştım ama benim salaklığım öğrenemem de salaklığımdan 3 kere yazılı sınava girdim sonuncusunda çıkmış sorulara baktım öyle geçtim eğer ilk başta yapsaydım sorun olmuyacaktı ama bir de direksion sınavı arabayı istop ettirdim ondan da kalıyordum torpil yapıp geçirdiler ehliyeti aldık ama süremiyoruz araba işte boş boş duruyor
Ben ilk girdiğim sınavda aldım ehliyeti ve hiç de zor değil.. Sadece iyi bir çalışma ezber istiyor bunun dışında başvurduğunuz sürücü kursu da size direksiyon dersi veriyor bunu da bol pratik ile kolayca kavrayabileceğiniz bir şey yani o kadar da zor değil.
Var ama sans iside diyebilirim Arabana binen denetimci sahis mufettismidir her neyse vermek istemiyosa vermiyo resmen. Yan parkta benden onceki kiza 4 sans tanidi ve verdi ehliyeti, konsurlarkende kiz yaya gecinde durmamis, lamba kirmiziya donunce gecmis vs ama vermis heycandan olur diye. Bana da ilk seferinde neden 50 lik yolda 48 gitmisim diye vermedi bide asik suratli biriyim konusrken cevap vermedim pek sjsjsj kani isinirsa hatalarinida gormezden gelen var bol sans
2011 yilinda almistim cok da basitti 120 soruda 117 yaptim hoca o 3 soruyu da yapamadin mi kart parasini almiyorlar full yapandan demisti simdi direksiyon zor ablama ogrettim arac kullanmayi ehliyete yazilacak parkurda duba arasina ben bile zor giriyorum tekerlekler cizgide olacak girsen bile