V 90 sahibiyim. Gayet güzel araba ve memnunum. Peki xc 90 mı alsam sonuçta SUV bir araç. Hangisi olurdu sizin tercihiniz?
Volvo xc 90 SUV
Volvo v90 station vagon
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tercihim kesinlikle Station Wagon. SUV bana uymuyor. Özellikle annemin, araca daha binemeden tutunamayıp yere veya aracın içine yuvarlanması an meselesi... (Annem yüksek arabalara binemiyor. Allah korusun, arabaya binmeye çalışırken ya yere düşüp, kafasını kaldırıma/asfalta vurursa? SUV aldım diye kendimi suçlama riskim var. Minibüse binerken, bastığı yeri hesap edemedi ve arabanın içine yuvarlandı. Amerikan SUV'larında arka koltuklarda tutamaklar varken, bizim SUV'larda arka tutamakların bulunmaması en kötü dezavantaj!!!) İkinci sıkıntım, park ve dönüşlerde görüş açısı... Dip köşeyi göremeyip, hatalı olmasam dahi, arabayı parçalarsam, bütün suçu kendime atarım. Üçüncüsü küçük motorlu olanları kalitesiz, büyük motorluları kaliteli; ama ehliyetime (İşitme engelliyim ve H-özürlü- sınıfı ehliyetim var. 2000 cc üzeri araç bana yasak,) uymuyor. Küçük motorluya kaliteli SUV bulmak imkansız. SW hem daha alçak hem de çok kullanışlı. Hayalimde Peugeot 207 SW var.
Sw volvo işimi fazlasıyla görüyor ama dağ evimiz var sık gidiyoruz yerden yüksek avantajlı oluyor
O sizin tercihiniz. Bizim araba da, "Minik Sedan Jeep'i"... Normal otomobile göre, o yıllarda biraz yüksek yapılmış; ama bozuk tarla yolunda kullandım, bana mısın demedi! VW Passat ile kıyaslarsanız, bizim araba 3 cm yüksek duruyor. (Renault Clio Symbol) Benim 5 cm ve üzeri yerden yükseklere tahammülüm yok yalnızca.
İhtiyaç meselesi tabiki
SUV daha güzel
Rica
Cevap
8Cevap
XC serisi kaba olsa da güzel ama 90 çok fazla.
XC 40 gayet yeterli bence
suv tabii ki abi. Kız gibi. Estetik, narin, bayılırum suv araçlara
Abi genişliğine bakarsak Volvo V90 güzel duruyor. Ama başka bir özelliğinden anlamam hiç.
Xc 90 karizma ama asfalt cipi range sport al
Daha önce de s80 kullandım, v 90 a geçtim. Sağlam arabalar bir de bagaj çok kullayoruz ailecek
Arazi için rubicon wrangler da iyi ama çok yakıyor ve vergi çok.
Aynen o da iyi dediğin gibi yakıt sıkıntı al bir cayenne bin napacaksın kral volvoyu 😁
Volvo başka bir şey. Hastası bilir
Diğerlerinde karton kutunun içinde gibiyim
SUV varken station vagon da kimmiş
Suv tam istedigim gibi bir araç
suv..
Neden
altı yüksek
👍👍
Suv tabi ki
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar