Hangisini tercih edersiniz?
#Adanali_

Araba 🚗
Motor 🏍
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Uzun vadede araba ama biraz alıyim takılıyim dersem motor çünkü kışın kullanımı zor ve ben üşüyen bir insanım benim için yaz çok geç geliyo ve kış erken geliyo temmuz ağustos harici üşüyorum 😄 kansızlıkta yok bende değişik
ama gönlü ister ki yamaha almak ducati almak hadi honda almak belki kiralarsam bmw olabilir
ama şöyle bir alternatif var 50 cc motor alsan 10 15 e kapının önünde durur bakkala falan gidersin hevesini alır araba konfor ya takıcan 1 e debriyajı hissedicen takıcan 2 ye 😂 korona bit artık
Anlarım biraz 😏
Ben araba diyorum çünkü motor beni korkutuyor 😊
Teşekkürler Ali bey.
Araba tercihimdir.🍒
Eğlence icin dersen heyecan adrenalin gösteriş tarz :) tabi ki de motor. Kim istemez ki rüzgarı hissetmek yollarda süzülmek. Ama takım elbise giyiyorsak araba tercih etmek daha mantıklı sanırım :)
Cevap
61Cevap
Hayatımda her zaman arabaları yer olmuştur bu yüzden araba diyorum ama motoru da merak etmiyor değilim
Varmiyiz Redline

Araba bir ulaşım aracıdır, motor hayat tarzıdır.
A noktasından B noktasına hızlıca gitmek için arabaya binersin, motorla ise o yol hiç bitmesin istersin
Türkiye'de motorlar trafiği çok kötü etkiliyor. Tabii önce kuralları bilmek gerekir ama araba her şekilde daha güvenli.
Nie araba cünki 4 tekeri war motosiklet 2 tekerli ona şeytan bisikleti derler 😎 arac daha saglam yere basar
Her ikisininde ayrı bir hazzı var. Tek takılanlar, yalnızlıktan kaçanlar için motor, aile de araba...
Bajaj pulsarım var araba da var motrun zevkini ve özgürlüğünü asla alamadım arabada içim daralır genelde
6 yaşındayken dayımın benimle birlikte 4 tane daha çocuğu motora bildirmesi yüzünden araba diyorum 😂😂😂 korkuyorum ben motordan 🤦🏻♀️
Hız sevdigim zamanlarda Motorda kullandım ama araba 1-0 önde her zaman. Motor tutkusu farkli araba tutkusu farkli cunku.
ben motor kullanmayı daha çok seviyorum trafik kurallarına uygun kullanıldığında bence bana göre en güzeli motor
Ben daha çok araba tercih ederim. Yagmur, fırtına demeden kullanma imkanın var, bana göre motora kıyasla daha çok avantaja sahip
Yanlislikla arabayi sectim ama motor delisiyim babam sayesinde
Motor daha cool duruyor tabii ki ayrıca kullanım açısından daha pratik. Bu yüzden motor diyorum.
Tabii ki motorsiklet onun hissiyatını hiçbir araba veremez
Bir işitme engelli olarak, motor kullanmam yasak olduğundan araba tercihim. Zaten motor sevmiyorum.
Motor en ufak kazada öldürücü. Ama araba güvenlik anlamında çok daha guven verici.
Motor diyenlerin ömrü 5 sene..
Gayet tabii araba, henüz ecelimize susamadık..
Her ikisinin de yeri ayrıdır. Ben de ikisini de çok kullandım.✂️
Arabayı seçtim tercihim ondan yana.
Motor hastasiyim yaaa cok severim cok karizmatik bence🔥🔥🔥
Supra'nın olduğu yerde başka bir şeye bakılır mı hemşehrim? 😂
Arabayı kışın yağmurda kullanabilirsin ama motor sıkıntı kışın o yüzden araba
Daima arabayı seçerim. Parçalanarak ölme veya sakat kalma riskine giremem.
Motor hastası ama arabası olan biri olarak araba diyorum😄
Her zaman 4 tekerlekten şaşmayacak insan. Araba elbette
Motor diyeceğim ama önce tedbirli olmak ve artistlik yapmamak lazım motor hızlıdır ve ufak bir kazada sonucu ağır olabilir araba daha güvenli ama motor daha lüks gösterir üniversite vardır öyleleri
Motor tutkum var ama genel olarak araba daha mantıklı
GTR 🔥
Rahat rahat müziğini klimanı açıp gitmek varken ne motoru :)
Motorsiklet özgürlüktür. O gaz kolunu tutunca rahatlama gelir. Sinirin stresin gidiyor.
Araba cunku oyunda bir kalkanın olur ya o araba ama motorda o kalkan sensin darbe ilk sana gelir
Yazın motor. Kışın araba.
Motor bu aşka tutulan vazgeçemiyor
Oldum olasi motoru sevmem sürmeyide pek beceremem
Tehlikeli olmasına rağmen, motora zaafım var. 🏍
Saf adrenalin eşittir iki teker
Araba. Tabiki hem sana güvenli hem daha rahat
Motordan korkuyorum o yüzden araba
Araba hep bir tık önde geliyor can.
İlerde motor almak istiyorum aşığım resmen.
Motorun yeri ayrı ya 🙂
motor isterdim de mecburen yine araba alinir
Her ikisini de tercih ederim.
Yazın motorsiklet kışın araba..
araba tabiki daha güvenli çünkü 😉
bir motorcu olarak motor tabi ki
Motor... Çok avantajı var...
Hem güvenli hemde şık
Araba. Motor bireyseldir.
Tercihen araba ama motorda ayrı çekici
Motor🤩🤩
Araba