Bu cümle çok iddialı bir cümle buna katılıyor musunuz? Hızlı araba vardır şoförü bunu kullanamaz ama normal seviyede araba vardır şoförü uçurur. Sizin bakış açınız nedir?
Hızlı araba yoktur hızlı şoför vardır sözüne katılıyor musunuz?
Katılıyorum çünkü biz bunu yıllardır yapıyoz zaten yarış yapılacaksa şartları eşitleriz çünkü ortada dönen mevla büyük hiç bir detayı göz ardı edilmez aylarca emek veriliyor bir yarış için Hatta şöyle söyleyim kırsal bir kesimde mercedes kullanan adam ile İstanbul Ankara gibi yoğun trafik llan bölgedeki ford kullanıcısı diğer şöförle oyuncak gibi oynar. Özellikle inişli, çıkışlı yolları aktif olarak kullanan bir şöförün eline kimse su dökemez. Düz yol sürücü o arabayı rambapa durdursun el freni kullanmadan arabayı geri kaçırır. Bu kadar uzatmama bile gerek yoktu. Sabah işe giden, akşam geri dönen şöför. Birde taksi şöförü hoplatır Şahin ile mercedes kıyaslaması yapanlara güldüm ama yoğun trafikte mercedesi ezer geçer usta şöför
Tofaşı da araba diye kapıya koymam hatta elimden gelse piyasadan silerim eski tahta bavula benziyor aynı
Selam, Genelde katılıyorum... Sene 2000 yılları 1984 model serçe vardı bizde arabada 160 ibre var ibre otobanda 160 a tak tak tak vuruyor araba bağırıyordu... Daha fazla baş vitesi yükselt diye ama 4 ileri olduğu için sahada yukseltemiyordu abim... O da ne bu bağırmadan sonra ortalığı koku sarmaya başladı 😂 yüklenmişti abim arabaya sonra yavaşladı 100 bandında seyretti öyle devam ettik yola... Yani hızlı şoför arabanın gösterdiği ibreyi zorluyor... Yavaş şoför 300 ibre olsa korktuktan sonra basamaz yavaş gider bilmiyorum anlatabildim mi?
Tam beni anlattığı için, bu söze tamamen katılıyorum. Arabam hızlı değil; ama kafamda takılan sıkıntılar beni hızlı şoför yapıyor. Yakında bir bakmışsın, beni dandik arabamla (Clio Symbol) lüks süperspor (Ferrari, Lamborghini vs) arabalarla E-5'te kafa kafaya yarışıyor olarak göreceksin.
Aga yalan öyle seymu olur simdi tofasla misal bmv birmi şoför ne olursa olsun arabada onemli misal Formula 1 de bile Mercedes ve ferrari genelde kazaniyor en ufak bir fark bile hızı etkiler onemli olan araba bence
Çoğunlukla şehir iÇinde araba kullandığımız için hızlı araba yoktur, hızlı şöför vardır önermesine katılabilirim. Ankara’da şehir içinde ortalama hız 35 km/saat civarında. İstanbul’da bu hız 30 km/saatin altında. Yani çok da hız yapma inkanı yok.
Aynen öyle 92 model sipring ile 2015 civic kovaladğım geldi aklıma şöför var iğne deliğinden geçer şöför var şeridi ortalayamaz. araba güzelse bir etkendir ama şöför iyi ise bu muhteşemdir
Ha ha hadi o hızlı sürücüye birtane anadol Marka araç verin sonra Mercedesi geçmesini bekleyin bırakın bu işleri beyler önce altındaki araba güçlü olucak
Hızlı araba wardır yawas arabada wardır ama iyibi söför yawas aracı kullansa dahi hızlı araba kullanan öteki acemi söförü eze eze gecer Tecrübe yani iyi söförlük we yetenek daha önde gelir
Şöför isterse ralli sürücüsü olsun altına düşük hacimli torku düşük beygir gücü düşük bir araç atarsan o adam en hızlı şöför olmaz ama en hızlı küfreden adam olabilir.
benim dedem bundan 10 yıl önce kısa mesafeli bir yolda ortalama bir arabayla 200 buldurmuştu. direksiyon titriyordu. allah kaza bela vermesin, ömrü uzun olsun. şimdileri anladı, hız yapmak kötü bir şeydir diye sık sık uyarır beni.