Mercedes C serisi mi, Bmw 3 serisi mi, Audi A4 mü, Volvo S60 mı, Volkswagen Passat mı?
Mercedes C serisi
Bmw 3 serisi
Audi A4
Volvo S60
Volkswagen Passat
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Mercedes ve Bmw arasında kararsız kaldığım süreçte Bmw ustasının bana söylediğini söylüyorum. "Dünya'da iki araç vardır. Mercedes ve diğerleri" Mercedes can'dır gerisi heyecan bro :)
onu bmw ustası yapan mektebin aw
@Ateşşyyıldırım ikisine de bin niye dediğimi anlarsın. Ben mercedesi satarken tabiri caizze bildiğin meledim. Üstüne 5 arabaya bindim. Yok ya. valla araba değil onlar.
2 sine de bindik dayı sen hiç 3.20 m paket ya da 5.20 m sporta binmemişsin arabadan anlamıyorsun heralde pek 80 i geçmeden yeni ehliyet almış acemi şoförler gibi kullanacaksan mercedes iyidir ben ehliyeti ilk aldığımda a180 vardı okula gelip giderken oyuncak gibi araba bir bmw ile gezdireyim seni de hisset arabayı
olm a180 e binip 5.20 sporttan bahsetmek ne ola ki? :) harbi kafan güzel la senin. ben Kompressor AMG c sport a bindim. 320 beygir özel seri. S. kmişim 5.20 yi :) 500 km yol gidersin elli tane yerinden ses gelir takır tukur araba. E 250 e hiç bindin mi sen? İki yıl sanayiye girmedi araba. 80 le araba hiç kullanmam ben. İstanbul otobanında 300 le gittim yeğen :D 200 ü görmemiş bana caka satıyor :)
dayı iyi sallıyon he arabadan anlamadığın o kadar belli ki
Paket ettiğim M3 leri say say bitmez :p
ahahhah kkeşke ben denk gelseydim kim kimi paket ediyor görseydik be dayı
@Ateşşyyıldırım sallıyom mu :) senin araban hiç olmadı dimi la :)))
dünya küçük bir denk gelsek keşke
ağlatsam seni
@Ateşşyyıldırım he yaw he :) hata bende ki 19 yaşında bebeyle aşık atıyom ya. :) baba arabasıyla hava olmaz olm. önce o arabanın parasını kazanacaksin bineceksin sonra satıp diğerlerine bineceksin. Sana abi tavsiyesi. Elin sikiyle gerdeğe girilmez :)
tamam mı şampiyon :D ))
Güzeloba Lara Rent A Car müsait olunca virüs bitince bir uğra sen dayı
@Ateşşyyıldırım ahahahaha rent a car mı :) olm ne yaptın sen :)
senn uğra ali abinin yiğeni ile görüşecektim de ben gelirim kapışırız sana da ayarlarız istediğin mercedesi
BMW 3.20d arabadır. Gerçek bir araba. Passatın bu listede olması talihsizlik.
Bu segmentte mercedes pek de mercedes karakteristiği taşımıyor bence. Audi tercih ederdim sanırım.
hiç birisi. al bir eski kasa disco, torunlarına bırak. ne uğraşıyon bunlarla
Bmw 3 serisi elbette hatta tavsiyem 3.20D M sport
tam ben yazıyordum abi
@Ateşşyyıldırım eyvalalh reis :D
Bmw 3 serisi
Mercedes abi ya Mercedes
Passat yavv arabanın gıralı böyle araba yohh
Mercedes C Serisi
BMW ve Volvo
Volvo derim.
Mercedes
Mercedes C serisi