Lamborghini aventador mu daha havalı?
Ferrari sf90 mı daha havalı?
Yoksa tesla roadster mı daha havalı?
Paranız olsa hangisini alırdınız? Hangisi daha cool?
Ferrari sf90 mı daha havalı?
Yoksa tesla roadster mı daha havalı?
Paranız olsa hangisini alırdınız? Hangisi daha cool?
LAMBORGHİNİ AVENTADOR
TESLA ROADSTER
FERRARI SF 90
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bu 3'Ü Arasında kesinlikle Lambo asalet akıyor heriften ya :D
TOGG
Aga spor araba atmışım sen niye gelip boş yaptın ki şimdi
Ve 2. attıgın araba TOGG değil, erbakan malkoçun dizayn vip markasından cıkışlı olması lazım
bu arabaların varolabilmesi için milyonlarca canlı, insan/hayvan acı çekiyor. tek bir insan zevklenebilsin diye. bakınca güzel mi? evet, ama her güzelligin arkasında bir vahşet ve pislik vardır. o yuzden beni etklilemiyor. üzgünüm.
Hangi araba yapılırken canlınun canı acımıyor? Cok farkları yok ki amerikan arabaları daha plastik kaynaklı bunların içinde tesla da pek acımıyor diye biliriz
Aventador daha havalı bir araç bu üçü arasında, ama 2 marka var ki onlar olmadan otomotiv endüstrisinin hiçbir anlamı olmazmış: Bunlardan biri Ferrari diğeri de Mercedes. Bu ikisi olmadan hiç bir şeyin önemi yok. O yüzden Ferrari diyorum. :)
Aslında soru seninde dediğin gibi performans mı marka gücü mü karizma mı önemli sorusuydu...
Performans diyen ==>teslayı seçer
Karizma diyen ==> lamboyu seçer
Marka gücü diyen==>ferrariyi seçer
Ferrari her zaman ferraridir ama ben porscheyim 😊 her yerde kullanabilirsin ama diğerlerini sürekli kullanamazsın porscla köye bile gidilir 😂
Teslada öyle değil mi zaten? Araba 4 kişilik (2+2) porscheden daha iyi bir uzun yol arabası bir sürü donanımı olucak o içindeki tablette
Teslayı bu markaların yanına yazmak hakaret bence tesla sıradan bir araç
Tesla roadsterın verilerini bugatti yapamıyor, cidden sıradan mı sence?
0-100==>1.9 sn (2sn nin altındaki tek seri üretim araç)
0-160==> 4.2sn (bugatti 5sn)
1/4mil (drag mesafesi) ==>8.8sn)(efsane dodge demon 9.8sn ve tesla 9snye altı tek fabrika çıkışlı araba)
Bu araç sıradan mı gerçekten?
Kardeşim tesla her bütçeye göre araç yapan bir marka ama ferrariyi herkes alamaz demek istediğim bu tesla yapmışsa 1-2 hızlı model yapmıştır diğerlerinin olayı başka anlatabildim umarım
Teslanın bütün arabaları hızlı (model s ==>80.000$ yurt dışı fiyatıyla baslıyor 2.28 0-100 sedan
Model x ==> 100.000$dan başlıyor 2.8 0-100 ü olan bir suv senin düşük bütçeli diyebilecegin tek araç model3 oda 60.000$ bandında)
Ve teslayı gruplara ayırmak daha mantıklı olur
A grubu ==> model x models cybertruck
B grubu ==> roadster
Cgrubu ==> model 3 ve y
Tıpkı fordu chevroleti
Mustang ve diğerleri
Camaro ve diğerleri diye ayırır gibi
Ve B grubu herkesin harcı değil
TESLA her bütçeye değil zengin kesime hitap ediyor ferrari 200.000$-400.000$ bandıyla satıyor
Tesla 75.000$-250.000$ bandından satıyor
Model 3 ü ve bir picp up olan cybertruckı dışarıda tuttum
Kardeşim Türkiyede ticari taksi bile var tesla neden bahsediyorsun 😅 hadi mercedesle falan yarıştır anlarım ama ferrariden lambodan bahsediyorsun yapma kurbanın olam. Bahsettiğim ticari taksi esenlerde çalışıyor hemde siyah renkli soruştur gören bilen vardır mutlaka sitedede sorabilirsin esenlerde bağcılarda oturan varsa bilir şaka yapmıyorum 😅
Ticari taksi diye küçümsüyosun ama o plaka 1.5milyon sahibi de 700bine araba alıp hem aracın kasko kaybını aza indirmiş hem de benzin masraflarından kurtulmuş, ve ben TESLA markasıyla ferrariyi lamboyu karsılastırmıyorum
TESLA ROADSTER ile FERRARİ & LAMBO yu karşılaştırıyorum
Masrafmı indirmiş? Kardeşim bir kaza yapsa o aracın parçası kaç lira? Bakımı kaç lira? Dünya para ayrıca 700 vermiş satacağı zaman taksi çıkması tesla olarak satacak 😅 ben neyi kıyasladığını söylemedim genel söylüyorum her defasında ona bakarsan renonunda yaptığı hızlı araba var hemde felaket bişey ama kalkıp bu araçlarla kıyaslamak saçma olur yerli arabamızda var onuk markası araştır oda çok hızlı ama bunlar az sayıda üretilen fuarda gösterime çıkıp sipariş üzerine üretilen araçlar çoğunlukla o yüzden bu kıyasın yersiz olduğunu söylemek istedim sadece
Bizim araba col hızlı falaj değil, bu seviyelerde değil, güzel bir tartışma içerisindeyiz ve keyif aldım
Bende diyorum ki
Mustangi dodge gibi full hız odaklı firmayla karşılaştırabiliyoruz ya fiyat yakınlıgından dolayı
Ama mustang diyince aklımıza mondeo focus fiesta gelmiyor
Mustang ayrı bir marka
Camaro da öyle
Bende diyorum ki tesla roadsterda öyle, ve bu araba bu performans verileriyle kesinlikle porsche ferrari lamborghini gibi markalarla kıyası hak ediyor
Hatta bir spor otomobil ceosu (ferrari ya da lambonun) teslanın cok ileride oldugunu onları yakalamanın cok zor oldugunu ama elinfem geleni yapacaklarını söylemişti
Ferrari elektrikli spor otomobil olmaz dedi roadsterdan sonra 2030 a elektrikli spor otomobille giricez diye açıklama yaptı
Yani direkt olarak ceolar bile teslayı büyük bir tehdit olarak görüyorken teslayı ferrari ve lamborghini ile kıyasa değer buluyorum
Senin görüşün böyle ama ben böyle düşünmüyorum kardeşim marka ilk üretildiğinden beri spor araç yapıp dünyaca kabul edilmiş markaları gömmek bu kadar basit olmamalı ve olamazda yarın tesla satış yapamayıp daha normal araç üretmeye başlar ama ferrari çizgisini bozmaz prestij meselesi yani.. öyle araçları var ki bu adamların dünyada yalnızca 7 tane 29 tane 100 tane olan koleksiyon arabaları var bunlar prestijdir hep garajında tesla bulunan biriyle ferrari bulunan biri asla aynı prestije sahip değildir anlatmaya çalıştığım bu ama senin görüşünede saygı duyarım sen onu seviyorsundur zevk meselesi.. pagani var mesela efsane ama bir ferrari değil porsche motoru bunların içinde en sağlamı ve modifiye kaldıran motor ama oda asla bir ferrari değil ne kadar kullanışı rahatta olsa değil işte dediğim gibi prestij farklı bişey hani messinin barcelonada oymaması var bide fenerbahçede messi yine messi ama prestij başka
Ve size ucuz gelitoe tesla ama asıl sebebi teslanın vergisi daha azdı (gümrük cıkmadan önce gümrükte kalkacak 1-2 seneye)
Siz elektrikli bir araba alırsanız
100*1.15*1.18(KDV-OTV) sonrası
100.000$ lık arabayı 135.000$ a alırsınız
Aynı araç benzinli olsaydı
100.000$*2.6(%160ötv sontası ana fiyat 260 oluyor) *1.18(kdv)==>306.500$ oluyo
Yani senin 700bin dediğim tesla normalde 1.550.000₺(benzinli olsaydı)
Oda ==> ferrari 458 ile aynı fiyatta sedan demek
Anladım dediğinizi ve sayfı duydum sizin dediğiniz MARKA GÜCÜ ben ise olaya FİYAT PERFORMANS gözüyle bakmıstım
Tabi ki ferrarinin lambonun şu an ki marka gücü tesladan yüksek ama teslanın arabalarının özellikleri ve performans verilerinin ferrari lambodan altta kalır yanı yok hatta roadater bir nevi katlamıs ikisinide
Kardeşim mesele ucuzluk ya da daha hızlı olması değil yahu anlatamadım sanırım prestij diyorum kaldı ki o arabaya binen zaten onun ne yakacağını ya da ötvsini düşünmüyor
Bende diyorum ki katlayan arabalar var zaten yok değil sadece teslada değil onları katlayan pagani var koinseg var reno bile var ya reno 😂 ama kendilerinide parçalasalar bir enzo geçtiği zaman o asfalttan herkes enzoya bakar yani 😅
Yakmak konusuna girmedim hiç ben ötv konusuna da şey için dedim Türkiye de ki 1.500.000₺lik ferrari ile 700.000₺lik tesla yurt dısında aynı fiyat bunu söylemeye çalıstım
Ve evet
Spor da FERRARİ VE LAMBORGHİNİ nin marka gücü
Lüksde BENTLEY VE ROLLS ROYCE un marka gücüyle yarısamazsınız
Ben sadece ikisine de aynı parayı vereceksem hangisi daha cok hak ediyor (marka gücünü önemsemeden) buna bakıp almayo tercih ediyorum
Pagani ve koinseg sınırlı üretim oldugu için onları cok konusmayı sevmiyorum, renodan ise haberim bile yoktu😂
Otomobil fuarı gezmediysen hiç tavsiye ederim neler neler var 😅 yaz google’a gör renoyu ne yapmış diye 😂 inanamazsın
bir onunda elektriklisini gördüm, görünüş olarak lambo ferrari yakınından geçemez ama adı üstünde concept işte, consept ve sınırlı üretim arabalarla ilgilenmiyorum çünkü onların fiyatı sınır oldugu için pahalı..
Lamborghini 👍👍💁 derim. baska bisey demem. uzaya gidilecek kadar efso
👍..
Bmwde binilecek. araba ama en. azindan. at gibi mal. elimizde o var daha iyisi gelene kadar😊
kapının önüne koyamadıktan sonra tofaş şahinden fazla değeri yok benim gözümde.
en iyi araba ruhsatı senin üzerinde olan arabadır
Hepsini koyabildiğini say hangisini seçersin
Vizyon :/
tofaş kadar zevk verseydin vites yerine elini tutardım sevgilim diye atasözü var gerisini sen anla
sende hayal aleminde yaşarsın anca
Uzak kuzenim tofaş sahibi eyw zevkli ama bir mustang değil, mustang bile değilken ferrari den tesladan lambodan daha cok savunman? Git bir tesla model s videosu izle kendine gel
sen teslaya bin gelde yakından bir inceleyelim klavyeden yazmak kolay kardes
Ben internet girişimcisi olmaya calısıyorum yasım henüz 18 ve Şu an html css javascript dillerini ögreniyor ve kendi çapımda udak bir girişimle baslamaya hazırlanıyorum ve evet insanların yapamazsın dediği hayaller kuruyorum ve onları yanıltmayı seviyorum diyelim ki yanıltamadım ne mi olur?
Senden cok daha iyi bir yerde kaybederim.. Onun dısında istersem o arabaları alabilecek kadar fazla mirasım var o yüzden sorun yok 👍
Aldıgım zaman senin gibi vizyonsyz biriyle mi incelerim😂
sen önce önüne bakmayı bir öğren vizyonun nasıl oluştuğunu öğrende gel çocuum senin yaşın kadar bizim arabada yaşanmışlıklarımız var
Boşsun, boş muhabbrt yapıyorsun ve sen bu dille iken sana saygı duymuyorum
saygı duyulmak istiyorsan önce saygı göstermeyeyi öğreneceksin kardeşim her türlü yoruma açık olacaksın
Hayal alemi vs diyosun ya o bakımdan dedim istersem cogu arabaya binebilirim lakin ben baba mirası istemiyorum o kendi kazanmıs kendi harcasın, kendi şirketimi kurmak istiyorum ve inşallah bir gün roadstera binicem tofaşk candır ama hayallerim ve vizyonum > tofaş
hadi bakalım inşallah hayallerin olurda helal kazançla alırsın kendine istediğin arabayı
İnşallah, haramdan fayda gelmez illaki bir yerden cıkar
Tabiki tesla mis gibi araç pil güven altında olduğu sürece doğaya zarar vermiyo elektrikli Porche de çok güzel ikiside şık ve güzel özelliklere sahip
Lamborghini aventador
👍..
Lamborghini aventador
Hepsinin havası çok başka
Seç birini (ben de farkındayım)
Nissan gtr bence
Aga oda güzel araba da 3ü arasından seçsen :)
Hayırdır bana hediye mi alacan kanka o zaman lambo xddd
Saoll, ben teslacıyımda işte performans meraklısı oldugumdan..
Tesla
Bence de..