Tekeri çamura batan araba nasıl kurtarılır?

Uzun bir yolculuğun ardından. Arabamı park ettiğim yerin çamur olduğunu fark ettim. Ön tekerlerin canta kadar çamura battığını gördüm. Arka tekerlerde sorun yok. Ama arabam malum önden çekişli renault symbol. Bir kaç kez ileri geri yapmayı denedim. Biraz daha battı. Ve debriyajdan koku gelmeye başladı. Bıraktım.
Bilgisi ya da tecrübesi olanlar varsa önerilerinizi bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
2 tane odun parçası buldum. Bunları ve çevredeki irili ufaklı taşları ön tekerlerin altına yerleştireceğim. Sonra geri vites yapıp çıkmayı düşünüyorum. Bu gün burada güneş açtı. Yarına kadar yağmur yok. Güneşin toprağı ısıtmasını bekliyorum. Akşam işlemlere başlıcam inşallah
Güncellemeler
+1 yıl
Yarın yağmur yağacağı için bu gün arabamın yanına gittim. Tekerlerin yanına topraklar birikmişti. Arabanın ön kısmının az bir bölümü topraga oturmuştu. Elimden geldiği kadar toprakları temizledim. Bir kaç kişide öne geçti. Geri vitese taktım. Ön taraftan da iteklenerek araba çıktı. Böylece tekerin altına taş vs koymaya gerek kalmadı. Ancak arabayı zorladığım için debriyajdan yine koku geldi. İnşallah ilerde debriyaj balatasında sorun çıkmaz.
Fikir veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Tekeri çamura batan araba nasıl kurtarılır?