👑Anneler gününde biri annenize vursa ne yaparsınız?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bugün öyle birrsey oldu zannettim. Babmla biraz tartsmalari oldu bir an sesler geldi ve iceri grdm ona vurdu zannettim. O an kendimi kaybettim birden sen ne yapiyorsun vurdun mu yoksa diye bagirmaya basladim babama. Sen sus dedikce susmcam buna hakkin yok buna izin vermem diyerek bagemaya basladim ve kendimi kontrol edemedim. Megerse öyle braey yokmus ama öyle bir goruntu vardi odada. Yani o an sadece koruma güdüsü güttüm her ne olursa olsun
Bilmiyorum 🙊 ama Tuhaf insanlar bende cok narinim kırılınca susuyorum siliyorum anlamalarını önemsemelerini istiyorum ama bazen öyle olmuyor Sonra diyorum iyi ki silmişim Değer vermemiş
Neden bunu durduk yere düşünüyorsun bu şekil karamsar düşünen o durumda hiç bir şey yapamaz Anneler gününde güzel şeyler düşünmek varken neden boş şeyler anlamıyorum 😂😂
O bana az yapmadı da ondan. Bir hadiste diyor ki herkes cehennemde cezasını çekecek ve en sonunda cehennemde hiç bir müslümn kalmayacak. Ama o kadın kalsın arkadaş çıkamasın oradan. 1. Katta en sıcak yerlerde Şeytan ona dans ettirsin.
Anladım cok tuhaf bunlar Benim annem melek gibidir ama bugün durduk yere bana cok kötü bir söz söyledi 😔Çok kırıldım, gönlümü almak için uğraştı ama gecmedi Sence ne yapmalıyım? Yarın anneler günü ama😒
En İyi Cevaplar