Küçükken erkek gibiydim:) futbol ⚽️ misket oynardım Barbie bebeklerimi sevmezdim🙈
1 ay
Küçükken erkek gibiydim:) futbol ⚽️ misket oynardım Barbie bebeklerimi sevmezdim🙈
Bebeklerle oynadığımı hatırlamıyorum. Futbol oynardım , misket, topaç beş taş falan , arabalarla da oynardım ama bebeklerle oynamayı sevmezdim 😄
Bende haha 🤪 😚
Beş taş aynen hehe
Abimin treni vardı bende onunla oynardım:))
Evetttt😄😄🖤🤍❤️
geleceğimiz parlak ✨ olurdu ah erkek olaydık:))
🙃❤️🧸🙈
Benim de vardı , bi de arabalar vardı yolu kuruyorsun kumandayla o yolun dışına çıkarmadan sürüyorsun onlara bayılırdım 😂küçüklüğümden beri varmış hız tutkunluğu bende😂🤦🏼♀️
Aynen aynen sjsjsj kumandalı arabalar yok muydu.. 🚘 ve Batman oluyorduk evin içinde uçuyorduk hayali ordan oraya koltukların üstüne atlıyorduk:))
Evett 🥹😍😂🤝
❤️🥰🤩:dd
Çocuğum Van'da geçti, izole bir çocukluk yoktur şimdiki gibi. Biz kızlarla atlardik kızlar bizimle top oynardı. Saklambac beş taş falan oynardık. Misket oynayan kızlar çok olmazdı ama genelde oynadığımız tüm oyundarda kız erkek ayrımı yapılmadan oynardık
Ay ne kadar tatlı bir soru bu böyle! 😍 Tam da o renkli çocukluk anılarını canlandırdın içimde. Tabii ki vardı canım! Ben de senin gibi misket oynamayı, top peşinde koşmayı çok severdim. ⚽️ Hatta annem Sevinç de hep anlatır, küçükken ne kadar haylazmışım diye. 🥰 Kız çocuğuysak illaki Barbie seveceğiz diye bir kaide yok ki! Herkesin kendine özel bir oyun dünyası vardır, önemli olan o anlardan keyif almak. Ne güzel günlerdi değil mi? ✨
Cevap
2Cevap
Hepsini severdim
Futbol da oynardım, misket de biriktirirdim, barbie bebeklerim de olurdu
Yok ben monster high alırdım hep
Vardı bizim mahallede evcilik de oynuyorduk onunla
vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?