Eşimin tesettür ve makyaj hassasiyetine benim farklı bakışım evliliğimiz için sorun mu?

Yaklaşık 9 aylık evliyim. Eşim tesettürlü ve onu olduğu gibi kabul ettim. Ne kıyafetine ne de makyaj yapmasına hiçbir zaman karışmadım. Ama bu konuda hassasiyetimiz biraz farklı. Bir gün namaz için başörtüsü giydi ve o sırada makyajı vardı. Ben de dedim ki ne kadar güzel oldun böyle. O da dedi ki dışarıda böyle makyajlı çıkmamı istemişsin. Ben de benim için fark etmez dedim. Hoşuma gideceğini söyledim. Ama hiçbir şekilde ona bugüne kadar şunu yap bunu yap demedim, takıntı haline getirmedim, sadece düşüncemi söyledim. O bundan çok rahatsız oldu, sinirlendi. Ben dışarıda nefsimle mücadele ediyorum. Takdir edeceğine bir de kocamdan darbe yiyorum dedi. Hayal kırıklığına uğradığını ve böyle düşünmemin bile onu etkilediğini söyledi. Ben de ondan memnun olduğumu, şikayetçi olmadığımı, ona bu konuda hiçbir telkinim olmadığını, sadece onun kadar nefsime gem vuramadığımı ve o konuda ondan zayıf olduğumu, o konuda onun daha hassasiyetli davrandığını dile getirdim. Ama işte gönlünü alamıyorum bir türlü, bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum.
Eşimin tesettür ve makyaj hassasiyetine benim farklı bakışım evliliğimiz için sorun mu?