Bi anne cocugunu alaya almadan dinleyip derdine cözüm bulmalı korkutmamali özguvensizlik yaşatmamali ona herseyi anlatmasini istemesi onla eğlenmeli vakit gecirmeli dövmemeli kızmamali kizacak bise olursa güzelce konusup düzeltmeli evlatlar Allah ın emaneti bize onlara sahip cikmaliyiz kimseyi kimseyle kıyaslamamak nede olsa evlat anne ve babanin huyunu alir annelik güzel ama annelik yapana derim
Annelik sadece doğurmak la olmuyor maalesef ömrü boyunca o evlada kol kanat germekle oluyor benim gibi hem anne hem baba olmuş olan tüm insanların anneler günü kutlu olsun
Annelik fedakarliktır annelik çocugunu her daim gözetmektir yaramaz bir cocuk olarak ve yıllarca yaptıgim hatalardan ders cıkarark bana yardımcı olan annemin anneler gunünü kutluyorum canım annem iyi ki varsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence annelik, bildiğin her şeyi öğreterek çocuğunun önünde yeni bir yol açmak demek.
çok güzeldi.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Birini kendinden fazla düşünülmektir bence. Ruhu, kalbi anne olan her kadının gününü kutluyorum 🌸
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Anneliği tek bir kelimeyle anlatamazsın binlerce kelimeyle de anlatamazsın, annelik kutsaldır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Annelik sadece çocuğu doğurmak değil onu özgüvenli bir şekilde yetiştirebilmek sevgi ve şefkat ile beslemektir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bence annelik bir çocuğu anlayarak ebeveyn olmaktır. Onu dünyaya getirmeyi ebeveynleri tercih etti. Çocuğa saygı sevgi ve sabır gösterilmelidir
Ben bazen annemi çok özlüyorum onun varlığına o kadar ihtiyacım var ki şu an çünkü kendimi gerçekten yalnız hissediyorum yalnız ve çaresiz bana göre anne bir dayanaktır
Bence annelik çocuğunu en iyi tanıyan onu dış ve iç düşmanlardan koruyan onu güçlendiren desteklendiren bir yandan da onun için savaşanlar ve özgür olması için ona liderlik edendir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Annelik anlamaktır. Anlayışlı olmak değil. Anlamaktır.
annelik sabır gerektirir saçını süpğrge edersim gine kimseye yetinemezsin değerin hiç bir zaman bilinmez bide tek evliylesen yardım edecek kimsen yok hayat onlara zor
Annelik çocuğun katil olsa bile onu sevebilmektir. Baba böyle değil baba utanır gücenir boyun eyer ama anne çocuğunu destekler çözmeye çalışır. Anneler candır ya.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Annem yok bilmiyorum. Annesizlik bazen içime işliyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Anne fedakarlık demektir. Annelik çok kutsaldır. Şimdiden anneler günü kutlu olsun
Bence annelik kelimelerle anlatılmaz çünkü yetersiz kalır. Ne pahasına olursa olsun evladı için bir anne yeri gelir canından geçer. Annelik demek emek, fedakârlıkdır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Harika bir duygu anne olmak onlar olmazsa ne yapardım. Anneler günü kutlu olsun , benimde anneminde, diğer annelerin ve adaylarında 🌸🙏
Ben 5 sene önce annemi kaybettim onu çok özlüyorum bu yüzden artık benim için anneler gününün pek bir önemi yok
Annelik bana göre koruyup kollamak merhametle sarmak yanında olmak koşulsuz sevmek iyi ki anneler var başımızdan olsunlar hep
Canından bir parça dünyaya getirmiş ve onu büyütüp kollamak gibi bilmiyorum kelimeler kifayetsiz kalıyor aslında
Annelik: koşulsuz sevgi ( tabi ola bilene)
İnce bi kalp ağrısı ile büyük sorumluluk
💐💐💐
Guzel bi paylasim olmuş tesekkűrler emeginize saglik
Bana göre annelik vergidir şefkattir evladın ne hata yapmışsa olsun onun arkasında durmaktır
Annelik, canlılar aleminde karşılıksız sevginin tanımıdır.
Bi anne cocugunu alaya almadan dinleyip derdine cözüm bulmalı korkutmamali özguvensizlik yaşatmamali ona herseyi anlatmasini istemesi onla eğlenmeli vakit gecirmeli dövmemeli kızmamali kizacak bise olursa güzelce konusup düzeltmeli evlatlar Allah ın emaneti bize onlara sahip cikmaliyiz kimseyi kimseyle kıyaslamamak nede olsa evlat anne ve babanin huyunu alir annelik güzel ama annelik yapana derim
Bence annelik önce kendini yetiştirip bunları çocuğuna aşılamaktır
Tüm o zorluklara göğüs germek demektir. Şevkat, merhamet, beklentisiz sevgidir
Bütünüyle endişe olmak... Yürüyen endişe olmak ❤️❤️
Doğurduğun çocuğun herşeyi olmak anne olmaktır.
Fedakarlıktır maalesef her anneye nasip olmuyor
Valla ben erkeğim anne olamayız bu bir gerçek ama anneler kutsal varlıklar
Kendinden çok bir başkasına değer verip, onu her şeyden sakınmaktır.
Bence annelik, birlikte büyümek ve yeni maceraların tadını çıkarmak.
Sevginin adıdır, yaşama sevincini hayatı öğreten en büyük değerdir.❤️💐
Atamızın yadigarı iş bankasına selam olsun 😇
Annelik 2 ayrı bedenin tek bir ruhta birleşmesidir...
Gerçekten anlamlı sonuçlar çıktı, tebrikler.
Annelik sadece doğurmak la olmuyor maalesef ömrü boyunca o evlada kol kanat germekle oluyor benim gibi hem anne hem baba olmuş olan tüm insanların anneler günü kutlu olsun
Annelik fedakarliktır annelik çocugunu her daim gözetmektir yaramaz bir cocuk olarak ve yıllarca yaptıgim hatalardan ders cıkarark bana yardımcı olan annemin anneler gunünü kutluyorum canım annem iyi ki varsin
Bence annelik, bildiğin her şeyi öğreterek çocuğunun önünde yeni bir yol açmak demek.
çok güzeldi.
Birini kendinden fazla düşünülmektir bence. Ruhu, kalbi anne olan her kadının gününü kutluyorum 🌸
Anneliği tek bir kelimeyle anlatamazsın binlerce kelimeyle de anlatamazsın, annelik kutsaldır
Annelik sadece çocuğu doğurmak değil onu özgüvenli bir şekilde yetiştirebilmek sevgi ve şefkat ile beslemektir
Bence annelik bir çocuğu anlayarak ebeveyn olmaktır. Onu dünyaya getirmeyi ebeveynleri tercih etti. Çocuğa saygı sevgi ve sabır gösterilmelidir
Her şeyden öte fedakarlıktır bence, neresinden baksan annelerimiz hayatlarının en az 18 senelerini feda ediyorlar.
Annelik en kotu anında bile en iyisi olmaya çalışmaktır
Ben bazen annemi çok özlüyorum onun varlığına o kadar ihtiyacım var ki şu an çünkü kendimi gerçekten yalnız hissediyorum yalnız ve çaresiz bana göre anne bir dayanaktır
Bence annelik çocuğunu en iyi tanıyan onu dış ve iç düşmanlardan koruyan onu güçlendiren desteklendiren bir yandan da onun için savaşanlar ve özgür olması için ona liderlik edendir
Annelik anlamaktır. Anlayışlı olmak değil. Anlamaktır.
annelik sabır gerektirir saçını süpğrge edersim gine kimseye yetinemezsin değerin hiç bir zaman bilinmez bide tek evliylesen yardım edecek kimsen yok hayat onlara zor
Annelik çocuğun katil olsa bile onu sevebilmektir. Baba böyle değil baba utanır gücenir boyun eyer ama anne çocuğunu destekler çözmeye çalışır. Anneler candır ya.
Annem yok bilmiyorum. Annesizlik bazen içime işliyor.
Anne fedakarlık demektir. Annelik çok kutsaldır. Şimdiden anneler günü kutlu olsun
Bence annelik kelimelerle anlatılmaz çünkü yetersiz kalır. Ne pahasına olursa olsun evladı için bir anne yeri gelir canından geçer. Annelik demek emek, fedakârlıkdır.
Karşılıksız sevgi, yemeyip yedirmek, içmeyip içirmektir
Çok güzel ve duygusal bir paylaşım olmuş teşekkürler elinize emeğinize sağlık
Annelik sadece doğurmak değil büyütmek hem maddi hem manevi beslemek. Eksiklik hissettirmemek
doğurmakla anne olunmuyor annelik yapan annelerin anneler günü kutlu olsun
Annelik mevlanın dediği gibi harfsiz sözler biliyorum demesi gibi bir kelime söz ile ifade edemesin ama annen hisseder
Bence annelik ne olursa olsun evladını koruyan, kimseye muhtaç etmeden, onla aç , onla tok olan , fedakâr eli ayağı öpülesi melektir benim tabirimle.
annelik fedakarlıktır aslında tarif edilmez ve paha biçilemez birleydir ne yapsan hakkını ödeyemezsin
Annelik bir başka ya kendinden bir parçasını her daim feda etmeye hazır tabi anne olmak ve anne olmanın anlamını bilen insanlar için
Bence annelik çocuğunun üstüne titremek onun için saçlarını ölünceye kadar süpürge yapmak ve onun her şeyi için mutlu olmasını sağlamak demektir...
“Bence annelik, farklılıklarımızı kabul ederek sevmek demek” diyen %30’luk dilimdeymişim. :D
Tüm annelerin, anneler günü kutlu olsun. ♥
Çok güzel paylaşım olmuş tüm annelerin anneler günü kutlu olsun
Guzle bir soru şeyi olmuş 😅😆😆😆
Bu arada 100%20 çıktı 😅😂
Annelik fedakarlıktır ve daha bir çok iyi şeydir annelik kısaca melektir
Fedakarlık ve sabır dir ve daha bir çok sey kelimeler yetmez
annelik kan bagi gerektirmez kalpte baglilik gerektirir
annelik her koşulda çocuğunu sevmektir destek olmaktır anne yuvayı ayakta tutar
duygusal ve maddi anlamda koşulsuz şartsız yanında destek olan
Annelik anlatılmayacak kadar özel ve güçlü bir duygu anne olmayan bilemez tabikkş
koruyup kollamak her anında destek olmak büyütmek canından can vermektir 🤍
Annelik, 9 ay boyunca bebeği karnında taşıyan değil onu büyütendir..
Annelik tarif edilemez, anneler her zaman başımızın tacı
Koruma besleme büyütme ileri hayata hazırlama sevgi verme