Anneler günü için annenize ev eşyası, mutfak eşyası gibi bir şeyler mi tercih edeceksiniz yoksa kişisel özel bir şey mi?

Ben anneme düdüklü tencere aldım 😂
Anneler günü için annenize ev eşyası, mutfak eşyası gibi bir şeyler mi tercih edeceksiniz yoksa kişisel özel bir şey mi?

Ben anneme düdüklü tencere aldım 😂
Eğer annelerimizin çok hevesle istediği bir mutfak eşyası yoksa kendi aklımıza geldiği için mutfak eşyası almayı son derece yanlış buluyorum. Kişisel olarak bir hediye almak daha önemli
Doğru ama annem kişisel ne alsam ne gerek vardı diye tribe giriyor, ev eşyası veya mutfak aleti alınca daha çok seviniyor 😁 düşününce anneme evlenmeden önce kişisel şeyler alıyordum diğerleri doğru gelmiyordu ama şimdi evliyim bir çocuğum var ve evimize alınan hediyeler beni de daha çok mutlu ediyor şu an çünkü evde kullanılacak olsa da en çok benim ihtiyacım var ve evimin güzel görünmesini eksiksiz olmasini yine en çok ben istiyorum.
Eğer ki annen bu durumdan memnunsa elbette mutfak eşyası ya da ev genelinde kullanacağı şeyler alman daha mantıklı olur sonuçta burada en büyük amacımız annemizi mutlu etmek. Herkesin isteği, bakış açısı bir değil.
Birçok anne artık ben hizmetçi miyim hepimizin kullanacağı zaten ihtiyaç olan bir şeyi bana hediye diye alıp kaçıyorsunuz diye sitemlerde bulunuyorlar onları da hesaba kattım ben😊
Anneme şimdiye kadar sadece bir kere ev eşyası hediye aldım o da robot süpürgeydi. Eğer ev eşyası dediğimiz onun iş yükünü hafifletecek bir şeyse (robot süpürge, airfryer vb.) Olabilir ama onun dışında bana al bunu iş yapmaya devam et demek gibi geliyor. Her insan kişisel bir şey ister sadece ona ait olacak. Misal erkek kardeşim bana doğum günü hediyesi olarak kahve makinesi almıştı alındığı zaman çok mutlu olmuştum ama şu an hediye gibi değil ortak kullanım eşyası gibi. Abim ise kıyafet almıştı görünüşte basit olsa da her giydiğimde ya abimin hediyesi diyebiliyorum. Velhasıl kelam mümkünse kişisel şeyler alın daha anlamlı olur
Sen henüz hayatını kişisel yaşadığın için böyle düşünüyorsun 😌 bende senin yaşlarındayken aynı şeyi düşünüyordum ama sende bir evin annesi olunca işler değişiyormuş, eve veya mutfağa alınan bir hediye de beni çok mutlu eder çünkü bu evde her şeyi en çok ben kullnıyorum, benim işimi kolaylaştırıyor ev aletleri veya evimin güzel görünmesini yine en çok ben istiyorum 😌 bu yüzden aslında ev için alınan her şeyi de anneler kişiselleştirebilir
Ev için alınan şey evin ihtiyacıdır hediye olarak alınması saçma normal bir zamanda normal bir şekilde alınmalı. Ben alınsa mutlu olmaz demiyorum ama doğru bulmuyorum anneler günü, doğum günü gibi şeylerde öyle hediye alınmasını. Sonuçta babama babalar gününde arabayı temizlesin diye bir şey de almıyorum. Alana bir şey demiyorum ama ben asla almam bana alınsa da hizmetçi gibi hissederim
Ev eşyası almak daha iyi olur. Mesela ben kendimden düşünüyorum süslü püslü bir tip olmama rağmen evli biri olsaydım kesinlikle ev eşyası isterdim evimi güzelleştirecek ve işime yarayacak şeyler tercihim olurdu. Hatta bekar halimle de odama alınacak bir şey çok hoşuma gider. Benim annem de öyle şeyleri sever. Tanıdığım her anne de öyleydi. Kadınlar her türlü hediyeden hoşlanır ev ya da kişisel farketmez. Sonuçta annenin evine alıyorsun. Evini güzelleştirecek her şey mutlu eder.
Haklısın 🧚🏽♀️
Ya esasen hediyelerin o gün için bi bütün olabiliteleri var, bi yapbozun parçaları misali. Hem ev eşyası, hem kişisel olarak anneleri şımartacak güzellikler bir arada olsa belki de muazzam olur.
Cevap
4Cevap
Anneme çeyrek altın alacam :D biriktirsin benim için djsj
Ulaann ejhsbba
😬 kendimizi de düşünmeyelim mi yanii
Eşya almayı düşünüyorum, annelerin işine her zaman daha fazla yarar. Keyifli geceler..
Önemli olanda annenin işine yaraması 🧚🏽♀️ keyifli günler..
Teşekkür ederim.. 🍀🙃
Almak isteseydim ben kişisel bir şey almak isterdim yani onu mutlu edecek bir şey ya da ev eşyası da olabilir ama onu zaten alırdım sürekli. ben daha çok anısu olabilecek bir şey alırdım bir de çiçek olabilir
2019 model audi A3 aldım, şu an galeride bekliyor. Anneler günü geldiği zaman sürprizimi yapacağım.
Vuuuuuu 😍
Biz soruyoruz o dönem ne istiyorsa neye ihtiyacı varsa onu alıyoruz. Bazen kişisel oluyor bazen ev eşyası.
Ben de gözlemliyorum annemin neye ihtiyacı var diye sormam ama neye ihtiyacı olduğunu bilirim ona göre alırım 😌
Hayatta olsaydı da bi çiçek olsa alabilseydim yüzündeki gülümsemeyi görebilseydim
Erkek kardeşimle annem için kolye ve mor orkide aldık.
Benim annem çiçekleri sevmez, kolye de sevmez sevmez düdüklü tencere sever mesela 😃
Benim annem de düdüklü tencere sever ama biz daha çok özel ve manidar bir şey olsun istedik.
Ev eşyaları sonuçta evdeki herkes için kullanıyor kendine ait kişisel bir şey olmuş olmuyor. Ben kişisel hediye alma taraftarıyım. Ev eşyası çok almak isteyen varsa ev günü diye bir gün belirlesin o tarihte evin ihtiyacını alsın bence 🙄🙄
Sen henüz hayatını kişisel yaşadığın için böyle düşünüyorsun bende evli değil ve anne değilken aynı şeyi düşünüyordum ama sende bir evin annesi olunca işler değişiyormuş, eve veya mutfağa alınan bir hediye de beni çok mutlu eder mesela çünkü bu evde her şeyi en çok ben kullanıyorum, benim işimi kolaylaştırıyor ev aletleri veya evimin güzel görünmesini yine en çok ben istiyorum bu yüzden aslında ev için alınan her şeyi de anneler kişiselleştirebilir 🙄🙄
Kişisel bir hediye aldım
Güle güle kullansın 🧚🏽♀️
kisisel sonucta annem hizmetci degil benim sahsi düsüncem bu
Annen elbette hizmetçi değil ama ev işlerini %90 annen hallediyor ve ona alacağın her şey onun isini kolaylaştıracaksa hediye kişisel sayılabilir 😌
Kişisel bir şey aldım ev eşyası’da alabilirim belki ^^
Ev eşyası alıyorum kişisel ürünler takılar vs hiç kullanılmıyor
Aynen zaten annem ne alsam beğenmez 😁
Ben 3 tane kişisel hediye aldım😊
Harika ☺️
Aynen öyle😊
Annem ev eşyası seviyor
Benim de öyle 😂
Almıcam, o bana alsın bana ne
Aa delirdi dhdh
Kahve makinası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?