Erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştım 3,4 defa gittim evlerine annesi sıcak davranıyo bana kızım diyo. Bayramda gittim en son. Hafta sonu da anneler geliyor ne hediye alsam diye düşünüyorum çanta tülbent alıyım dedim ama nasıl çanta takar bilmiyorum o yüzden riske atmak istemiyorum. Geçen gün gittigim de çay içicektik yeni bardak altlığı almak lazım dedi. Bende anneler günü olarak çay takımı 12 kişilik veya 6 kişilik alsam mı diyorum yanına da şekerlik alırım. Sizce basit olur mu ne almalıyım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Namaz falan kılıyorsa dinden yürü fnjfjf namazlik al seccade al sürekli seni hatırlasin çay takımı da al hepsini all manitani doğurmuşşşş herşeyi all 😂
erkek arkadaşının annesi senin annen değil akıllı kız
Olabillr ama olucak sen hiç arkadaşına senin kardeşin degil diye hediye almıyomusun özel günde
Onu kendi de alır tülbent al yanına da kullanabileceği güzel bi saat fazla pahalıya kaçmadan
Koyu renkleri seviyor. Takı saat takmıyor çanta tülbent alim diyorum ama zevkini bilmiyorum nasıl Bi çanta takar. Bilmedim için de almak istemiyorum begenmez diye. Benimkine çek at dedim atmadı
Koyu renk eşarp al çantayı da aynı renk Al beğenmezse değiştirir
gösterişi sevmiyor takabilcegi çanta eşarplar magaza pek göremedim çoğunlukla pazarda var öyle eşarplar alsam anlar mı acaba
Pazardan nasıl değişim yapacak aşko iyi misin tonlarca eşarp markası var Al koyu renk sen değişim yapar
Degişim yapması zor çünkü yakın degillz. Çay takımı alsam saçma olur mu sence bilmiyorum napsam
Sen bilirsin ama o saçma biraz
Eşarp çanta mı al diyosun şimdi. Başka ne alabilirim peki fikir verirmisin
Ben eşarp ve süslü eşarp mıknatıslarından aldım güzel hediye paketi mis gibi en güzeli o aksesuar kullanmıyorsa zaten ev araç gereci alabilirsin kahve makinası felan
Eşarp bakabilirim. Kahve içmiyor pek o yüzden çay takımı dedim
Eşarp bak eğer beğendiğin olmazsa güzel şık bi çay takımı Al
Öyle yaparım teşekkür ederim
Cay bardagi takimi al 12 li yeterli. Kendi annenede kahve fincani alabilirsin.
Basit durur mu sence. Eşarp çanta falan da bakayım diyorum
Hayir bebegim ya abartma yeter o dogumgununede oyle seyler alirsin sakin ol
Hepsini almıcam zaten 😂 diyorum eşarp çanta alim. Veya sadece çay takımı onda kararsızım sadece
Sadece cay takimi ihtiyacim var demis birde hatta istersen cay takimi yaninda extra cay tabaklari alabilirsin ama baska seyler karistirma fazlasa yuz verme 😂
Onlara gittim de gerçekten yoktu ama almam için demedi bunu biliyorum sadece ne alsam diye düşünürken onu diyince dedim alsam mı acaba
Asiri dusunceli bir hareket olurdu
Teşekkür ederim umarım öyle olur. Kendisine degil de evine almış olcam sanki ama olsun neyse
Anneler evine daha duskun olur belli bi yastan sonra bu yuzden daha iyi. Dogumgunune vs. De cikartirsin alisverise muhakkak birseyi begenir onu alirsin ona
Evet olabilir artık içlerine girdim ara sıra gidiyorum erkek arkadaşımla yanına ilk gelinleri de ben olcam Allah nasip ederse
insAllah hersey gonlunce olsun
Amin teşekkür ederim
cicek al güzel buket cicek ya da taki al güzel bir kolye
Takı takmıyor hiç çiçek de sade basit olur
Yoo bence tatlı düşünmüşsün 6 kişilik al yanına da şekerlik al hem ihtiyacı da varmış
Gayet güzel düşünce niye basit olsun ki
Kendine degil de evine alıyo muşum gibi nebilim çok kararsızım ne alsam diye
Kahve fincanı alabilirsin
Kahve pek içmiyor. Çay takımı alsam saçma mı olur. Çanta eşarp almak istiyorum ama zevkini bilmiyorum
Güzel ve ağır Bi çay takımı alırsan neden saçma olsun ki
Bilmiyorum sanki kendine degil de evine almış gibi oluyor. Koyu renkleri seviyor desenli birşeyler bakıcam. Çanta eşarp da bakıcam ama begenmez diye çekiniyorum
Parfum birde çiçek
Tanışmaya gidince Orkide almıştım kuruttu hemen o yüzden alasım yok 😂parfüm sıkmıyor sade biri
kazak allll
Çaycı al
Kahve makinesi
Çiçek alsan güzel olur
Seveceği şeyler al
Koyu renkleri seviyor. Ne takar bilmiyorum