Anneler Günü'nde annelere ev eşyası hediye etmek absürt değil mi?

anneme kahve makinesi çay makinesi tost makinesi dikey süpürge vs vs bir sürü ev aleti aldık , babamda anneme ev aleti alıyor bir de 😃 geçen yıl anne sana ne alacağımı inan bilemiyorum dedim o da “bana en büyük hediye zaten sensin bebeğim hiç ni şey alma varlığın armağan “ dedi 🥺
bende tunik ve çanta aldım 😬
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Önemli olan onun mutlu olması neye ihtiyacı olduğu ve aldığımızda ne kadar mutlu olacağı
Bence iğrenç bir durum.
Anneyi evin hizmetkarı gibi görmekten başka bir şey değil bu. Hiç hazetmem.
Bana da çocuklarım ev eşyası alırlarsa çöpte bulurlar.
Bana hediye alacaksan bana al , eve değil!
Anneler evin sahibesi o yüzden ama genel olarak ben kişisel hediye alıyorum
Eve almıyoruz. Annecigim yoruluyor ona yardımcı alıyoruz.
Bence takı alınsa daha iyi seviyorsa tabi
saçma geliyor daha özel bir şey olması lazım..
Kesinlikle absürt 😂
Saçma bence
Aslında saçma değil. Şimdi annesi ev hanımı olanlar bilir, onların hep almak istedikleri ama ev ekonomi yönetim döngüsünde sırası gelmeyen aletler olur. Örneğin, kazanlı ütüler çıktığında: Eğer ütüden sorumlu anneyse, ona en son modelini almak aslında absürt değil. Neden olsun ki? Hatta baya kolaylık. Gençlere en son model telefon almak absürtlük mü? Kişinin mesleğine göre gayet faydalı olabilir. Üzücü olan şey sadece şu olabilir, hep kolaya kaçıp evin bir eksiğini almak ve anne de sürekli ev işini çağrıştırmak. Örneğin annenize tatil de hediye edebilirsiniz. Kişisel bir aksesuar, bir kıyafet de hediye edebilirsiniz. İstemek hiç aklına gelmemiş teknolojide herhangi bir son nokta da olur. Ama insanlar ütü, süpürge, tost makinası, vs. Hiç mi tanımıyorlar annelerini? Bir yandan da mesela çanta alsa, takmayacağını, ruj alsa, sürmeyeceğini biliyorsa, çocuklara da çok bir şey kalmıyor maalesef.
Her yıl aynı hediyeyi alıyorum anneme. Bir ayakkabı bir üst bir de eşarp. Tatlı yemeyi çok sever önce yemek sonra tatlıya gideriz. Her yılda dışarı çıkmak için dil dökerim zor bela ikna ederim. Çok paranız olsa bile hep aynı nasihati verir paranı çok harcama diye. Anneler öyle işte, Allah ömür verdikçe bunu her yıl tekrar ederiz. Allah yokluğunu göstermesin hep sağlıklı uzun yıllarımız olur insallah
Annemle dışarıda bir kere tost yemiştik. Çok sevdi, tadı hoşuna gitti.
Anneler gününde ucuz diye tost makinesi ve bi buket çiçek aldım sevindi tani '))
Makine bana kaldı, çiçekler soldu çöp oldu hatırası yaşıyor o günün.
Çiçek böcekten daha iyi bence. İşine yarayacak ev eşyası Tabiki ben en son anneme kahve içmeyi sevdiğinden kallavi bir kahve makinası alıverdim 4000 TL falandı çok hoşuna gitti. O makina bu pahallılıkta 10 bin olmuştur kesin
Ben hatırlıyorum daha ilkokul 5. sınıfa gidiyordum çarşıdan bir inek biblosu almıştım anneler günü hediyesi olarak ve şu zaman olmuş hala evde lafı döner 🤣🤣
Canlı çiçek aldım menekşe bana göre. Onu bütün sene boyunca evde güzel gözükmesi için bakıcak ve ilgilenilen. Bayıldı bana göre annem. Hemen büyük bir saksı ya dikmeyi düşünüyor. 🤗.
Ev esyasina gelince sira Geçen sene dikey süpürge almıştım. Epey işine yarıyor hızlı zamanlarına . Neden olmasınki ev esyasida.
Hediyeler kişisel alınmali. Ev esyasindan hediye olmaz.
Pek değil. Bazen işimizi kolaylaştiracak şeyler makbule geçiyor. Duruma göre farklılık gösterebilir yani.
Ben kahve makinesi, saat, parfüm ve marka bir çanta aldım. Kahve makinesi bozulmuştu, alacak zamanı da yoktu. Hiç de absürt değil
Bence annenizi alıp bir hava aldırın, yemeğe çıkartın bari. Evde konu komşuya çay yapmaktan bıkmıştır. Değişiklik olur onun için.
Anneyi evden ev hizmetlerinden ibaret görmekten başka bir şey değil.
Yani o kullanacak sonuçta onun konfor alanı da ev o şekil düşünürsek çok da saçma değil
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş