Benim annem cadı süpürgesi yok sadece 😂annem sosyal teknolojiyi ve sosyalmedyayi seytan olarak algiliyor ki haklı telefonu istemez o sadece ahiretle ilgilenir ev hanimıdir ama istese bir erkekten daha cengaverdir tonbul mavişim okuması yok onun yerini herseyi piyonu olan kardesim yapıyor emin ol 🙂🙂ama iyikide var o daima var olsun varsın benim dedektifim olsun
Annem beni takip etmekle uğraşmaz. Kaldı ki ondan bir şey saklamam olan neyse gelir anlatırım. Mesleğine gelecek olursak da askeriyeden emekli hesap uzmanı.
Annem okurken gece wp da yakalayıp "yarın okulun yok mu" derdi. Keşke bu kadar olsa, face açtıç face açtı, instagram açtım onu da açtı en son twitter açtım onu da açınca nick vermedim. Viral olan bi twitimden yakalamış beni akskwkd umarım kızlarsoruyorda da yoktur
Hastalıklar ve sağlık üzerine reçete verir genelde şunu yap şunu iç. 😀 Sosyal medyada güzel ayar verir onu kaldır onu millete karşı gibi. Her fotoğrafıma mutlaka yorum yapar kaldırınca küser. 😀 En iyi arkadaşımdır aynı zamanda. ❤️
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş