Anneler Günü Teyze anne yarısı ise hala nedir? mekansahibişahmaran Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bir yeğenimin teyzesi öbür yeğenimin halasıyım yüzde kaç anneyim?Anneler gününüz kutlu olsun <3 Teyze anne yarısı ise hala nedir? Cevapla Nedir Soruları Anneler Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
anastaberata Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Halalar soğuk. mesafeli olur ya.. hala hala dir iste cokta anlam yüklemeye gerek yok 0 3 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl ne demek yok minik benim her şeyim Yorumla anastaberata +1 yıl Genelde benim gordugum halalar böyle oluyor ama.. Tamam sen bu tabuyu yik teyzeyi aratma o zaman çitlenbek Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl 2 tane var bende ahaha ayiramam ki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Halalar genelde kötü teyzeler daha cana yakın bence 1 2 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl Ben ikisiyim de ne olacağım :-D İyi miyim kötü mü? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teyze olarak iyi hala olarak kötü😅 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Baba yarısı olur heralde bu demek oluyor ki babam da yok baba yarım da 0 0 Yorumla
bondbg Takip Et Master Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl Bence %100 ☺️ Anneler günün kutlu olsun 💐🤗 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Halalar düşünsün ben teyzeyim😄 0 2 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl İkisiyim de bir saattir hesaplıyorum matematiğim yetmedi :-D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla ortada bir gelin varsa bir şey olamazsın 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Halalar soğuk. mesafeli olur ya.. hala hala dir iste cokta anlam yüklemeye gerek yok
ne demek yok minik benim her şeyim
Genelde benim gordugum halalar böyle oluyor ama.. Tamam sen bu tabuyu yik teyzeyi aratma o zaman çitlenbek
2 tane var bende ahaha ayiramam ki
Halalar genelde kötü teyzeler daha cana yakın bence
Ben ikisiyim de ne olacağım :-D İyi miyim kötü mü?
Teyze olarak iyi hala olarak kötü😅
Hellööööğğğ <3 <3 <3 :) :) :)
Annenin 3'de biridir.
Hala da diğer yarısı. Kare tamamlanmış oldu böylece :)
Baba yarısı olur heralde bu demek oluyor ki babam da yok baba yarım da
Bence %100 ☺️ Anneler günün kutlu olsun 💐🤗
Hala öbür taraftan anne yarısı
Hala da anne yarısı🤣🤣
Halalar düşünsün ben teyzeyim😄
İkisiyim de bir saattir hesaplıyorum matematiğim yetmedi :-D
Valla ortada bir gelin varsa bir şey olamazsın 😄
Çeyreği
Benimde ablam olur musun? ☺️
Bıyıklıdır
Boş yapma be.
baba yarisi derler