Bebeğine organik set al. Annesine de 1 kutu kaliteli baklava ve yine kalitelisinden 1 kutu çikolata götür 😂 emziriyorsa en çok ihtiyacı olan şey tatlıdır..
Selamlar :) Anneler Günü geldi çattı ve ben çok heyecanlıyım. Şimdiden hazırlıklara başladım, hatta hediye olarak ne alacağıma da karar verdim diyebilirim. Bence Anneler Günü'nde alınabilecek en güzel hediyeler, annelerimize kendilerini özel hissettirecek hediyeler olmalı. Bu yüzden düşünülmüş, kişiye özel hediyeler tercih etmek gerektiğini savunurum her zaman.
Anneler Günü'nde yeni doğum yapmış anneye alınabilecek en özel hediye nedir?
Yeni annelere alınabilecek Anneler Günü hediyeleri
Her annenin en özel anneler günü, ilk anneler günüdür. Burada iş babalara düşüyor. Ben, geçen sene olduğu gibi bu Anneler Günü'nde de annemin kendini özel hissetmesi için hediyemi Pandora'dan seçeceğim. Eşi yeni doğum yapmış babalara da Pandora'ya göz atmalarını öneririm.
Çiçeği burnunda anneleri Anneler Günü'nde özel hissettirmenin yolu Pandora'dan geçiyor!
Anneler Günü Hediyesi
Çiçeği burnunda annelerin ilk anneler günü çok duygusal geçer. Duyguların çok yoğun olduğu ilk Anneler Günü'nde Pandora onun için mükemmel bir hediye olacak. Pandora'nın Anneler Günü için çıkardığı koleksiyona ben bayıldım. Her parçanın çok derin anlamlar taşıdığı bu koleksiyondan harika önerilerim olacak size. İki Renkli Aile Ağacı ve Kalp Sallantılı Charm; aile ağacının baş kahramanı çiçeği burnunda bir anneye alınabilecek en anlamlı hediye bence.
Melek Kanatları ve Anne Charm
İkinci önerimin de çok güzel bir anlamı var. Melek Kanatları ve Anne Charm'ı; melek annelerimizin kanatlarını bundan daha iyi bir sembol temsil edemez bence. Yeni annelerimizin ruhuna dokunacak bir hediye olacak.
Kafes işi Kalp ve Aile Ağacı Charm
Diğer önerim ise Kafes işi Kalp ve Aile Ağacı Charm. Bana göre kafesten kalp annemizi temsil ediyor ve aile ağacını sarıp sarmalıyor. Annelerimiz, evimizin koruyucu melekleri ve bu hediye onları mutlu etmenin en güzel yolu olacak.
Kalp ve Anne Sallantılı Charm
Son önerim, Kalp ve Anne Sallantılı Charm. Kalbimizin en güzel yerinde sakladığımız anne sevgisini göstermek için, anne yazılı bir kalptan daha güzel bir sembol olamaz. Pembe taş detaylarına da ayrıca bayıldım. Genç ve yeni anneler için harika bir hediye olacaktır.
Bana göre annelerimize sevgimizi göstermenin en güzel yolu Pandora'dan geçiyor. <3
Selam. :) Günlerdir yeni anne olan kız kardeşime ne alsam diye düşünüyorum. Pandora zaten kendi kullandığım bir marka. Anneler Günü koleksiyonu çok güzelmiş. Kardeşime buradan hediye alabilirim. Teşekkürler. :) <3
Pandora hep kendime almak istediğim bir markaydı ama önce anneme alayım bari. :) Tasarımlara bayıldım. Özellikle sonuncu tavsiyen tam annemin tarzına göre. Yeni anneler için de güzel seçenekler sunmuşsun. Teşekkür ederiz. :)
Annemde ben de Pandora kullanırız, çok da beğenirim. ama uzun zamandır yeni bir şey almıyorduk. Bu anneler gününde anneme alayım bari. Aklıma getirdiğin için teşekkürler. <3
Yorumların genelinde bebeği de ilgilendiren hediyeler söylenmiş. Ben doğru bulmadım şahsen, anneler gününde anne olan kişiye özel hediye alınır. Belki ikisini de kapsayan setler olabilir fakat bebek bazlı hediye almak bence mantıklı değil. Online satış yapan yerlerden anne bebek takımlarına bakabilirsin. Bu şekilde tatlı olur. Direkt bebeği baz alma derim
Ne alınmaması gerekir olarak cevaplamak istiyorum. Anne olabilir ama o bir kadın sadece anne olarak bakmak yanlış bazı insanlar çocuk kıyafeti çocuğun ihtiyacı olan şeyleri alıyor ama yanlış bu bence.
Ben klasik şeyler götürmekten ziyade kendisinin neye ihtiyacı olduğunu sorar ona göre davranırdım çünkü böyle zamanlarda hiç belli olmuyo ihtiyaçlar değişebiliyo kişiye göre kimine göre bebek bezi kimine göre battaniye olabilir hediyeler ama önemli olan annenin tercihidir onun için güzel bir gecelik takımı alabilirsin ya da çocuğu için güzel bir elbise takımı alabilirsin ne kadar yakın biri olduğuna göre değişir aslında ne hediye alcağın eğer çok yakın biriyse altın falan takılabilir bebeğe
Ben klasik şeyler götürmekten ziyade kendisinin neye ihtiyacı olduğunu sorar ona göre davranırdım çünkü böyle zamanlarda hiç belli olmuyo ihtiyaçlar değişebiliyo kişiye göre kimine göre bebek bezi kimine göre battaniye olabilir hediyeler ama önemli olan annenin tercihidir onun için güzel bir gecelik takımı alabilirsin ya da çocuğu için güzel bir elbise takımı alabilirsin ne kadar yakın biri olduğuna göre değişir aslında ne hediye alcağın eğer çok yakın biriyse altın falan takılabilir bebeğe
Ben klasik şeyler götürmekten ziyade kendisinin neye ihtiyacı olduğunu sorar ona göre davranırdım çünkü böyle zamanlarda hiç belli olmuyo ihtiyaçlar değişebiliyo kişiye göre kimine göre bebek bezi kimine göre battaniye olabilir hediyeler ama önemli olan annenin tercihidir.
Ben klasik şeyler götürmekten ziyade kendisinin neye ihtiyacı olduğunu sorar ona göre davranırdım çünkü böyle zamanlarda hiç belli olmuyo ihtiyaçlar değişebiliyo kişiye göre kimine göre bebek bezi kimine göre battaniye olabilir hediyeler ama önemli olan annenin tercihidir.
Yeni doğum yapmış bir kadın lohusa olduğu için duygusal ve alıngan bir döneminde olabilir. Bu yüzden onu özel hissettirecek bir şey olmalı. Annelikle, bebekle veya evle alakalı şeyler değil de sadece onun için özel bir hediye olmalı. Kolye, küpe, bileklik, makyaj malzemesi setleri, ayakkabı veya çanta. Ya da her hangi bir ilgi alanı varsa onunla alakalı bir hediye. Yani değinmek istediğim nokta annelikle, bebekle alakalı şeyler olmasın. Ona özel bir şey olsun. 😊
Eskiden süt ve petiör bisküvi ile geçmiş olsun a gidilir küçük Bir zıbın alınır varsa yapılacak görülecek işi görülür fazla rahatsız etmeden Hoşnut edilip çıkıliyordu. Güzel bir taç, veya güzel bir saksı çiçeği, İyi olabilir
Süt sagma makinası. Süt artırıcı çay seti. Bissürü pijama takımı. Hepsinden önemlisi ben çocuga bakatım sen git duşunu al dinlen bir kahve iç diye onu 1 saat dinlendirmek.
Spor ayakkabı veya spor tip bebeğin eşyalarını ve kendi ihtiyaçlarını koyabileceği şık ama rahat kullanışlı çantada hoş olabilir, kolye, saat, bileklik, kişisel bakım seti (maskeler, sabunlar, saç bakım ürünlerinin olduğu set)
Bebek için bişey alma ona zaten etraftan bir sürü hediyeler gelmiştir. Anneyi rahatlatacak şeyler alabilirsin. Mesela ayak duşu var masajlı. Veya güzellik salonlarında bakım hediyesi vs.
Eşofman takımı veya bebişe çok cicili kiyafetler ilk tercih edilenler oluyor. Lakin daha ince olcam paramda var diyorsan güzel bir altın takı hediye edebilirsin günün anısına istinaden.
şımartıcak birşey. yeni anne olması ya da cok oncelerden olması arasında bir fark varmıdır bilmyiorum. artık kadınca gururlandıracak birşey. zaten amac kadınlarımızı gururlandırmak degılmı bu günle.
Hayır. Herkese altın alınmaz. Kendi annen dışındaki herkese hediye de alınmaz. Güzel bir kitap al. Hem masrafsız hem hayatına bir değer katar. Bana kitap hediye edilse daha mutlu olurum.