Nazar deger diye sozde!! ondan sonra da aman annesinin kuzusu babasinin prensesi her attığı adimi agzini burnunu bacagini elini 30 farkli acidan çekip herkese acik bir sekilde paylasiyorlar bide altina not masallah demeyi unutmayin...
Masallah desek ne olacak etrafta birsürü cocuklara ilgi duyan hastalar türemiş onlardan korumayi akil etme ama herkes masallah desin çünkü kem gözler cok önemli10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBebeğinin doğduğunu fotoğrafla göstermek istemeleri fakat 40 ı çıkmadan nazar değmesin diye yüzü gösterilmiyor diye biliyorum , o yüzden emoji koymak kurtarıcı bir çözüm olarak görülüyordur , yüzü gözükmesin diye uğraşmaktan daha kolay geliyor insanlara , dinen bir şeyi neden olsun? Ve bu neden gösteriş olsun , insan evladını paylaşıyor evladının doğduğunu belli ediyor
05 Yorumla
Soran+1 yılYa bence saçmalık. Tamam dine uyalımda fotoğrafı emoji ile kaplıyorlar. Tamam anladık çocuğunuz var. Maşşalah allah analı babalı büyütsün. Allah olmayanlarada versin deriz yani.. ya da hiç koymayın ne öyle koskoca emojiii
Cevap sahibi+1 yılValla beni hiç rahatsız etmiyor böyle şeyler uzakta olan bir akrabam varsa ve ondan pek de haber alamıyorsam sosyal medyadan görüp arayıp Allah analı babalı büyütsün diyorum bir nevi benim işime yarıyor ama sen evlilik , çocuk sinyalleri veriyorsun istiyorsun sanki ama olmuyormuş gibi bir durum sezdim ondan bu öfken galiba..
Soran+1 yılHayır ya alakası yok. 😂 Kuranda çocuklarınıza nazar değmesin diye yüzüne emoji koyun mu yazıyor. Yeni icatlar çıkmış ona bu öfkem 😂
Soran+1 yılEğer gerçekten nazar değmesin düşüncesi ise ya fotoğrafını koymuyacaksın ya da belli bir açıdan belli olmayacak şekilde koyacaksın. Emoji koyunca daha dikkat çekiyor. Ama haberleri yokkk
Cevap sahibi+1 yılKuran da birçok şey yazmıyor ve zaten o yıllarda yazılması da beklenemezdi... Mantıksız bir düşünce içerisindesiniz
IQsunun çift haneli olduğunu belirtmek için yapıyolar onu bazı insanlar. Yani şunu demek yerine ''wooho bakın ben gerizekalının önde gideniyim'' bebeklerine emoji koyuyorlar.
20 Yorumla
+1 yılSadece olmayandan nazar değmez ki senin çocuğunun gözleri mavi oldu mesela diğeride gözlerine bakıp nazar edebilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşım da koyuyor. 40ı geçelide baya oldu üstelik. Madem görünmesini istemiyorsun hiç koyma arkadaşım dünyada ilk çocuk doğuran kadın sen değilsin diyeceksin diyemiyorsun😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle 😁🙏🏻
nazar sadece kıskanclıktan degmez biliyo muydun anne babanın nazarı daha çok degermiş dinimizde de nazar degmesi var ve nazar icinde inmiş ayetler ve dualar var
10 Yorumla
+1 yılTek sebebi nazar birçok insanın çocuğu olmuyor mesela gördüklerinde göz değdirebiliyorlar bende taraftarı değilim emoji koyulmasının yani ya hiç çekmeyin ya da kafam kadar emoji koymadan atın
10 Yorumla
+1 yılNazar dinen olan ve doğruluğu kesin kanıtlanmış bir şeydir. İnsanın kendine bile nazarı değer. Milletin boy boy çocuğu olması ile alakası yok yani. Bu yüzden emoji gibi şeylerin koyulması doğal ve doğru
00 YorumlaNazar doğduktan sonra napcaklar ama dediğin doğru onu yapmaktansa hiç koymamaları daha iyi bence
10 Yorumla
+1 yıl40 ı geçmeden gösterilmiyor bebek belalardan korunsun diye
10 Yorumla
+1 yılbuldumcuk olmak denir buna samsunda :D
seviyorum bu kelimeyi12 Yorumla- +1 yıl
o ne demek
- +1 yıl
@eceerkensevenbirisi anlatılmaz yaşanır
+1 yılnazar değmesin..
eee nazar değmesin istiyorsan, koymayacaksın resmini..21 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum aynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde kalan bir Kiz sezdim sanki.. :D
Saka bir yana nazardan korkanlar var; tabi neden paylasiyorlar ilgi icin.10 YorumlaNazar için yapılıyor, kim nazar değdirecek olur mu kimin nazarının değeceğini biz bilemeyiz.
00 Yorumla
+1 yılYüzü çok cirkinmis 😂 Ben kendi kuzenimin çocuğuna bile sempati duyamıyorum..
00 YorumlaBen bebegimin resmini hic koymak istememistim ama dogumdan sonra gözümü acana kadar ailem heryerde profil resmi yapmisti bile emoji felanda koymadilar
10 Yorumlaaynen sacma nazar deger diye yapiliyor sanirim ozmn foto koymanin ne anlami var ki
00 Yorumla- Bebek Bakımı konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılsebep yok havalı bir b. k yediklerini düşünüyorlar
00 Yorumla Yenibdogan bebeklerin uzerine nazar deymemesi için evladiniz olunca anlarsiz yüz gosterilmez iigoz vardır kötü goz vardir
00 YorumlaNazar değer diye yapıyolar galba
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben bezine bok emojisi koyuyorum sence iyi mi ne anlama geliyor?
112 Yorumla- +1 yıl
😂🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Burçigamze iyi mi? sen bez değiştirdin mi?
- +1 yıl
Hayjr hiç değiştirmedim iyi mi derken yani çocuk bok yapabiliyor gibi bir şey 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Burçigamze değiştirebilir misin peki?
- +1 yıl
Sanmam
- +1 yıl
Çocuğum olırsa mecbur öğrenmek zorundayım
Cevap sahibi+1 yıl@Burçigamze tamam
Cevap sahibi+1 yıl@Burçigamze öğren öğren önemli
- +1 yıl
Sen değişyiriyorsun heralde
Cevap sahibi+1 yıl@Burçigamze yok eşim olucaksın ya öğrenmelisin
- +1 yıl
He he tam görüşürük
Cevap sahibi+1 yıl❤ öğren
+1 yılHee millet gösteris manyagi olmus zaten
10 YorumlaNazar degmesin diye heralde
00 Yorumla
+1 yılNazar değmesin diye öyle yapıyorlar
00 Yorumla
+1 yılNazara inanıyordur belki de ondan koyuyodur
00 YorumlaNazar değmesin maksat😂
14 Yorumla
Soran+1 yılAmann canım ne nazar değecek sanki dünyada çocuk kıtlığı var 😂 Maşallah der geçeriz
- +1 yıl
Bazı insanlarda kem göz var😂
Bizim mahallede bir kadın var onun gözü değer diyolsrdı babam bana araba almıştı geçen sene işte biraz pahalı bir araba , neyse kadın ayy sana kurban olurum kuzumm vs vs dedi. Akşam eve geldim baş ağrısından ölüyordum , sonra arabayı vurdum adgjkl
Soran+1 yılGeçmiş olsun ya üzüldüm 😂
+1 yılNazar adami mezara sokar bu gercek
00 Yorumla
+1 yılNazar değmesin diye
10 Yorumla
+1 yılNazara gelmemesi için
00 Yorumla
+1 yılCünkü nazar alma ihtimali cok fazla..
00 Yorumla
+1 yılemoloji dogurmus 😂😂
00 YorumlaBebek Bakımı konusunda 547 cevap paylaştı. yüzü gözükmesin, nazar değmesin
00 Yorumla
+1 yılÇünkü nazar değmesin diyerekten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNazar degmesin diye sanirim
00 Yorumla
+1 yılnazar değmesin diye
00 YorumlaBebek Bakımı konusunda 842 cevap paylaştı. Cok gereksız buldum
00 Yorumla
+1 yılNazar değmemesi için
00 Yorumla
+1 yılSaçma sapan akımlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnazar degmesin diye
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayir eterafta dusman cok kimin ne oldugu belli degil. sen bebegin fotosunu koyarsin beddua falan edebilirler. kotu insan cok
00 Yorumlagöz degmesin
00 YorumlaNazar değmesin diye
00 Yorumla
+1 yılYa hiç koymayın yani
00 Yorumlanazar değmesin diye
00 Yorumla
+1 yılnazar değmesin diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNazar değmesin diye
00 Yorumla