ücret yok canım randevulu ve randevusuz ürolojide muayene olcak, olur mu olmaz mı diye bakıyor sana sünnet tarihi veriyor. kan tahlili için daha sonra sabahtan gidiyorsunuz ürolog bakıyor ondan sonra çocuk polikliniğinde sıra alıyorsunuz muayene olumlu çıkarsa anesteziye gidiyorsunuz anestezi uzm. da muayeneden sonra ürologa olumlu, sünnet olabilir raporu veriyor sonra sünnet oluyor çocuk.
Ben sanki götümün keyfine evlendim. Senin gibi götü kalkık boklar babalık yapmadı az gın diye laf yiyoruz sokakta kalmamak için. Tabi altından düşünenler yüzünden bizi fa işe yapmaya çalıştışar
Ayrıca yaşın bir önemi yok. Boşnak müslümanları ve yahudiler genellikle sünneti bir kaç aylık iken yaptırırlar. Bu normal yani kazık kadar adam olunca olması daha kötü.
Sorun şu ki devlet hastanelerinin rahat sever doktorları sünnet gibi basit bir operasyonu bile genel anestezi altında yapıyor olmaları ve hastaya bu konuda seçim şansı vermemeleridir. Ben o sebepten dolayı özel bir hastaneden çocuk cerrahına lokal anestezi ile yaptırdım bunu.
En İyi Cevaplar