Herkese merhabalar, Ellerinizden öpsün 28 aylık bir oğlum var. Yeni yeni konuşmaya başlıyor. Renklerin, cisimlerin ve hayvanların ws isimlerini öğreniyor. Mümkün oldukça çizgi film tercihimizi eğitici olmasına dikkat ediyoruz. Zaman zaman İngilizce eğitici çizgi filmler de izletiyoruz.
Dikkat ediyorum. Bu yasta İngilizce videolardan öğrendiği kelimeleri çok iyi telafuz ediyor. Mesela renkleri bir blue, yellow, red demesi var zannedersiniz çocuk İngiliz. Bir konuda endişeye kapıldım hani renk ayrımlarında biz diyoruz mavi, çizgi filmde diyor blue bu yasta ki çocuk icin kafasında karışıklığa neden olur mu? Yanı bırakalım öğrensin mi yoksa sadece Türkçe mi öğretelim.
Dikkat ediyorum. Bu yasta İngilizce videolardan öğrendiği kelimeleri çok iyi telafuz ediyor. Mesela renkleri bir blue, yellow, red demesi var zannedersiniz çocuk İngiliz. Bir konuda endişeye kapıldım hani renk ayrımlarında biz diyoruz mavi, çizgi filmde diyor blue bu yasta ki çocuk icin kafasında karışıklığa neden olur mu? Yanı bırakalım öğrensin mi yoksa sadece Türkçe mi öğretelim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer