Gece uyuyamamak, paytak paytak yürümek, sık tuvalet ihtiyacı olması.. Siz neler eklersiniz? Beyler eşiniz hamilelikte hangi zorlukları çekti?

Benim lohusalığım gebelikte oldu, doğumla bitti. Bu yüzden zavallı eşim çok çekti. Duygusal iniş çıkışlarım, ağlama nöbetlerim, sinir krizlerim... Korkunçtu! Doğuma bile ağlayarak girdim.
Ama Allaha şükür evladımı kucağıma aldığımda her şey yoluna girdi. Eşim ve oğlum beraber her zorluğu beraber aştık, aşmaya devam ediyoruz. Gebelikte pek öyle harika anılarım olmadı malesef ama oğlumun doğduğu günden beri mucizeler yaşamaya devam ediyoruz. Allah daha iyilerini gösteriyor, göstermeye devam edecek <3 <3 <3
Amin.
Sicak basmasi :/
Bizde erkekler olarak öyle zorlanma yok sadece aşerme sorunu sonra dogum olucak ama bekliyoz olmuyor cilesi yanlış alarm :)
Valla beni en çok zorlayan saçma sapan tripleri idi.
Cevap
12Cevap
Aldığım kilolar, büyüyen gögüsler , şişen ayaklar yüzünden iç çamaşır , kıyafet ve ayakkabıların olmaması ile başlayabilirim.
Uyurken yüz üstü ve sırt üstü yatamadım. Yatarken bacak arana yastık koymazsan bebeğe baskı yapıyor rahat edemiyorsun.
Son zamanlarında gelen yalancı sancılar , her an doğurabilirim diyip sürekli kişisel temizlik yapıyorsun.
Eğildiğinde ayaklarını göremezken , bacaklarına ağda yapmak seni nefes nefese koyuyor :D
Yorgun oluyorsun.
En zor ama en tatlı olanı , Karnında o kıpırdadıkça belli ediyor ve herkes göbeğine bakıyor.
Çok garip utanç verici tatlı bir şey ama saklıyorsun hemen aman nazar değer diye :D
Daha anlatırım da kızımla ilgilenmem lazım :D :D
Evet hamile olan benim bana acılan bir post gibi 😊 . Gerçekten çok zor hamilelik midem yanıyor bazen ac olduğum halde yemek yiyemiyorum. Bazen sanki bir dünya iş yapmış gibi çöküyorum. Tansiyonum düşüyor bayılacak derceye geliyorum. Daha saymak gerekirse karnınızda bir can taşıyorsunuz vücut buna alışmaya çalışıyor. Hamilelik son aylarında bu sefer yatamıyordum bıçak saplanır gibi ağrılar çekiyordum ardından dogumum yaklaştıkça çektim bu ağrıları ve doğumum 7 saat sürdü. O gün dünya benim ustume cullanmisti sanki . Ölüp tekrar geldim sandım. Uykusuz kaldım ilk günler cok zor. Şimdi yine hamileyim aynı şeyleri yaşıyorum hadi bakalim bebeğimiz iyi olsunda gerisi bos
Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin :)
13 saat suni sancı çektim :D yaklaşık 2 katı daha da doğmadı apar topar sezeryana girdim.
SONUÇ?
Doğum sonra sı hem vajina acısı (Çatı muainesi nedeniyle) hemde ameliyat acısı. Otursan oturamıyon kalksan kalkamıyon tam 25 gün çektim acısını
@MerveSahin70 vlla doğumda insanın başına ne geliyor belli değil. Ölenler bile oluyor öyle kolay dehil 😊
21 yasinda iyi iki cocuk :dddd
Valla erkekler hiç şikayet etmesin çeken kadın oluyor bir trip var onuda bir zahmet kaldır sonuçta kadın 9 ay taşıyo çocuğu doğurunca da bitmiyor o sorumluluk
Fiziksel degil ama ruhsal anlamda kizimin 4. Ayindan sonra engelli dogacagi suphesi cok zorlamisti beni :/
Ayyyy çok stres olur insan. Bir şey yok ama dimi?
Kızımın hamileliğinde zorlandım ilk 3 ay mide bulantısı fazla oldu birde rahim sarkmasi vardi biraz son 2 ayım ağrılı olmustu.
Of ağrı demeyin bana.
Ooooy korkuyorum ya.
Adapte olmaya çalışıyorum 2 senemi alır.
ya da 3
Annem çok sinirli biri olmuştu hamileyken. Son kardeşime hamileyken çok zorlanmıştı bu konuda.
#Güneş
Yaşayanlardan duyduğum kadarıyla gece istediğin pozisyonda uyuyamamak sikinti oluyormuş baya
Son ay sancısı zormuş. Tanıdıklarımdan duydum. Allah kolaylık sağlasın tüm annelere.😊
Mide bulantısı kusma halsizlik kalp çarpıntısı uyuyamama bel ağrısı vs vs
Bence hamilelik o kadar zorlu değil doğum anı kadar. En zoru bu
hamilelik tecrubem yok daha ama zor bisey belli Allah kolaylik versin
bebişimin olması için daha evlenmem lazım o yüzden bişi yaşamadım bir zor durumda yaşamam yaşanlara da Allah kolaylık versin
Erken doğum belirtileri ve sancılar
Benim de 😐
Sık tuvalet ihtiyacı, yemek yemek ve doymamak
Hamile olunca cevaplarım bunu 😂
Mide bulantısı tabiki çok kötü
Miğde bulantısı ve sabah aç karnına öğürmek
mide bulantisi kusmaa
Çok aşar idim ya sorma elxbekbddn
Hamile kalamiyorum ben 😂
9 ay cinsel ilişkiye girememek.
Hamileyken kontrollu bir sekilde cinsel iliskiye girilebiliyor
@Nisanurozer biz girmedik ama.
Olmasi gereken de o dokuz ay tut kendini yaniii
Hamile kalamıyorum
😂 Doktora git
Tabiii
Cocugu cikarmaktir sanirim :)
Eşimi teselli etmek.
Ne konuda?
Test sonuçları pek iyi değildi😏
Nasıl yani? Tarama testleri mi?
Hem tarama, hem ultrason testlerinde engelli şüphesi vardı, bazıları doğru çıktı bazıları asılsız.
Hamile değilim
Yok öyle derdim :-)
Şişkinlik ve gaz
Rezalet bir durum.
Sanırım uyuyamamak
Hamilelik çok zor
hamile olmadim
İyi
Hamile olmamam😂😂
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar