Top ile oynanan hiç bir spor dalına ilgisi yok, yüzmeyi seviyor ama havuzların yeterince steril olmadığından korkuyorum, Her fırsatta birlikte yapabileceğimiz spor dallarına ilgi duyması için neler yapabilirim?
@ponçikmom
6 yaşındaki oğlum hiç bir spor dalına ilgi duymuyor, hangi sporu nasıl sevdirebilirim?
Aslında o yaştaki çocuk için maruz kalmadan öğrenebileceği spor dalı pek yok. Bir kaç derse katılmasını sağlayıp tepkilerine bakabilirsiniz. Havuz için de malesef büyük ve sürekli kontrol edildiğini bildiğiniz yerleri tavsiye edebilirim.
Her erkek topu filan sevecek diye kaide yok cocuga da zorla sevdirme zorla bisey yaptirma bu yasinda ilerde pskolojini etkilersin. havuzlarin biri ikisi steril degildir hepsi olacak degil ya. bak arastir ona temiz ve guzel biyer. hic olmaz sokmam havuza filan diyorsan evin musaitse sisme havuz alabilirsin bak
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında futbolu falan bende sevmem ama koşması için istiyorum.
Benim paşam da öyle. Yüzmeyi seviyor, hafta da iki gün baskete gidiyordu onu da bıraktı. Hiç bir spor dalına ilgisi yok. Önüne top atsanız üstünden geçer, anasına çekmiş olmalı. Çocuklar ne görürse onu yapıyor, spor yap ki spor yapsın
Benim oğlum da aynı şekilde, okulda erkek çocukları top peşinde beim ki salıncak. Yönlendime yapsam da pk kaale almıyor. Baskı hissetmesin diye sesimi çıkarmıyorum.
Yüzme, atletizm, yakın dövüş sporları, ok atma, jimlastik gibi daha birsürü spor var. İyi temiz havuzu olan biryere de gönderebilirsin Çocuk ölecek değil havuza girdi diye
Bu arada bende topla oynanan oyunları hiç sevemedim Ailemde spora teşvik etmeyince spordan uzak büyüdüm Üniversitede muay thai ve fitness a başladım hala devam ediyorum
Yok abi 4 tekere karşıyım ben 🙂 motor eğitimini alırsa , şu anki ülkemiz şartlarında çok iyi işler başarabikir. Kenan sofuoğlu yeteneği olan veya istekli olan çocukları eğitiyor. Işık görürse sponsor oluyor. Sakarya akyazıda pisti var. İstersen ayarlayabilirim.
Bari ufak bir motor al eğitsin kenndini parkta bahçede. Bak pişman olmazsın. Kenan kimi desteklediyse , bir yere gelmiştir o. Sizden bir şey beklemez sadece o ışığı görmesi yeterli.
Dünya şampiyonluğu olan çoğu ünlü F1 pilotu bu yaşlarda cartingle başladılar bu işe. Bence tam zamanı. Güvenlik önlemlerini ve gerekli eğitimi aldıktan sonra hiç bir spor tehlikeli değildir.
En İyi Cevaplar