Kraliyete 3. bebek geldi. Cambridge Düşesi Kate Middleton, bir erkek bebek dünyaya getirdi. İngiltere gibi gelişmiş bir ülkede monarşinin devam etmesi konusunda ne düşünüyorsunuz?
İngiltere Prensesi Kate bir erkek çocuk doğurdu! Sizce monarşi devam etmeli mi?
Bu aşağılık ingilizler bütün dünyada krallığı yok edip her ülkenin içine adamlar soktular. Kendileri ne zaman Cumhuriyeti ilan edecek? Orada sadece elindeki sömürge İskoç İrlanda Galler işgal toprakları tutmak için öylesine gösteriyorlar krallığı. Yoksa çok değil 2. dünya savaşı zamanı bak kaç tane pisliğe karışmış kraliyet. Diane denen kadını taht kavgaları yüzünden öldürdüler.
İngiltere'nin kraliyet emirleriyle falan mı yönetildiğini sanıyorsunuz
Geçmişten gelen bir geleneğin sembolik olarak sürdürülmesinde herhangi bir problem yok, ki hangi görüşten olursa olsun İngilizlerin büyük çoğunluğu kraliyete saygı duyar
Ayrıca İngiliz Milletler Topluluğu'nun bir arada kalabilmesinde Kraliyetin büyük önemi var
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Onlarda monarşi yalnızca kağıt üstünde gibi bir şey. Orada buradaki gibi aptalca ve insanlık dışı şeyler yapılmıyor. Bu nedenle insanlar halinden memnun. Bizim burada böyle olsa başa gelen kişi vatandaşın neyi var neyi yoksa alır. Kimse kimsenin kara kaşı kara gözü için para veya makam vermez çünkü. Bu nedenle bizim burada tek adamlık iyi bir şey olmaz.
Ben mutlak olmayan monarşiden söz ediyorum, farkında mısın acaba? Çatmak için bahane arama. Hukukçuysan kendini bana ispat etmeye de çalışma, çünkü seni ciddiye almam. Nedense herkes kendini ispatlama çabasında, bu hep bana denk geliyor. Bir ben kaldım mütevazı.
Dibine koyduğumun gereksizleri.. Gelmişler 2040 a bu mallar hala kraliyet sisteminde ilerliyor. Neymiş efendim kültürmüş.. İşgal ettiği yerlerdeki kültürler sayesinde zaten ayaktasınız. Yoksa tek bildiğiniz işgal kodumun ingilizleri sizi. Neyse fazla ömrünüz kalmadı zaten s. kilişinizi televizyonlardan izliyeceğiz.
Monarşi onlarda temsili bir olgu. yani bir yetkisi yok ülke üzerinde direk olarak ama eski sömürgeler dediğimiz ülkeler ile ilişkilerde işe yarıyor. Erkek evlat verse ne olur Nenesi Elizabeth ölmedi ki daha Babası kral olsun.
Benim tasarladığım sistemde saltanat olacak ama kraliçe 15-20 çocuk yapacak ve onları eleme sistemiyle en çok hakedene karar vermek üzerine işleyecek. Öyle olsa daha mantıklı olur sanki, bir çocuk yapıp lider ruhlu olmama riskine karşı iyi bir önlem
Birleşik krallık için elbette sembolik bu durum onun demokrasisini tartışmak saçma ama yine de ben ingilizlerin hala bunlara bütçeden pay vermesine nasıl ses çıkarmıyorlar anlamıyorum
En İyi Cevaplar