Anne-baba olmanın zorluklarından birisi de cinsel hayatın eskisi gibi rahat olamadığıdır diye düşünüyorum. Eşinizle cinsel birliktelik yaşarken çocuğunuz içeriye girse durumu nasıl kurtarırsınız? #Jassmenn
Eşinizle cinsel birliktelik yaşarken çocuğunuza yakalanırsanız durumu nasıl kurtarırsınız?
Herkes kapıyı kitlerim falan filan yazmış ya çocuk uyanık bir çocuksa? Benim oğlum kapi kilitli diye kapının deliğinden izlemiş bizi babam sana ne yapıyordu dedi pozisyonu gösterdi ben şok😱 sakalasiyorduk dedim bende sana şaka yapacam öyle dedi ikinci şok 😱 unutturana kadar canım çıktı 3-4 yaş arası birşeydi o zamanlar bir süre sonra konu kapandı aklına gelmedi geldiyse de dillendirmedi.. şu an 6.5 yaşında ya tv açıyoruz ya telefondan oyun oynamasına izin veriyoruz normalde bunlar yasak sürekli izin verilmiyor verilince de yerinden kalkmıyor bende üstümü değişeceğim odama gelme gelirsen de kapıyı çal diyorum gelmiyor öyle diyince ya da uyumasını bekliyoruz ama hepsinde de kapıyı kilitledikten sonra mutlaka arkasına birşeyler koyuyoruz ki delikten bakmasın 😄
Yakalamadım ama 4 5 yaşlarında onların yanında uyudugum zaman yanımda yaptiklarini anladım seslerinderinden rahatsız olmuştum uyuyormuşum gibi yaptım çok iğrenç bir durumdu. Çocuğum olursa böyle bir şeyi görmesini ya da duymasını istemem. Bu yüzden aseksüelim.
zor bir durum:)) yani bunu cocuğa nasıl anlatacaksın ki birde tam doruk noktasında iken çocuğun odaya girmesi ayrı bir problem:)) bence haftada bir cocuklar nine dedeye gitmeli dermişim oda mümkün olmuyor cocuklardan sonra çiftlerin bu konudaki özensizliği de sanırım boşanmalara gebe oluyor..
Nine dede bu belli olmaz 😄 Evet, genel problem bundan çıkıyor bence. Ama çevremden gözlemlediğim kadarıyla çocuk olduktan sonra eşler başbaşa kalmak için plan yapsalar da tutmuyor 😄
bu yüzden boşanan var.. adam açıkca demişti yani eşim çocuk olduktan sonra benle ilgilenmez oldu.. kadın da oda bana bakmaz oldu mankenlere bakıyor dedi:) yani gerçekten çiftlerin birbirine olan ilgisi belki azalıyor çocuktan sonra kadınlar anneliği eş olmanın önüne koyuyorlar biraz..
adam işten eve geliyor yorgun kadın çocuk bakmaktan bezmiş ev işleri birde çalışıyorsa iş yerinin stresi nasıl konuşacak ki insanlar eve gidince telefone ya da televizyona gömülüyorlar: )
E orası öyle ama erkek de eşine anlayışlı olmalı. Çalışan kadınlar iş-eş-ev-çocuk çıkmazında dolanıp duruyorlar kendilerine vakit kalmıyor. Kendine vakit ayiracak ki mutlu olabilsin. Mutlu olmayan kadın mutlu edemez. :)
Ilk önce önlemi sağlama alırım. Oda ses geçirmez olacak. Odayı kilitlerim. Olduda yakaladı diyelim hemen üstümüze birşeylerle kapatırım. Ve durumu onun anlayacağı şekilde izah ederim. Zaten çocuğun cinsel yaşamını anne ve baba takip etmeli ona göre yönlendirmeli.
kapıyı kilitlemeden yapılması tamamen saçmalık olan şey. eğer çocuğuna değer veriyorsa zaten çoktan halletmiştir o durumu ebeveynler.
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
4,5 Defa Yakalamistim 50,60 defa Yanimda yaptilar seslerden uyuyamiyordum... 12 yasina Kadar acı cektim ( bence annem babam Salak nekadarda sevsem ben bunu ogluma Yasatmam)
Bir kere yatak bozulduysa hemen değiştirilmeli ve kapının kilidinin tuttuğundan emin olunmalı. Sonuçta yatak sadece evdeki çocuğa değil, alt ve üst komşuya da naklen yayın yapıyor.
Kapıyı kitlemeyi ikimiz de akıl edemediysek bu kafayla başımıza daha çok iş gelir diye düşünüyorum.
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
çok yakaladım ki bir ara azıtmışlardı sonra ayara geldiler. Hatta bak hiç unutmam 23 24 yaşında falanım akşam bu saatler bir yaptılar birader de evde biz bekledik işleri bitti babam donla çıktı odadan kapı aralık annem pert olmuş yorganı çekmiş. girince bir hengame koptu tabi annem zaten ufacık tefecikti yatak sanki yer yatağı gibi uzak annem 10 yaşında çocouk kadar minik gözüktü gözüme
Durum kurtarılmaz ki. Açıklama yapamazsın. O da herkesin içinde bunu yapmanın normal olduğunu düşünebilir. O yüzden düzgün bir dille açıklamalı. Hatta gerekirse pedagogtan yardım alınmalıdır.
Ben küçükken yasadim bunu ve rahmetli babama her seferinde cok kizardim annemin istemedigini zorla annemin canini yaktigini düşünürdüm cocuk akli iste ☺️☺️
Öyle bişey görmemesi için önlemimi alırım ben oynayamam çocuğumun psikolojisiyle öperken falan görürse onu da aramıza alıp öperek sevgi göstergesi olduğunu hissettiririm
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben ortaokuldayken bizimkilerin sesini duymuştum yataktan bile ses geliyordu çok korkmuştm noluyor diye tabi sonra anladım
bir çoçuğu olan bu rıskı almaz sıkkı önlem alır ikinci da yakalanırsam altımıza yaptığımız ıçın üstümüzü deyştırıyoruz derım <)) bılmem aklıma başka bir şey gelmedı şu an <))
Cocuk olunca cinsellik bitsin mi? Cocuklar yatinca yapsinlar veya televizyonun sesini acsinlar falan iki esin birbirini sevmesi kadar dogal birsey yok sevisecekler tabi bol bol
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ben birkere basmıştım ufakken babana masaj yapıyorum demişti annem :D
garantiye almak şart başa gelmeden bir şey denmiyor
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çocuk olduktan sonra ulu orta sevişmemek lazım. Kapıyı kilitleyip sevişmek lazım. Ve biraz müzik açmak lazim belkide.. Gürültüyü kamufule etmeli :) ben sertim 😎😊😌
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ayyyyy ben bir kere basmıştım. Uyku mahmuru taklidi yaptım durumu kurtarmak için.😃😃 arada seslerde geliyor kötü oluyorum
@serdal3113 Çocuk varken dikkat etmek lazım sen evli misin şu an öyle saçmalıyısun ki.. İnsan çocuk olunca her şeyde olduğu gibi bunda da fedakar olmalı bnce
Biliyorum da bir şey demem gerekiyor sırf onun için bir iey demeden de olmaz ki 😀 yoksa 2 yaşında mast yapardım erkek çocuksa daha bir biliyordur hatta 3-10 yaş arası seviştim de.
İyi de ne diyeceğiz ki leylekler uyurken soymuş desen yemez. Cinler soydu bizi cinlerle boğuşuyorduk desen yok yere korkutabilirsin de bir de yaşı kaç onun da önemi var icabında sevişiyorduk bile denebilir.
Zaten en güzeli o çoğu o şekil demiş de sorunun asıl cevabı o olmadığı için o şekil dedim. Bir de şu var kapıyı tıklatmadan içeri nasıl girersin diye kızarsın çocuk bir şey sormadsn çıkar ya da özür dilerim der konu kapanır.
En İyi Cevaplar