Çocuğunuzu kendi yetiştirildiğiniz şekilde mi büyütmek istersiniz tam tersi şekilde mi?Anne babanızın sizi yetiştirirken hata yaptığını düşündüğünüz şeyler var mı? Çocuğunuzu büyütürken kendi anne babanızı örnek alır mısınız?
Çocuğunuzu kendi yetiştirildiğiniz şekilde mi büyütmek istersiniz tam tersi şekilde mi?
Kimse bana örnek olmadı doğruyu daima ben bulup kendime örnek aldım kimse bana öğüt de vermedi çünkü ben buna izin vermedim ben kendi kendimi büyüttüm kendi kendime geliştim yetiştim çocuğumu da Allah izin verirse kendimi yetiştirdiğim gibi yetiştiririm
Hayır, anne ve babamın beni yetiştirirken hata yaptığını düşündüğüm davranışları yok. O yüzden, ben de çocuğumu yetiştirirken anne ve babamı örnek alıp, onların yolundan giderdim.
Kendi yetiştirildiğim gibi ama bazı şeyler daha artabilir veya daha azalabilir ama hem benim hemde eşimin ailesinin katkısı da olmalı , büyüklerin eğitimi başka olur
her konuda örnek almam. Beni kısıtladılar sürekli ders ders diye baskı yaptılar. Ben çocuğuma böyle yapmak istemiyorum. Önüne çeşit çeşit kitap atacağım ilgisi hangi yöne kayarsa ona teşvik edeceğim inşallah.
Anne babamdan Allah razı olsun onların benim için gösterdiği çabanın yarısını gösterebilecekmiyim bakıyim. Verdikleri eğitimin hakkını veremesemde evlatlarımı anne babam gibi yetiştirmeyi çok isterim.
En İyi Cevaplar