Ben tek başına yolculuk yapılmaması taraftarıyım. Peki ya siz?

Doktor yolculuk yapip yapamiycagini söylüyor zaten. Yaninda taşiyamayacagin esyalarin varsa ya da hamileligin son aylarindaysan yaninda biri olmali. Bunun aksiyse bulunup bulunmamasi senin tercihine bağli. Tek basina da seyahat edilebilir.
Yalniz olmaz zaten bebek bu ne zaman gelecegi surpriz yapar
Hamile değilken de tek başına yapılmasın. Memleket kötü
En fazla iki koltuguda alirim yanı boş kalsın.
Olar
Bence de gadasi hadi yolda sancı tuttu ne olacak 😂
Delinin teki olacak
Cevap
13Cevap
Bence de. Hamile birisinin yanında ona her an yardım edebilecek destek olacak biri lazım bir bebeği karnında taşıyarak en önemli görevi yapıyot
Doktor onayiyla bir sakinca görmüyorum, risk her yerde. Tamamen hamileliğin donemi ve gidisatiyla ilgili
Mecbur değilse yolculuk bile yapılmamalı diye düşünüyorum. Yapılırsa da uzak yerlere gidilmemeli yolda çocuk gelirse hastaneye yetiştirmek zor olur.
ilk aylarsa da düşük olma ihtimali göz önünde bulundurularak çıkılmamaya gayret gösterilmeli. ilk 3 aydan sonra çıkılabilir ama.
Teşekkür ederim :) şimdilik fenomenliğe oynuyorum benceme görüş yapmadın cezalısın
Tek yapmamalı hatta ilk 3 ay yerleşme evresinde olduğu için gerekmedikce yolculuk yapmamali
Aynen birde son 7. Aylıktan itibaren riskli
Hamile bir kadın zaten doğal olarak iki veya üç kişi olarak yolculuk yapmıyor mu 😀
5. aya kadar sorun olmaz.
Bence son zamanlari degilse sorun olmaz
Kişi kendine güveniyorsa neden olmasın.
Senin istediğin cevabı verdiğim kesin ama bu zamanda tek başına bile bir yere gitmemekte fayda var.
Doktor izni ile olmalı, ve çok dikkat edilmeli
😎😎😎
Eğer uzak mesafe ise bencede tek zor
😊😊
yapılmaması gerek cocuk duse bilir
sanane la :D
İlk üç ay ve son üç ay doktor onayı almalı.
Herhangi bir risk yoksa yapılır
karşıyım tabi ya skıntılı oalblr
Hamilemisun yoosam
O ne demek gız
sıkıntılı..
İyi biliyosun 😀
şaka yapıyosun (( :
yoo =)
Bulantı hapı al yanına
yapilabilir
Sen ne diyorsan o.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?