Sizce normal midir bu sizin bebeklerdede var mi bu durum... arastirmalarima göre yetiskinler gibi boşaiyorlarmis sadece bebeklikten cocukluga adim attiklarindan dolayi yeni yeni keşfediyorlarmıs vucutlarini ve haz alsikca yapmak istiyorlarmis uzmanlar normal karsiliyor ama ileri ki zamanlarda çocugu asosyal yapiyormus arada aklini dagitip oyunlar oynuyorum terk etsin bu huyunu diye ama misafirlikte bile yapiyor insanlar fark etmeden aliyorum hemen ne yapicam bilmiyorum
Cevabın nedir?
+1 yılBende aynıydım 4-5 yaşlarımı hatırlıyorum sürekli oramla oynuyodum kardeşim anneme ispitliyodu annem gelip çükünle oynama diyip dövüyodu iyi bişey değil evet ama ben bir zararını görmedim hayatımda asosyallik falan çekmedim aksine girişken bir insanım ama sen yinede çocuğunu durdurmaya çalış rezil bir durum yani sağda solda.. bide eşinle çocuğun önünde falan yakınlaşma sakın görüpte hepten betere bağlamasın olmadı bezle çocuğu bir süre unutana kadar ya da eşofman giydirip ipine düğüm at çözemesin
112 Yorumla
Soran+1 yılPijamasini cikarmadan surtunme yoluyla yapiyor zaten ve bezini cikarmiyorum esimle dikkat ediyoruz ne ara fark etti de kesfetti kendini bir fikrim yok ama ni donem cok yalniz kaldi benden ayri kaldi o donemde oldu buyuk ihtimal sizi etkilememis olmasi guzel ama sert bir dille uyarirsam ileriki zamanda cinsel hayatini etkiler diyw korkuyorum
- +1 yıl
Yoo etkilemez bence daha sert olmalısın öyle yaptığını gördüğünde onu tuvalete kilitleme cezası ver mesela bidaha yapmıcam diye söz al sonra yakalarsan yine aynı cezayı verirsin emin ol etkili bir cezadır
Soran+1 yılBu tarz cezalar psikolojisini etkiler😮
- +1 yıl
Hayır etkilemez etkilese bile kendini tatmin etme çabasından iyidir wc ağır kaçar diyorsan mutfağa kilitle
Soran+1 yılKilitleme olayi ilerde panikatak yapmaz mi birseyi duzeltelim derken baska seyleri bozmak gibi birsey olur mu
- +1 yıl
Neden yapsın ki? Oda olmadı odasına kilitleyin 😅 bundan vazgeçmesi gerektiğini anlasın zaten 1-2 defa kilitlerseniz ağlamaya başlayıp bunun cezasının bu olduğunu düşünüp vazgeçebilir
Soran+1 yılKilitlemek sartmi 😂
- +1 yıl
Bence evet 😂
- +1 yıl
Kilitlemek çok kötü kardeşim ilk okul civarında tuvalete kitlendi , idrarını altına kaçırmaya başladı ki daha önce hiç biseyi yoktu. Kilitlemek normal değil , bağırmak kızmak şiddet hiç güzel şeyler değil çocuğun psikolojisini mafediyor
- +1 yıl
E ne yapsın o zaman? Benide çok kilitlediler hiç sıkıntı yaşamadım
- +1 yıl
Çocuğu doktora götürsün. Burdakiler sanki çok şey biliyor sanırsın ha. Doktor en iyisini bilir. Ayrıca 1yil çocuk gelişimi okudum ve bölümden sonra ayrıldım. Çocuğu kilitlemek dayak vurmak vs çocuğu çok kötü etkiliyor. Sana bişey olmadı diye o çocuğa bişey olmayacağının ne garantisi var? Ayrıca haberde bile anaokulunda öğrencisini kirleten öğretmen bile bu durum yüzünden mesleğinden oldu demek ki kilitlemek çözüm değil ha ne dersin?
- +1 yıl
Bilmem haklı olabilirsin belki ama ben bu yöntemin bir kötülüğünü görmedim aksine bu benim tercihim ve bence şimdiki çocuklar fazla el bebek gül bebek büyüyorlar ve etrafıma bakıyorum ne ana sözü dinleyen var ne baba sözü.. aşırı şımartılıyorlar bu zamanda çocuk yetiştirmek ayrı bir zorluk valla ne denir bilmiyorum
En İyi Cevaplar
O yaşta haz almaz bir. İkincisi her orayı ellediğinde onun yanlış olduğunu öğret cıs de çakmak getir bişe yap öğrensin neyin doğru neyin yanlış olduğunu yapma etmeyle çocuk yetişmez
14 Yorumla
Soran+1 yılDenedik ama yine tekrarliyor
Soran+1 yılPeki tskler ilginizden ötüru😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnladığım kadarıyla çocuğunuz erkek. Benim yeğenimde yapıyordu (kız) ve her seferinde kızıyordum. Ben bile bu yaşa geldim yapmadım. Ve bende araştırdım çocuklarda zevk alabiliyormuş. İlginç buldum bende ilk öğrendiğimde. şu an yeğenim unuttu herhalde uzun zamandır yapmıyor
23 Yorumla
Soran+1 yılBenimkide kiz ama bu konuda kizmamak lazimmis ileriki zamanda cinsel hayatini cok etkiliyormus
Cevap sahibi+1 yılDoğru, her ne olursa olsun kızmamak gerek bu psikolojisini etkileyebilir ama alışkanlık olmasından korkarım ben açıkçası. Böyle şeyleri aklı erdiğinde bilmemesi daha iyi diye düşündüm ne bileyim. Ablam (yeğenimin annesi) doktora gitmesini söyledim, iltihap olabilir diye.. doktora sordu ve senin dediğin gibi vücudunu keşfediyormuş. İlginç...
Soran+1 yılInsallah gecer boyle umud ediyorum
+1 yılKendini keşfediyor bunun adı mast değil. İlgisini başka yöine çekerek dikkatini dağıt asla kızma büyük tepkiler verme. Bu psikolojık bir durum.
32 Yorumla
SoranTskler😊
- +1 yıl
Eig için teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
27Cevap
+1 yılMerhaba Hanimefendi , sirf yorum yazmak icin uye oldum diyebilirim ve buraya sormaniz cok yanlis sadece ve sadece yetkili insanlara sormaniz gerek umarim burada denilen igrenc seyleri yapmamissinizdir burada akilli insan cok az nerede sapik terbiyesiz igrenc insan var yarisi burada sizin ona asla kizmamaniz gerekiyor kiz cocugu ve ya erkek cocugu oldugu icin degil bir birey ve insan oldugu icin ona kizma gibi bir hakkiniz asla olamaz siz onun annesisiniz onu en iyi yetistirmek sizin elinizdeyken lutfen kizmak gibi eylemlerde bulunmayin bu kendini kesfetmektir buna mastürbasyon diyen kisi apacik sapiktir her cocukta olabilir cinsiyat farketmez yani kiz da yapar erkekte erkek cocuk kendini kesfedince bu sorun olmuyor hatta gulup geciniliyor diye kiz cocuk yapinca ayip falan olmuyor kiz cocugun kendini kesfetmesi o kizin sorunlu hasta sapik ve ya terbiyesiz oldugu anlama gelmiyor yorumlarda gordum kiz erkek ayrimi yapilmis cocukta bile artik ne zaman anlayacaksiniz bilmiyorum ama bir kiz cocugu da erkek cocugu gibi kendini kesfedebilir o da canli bir birey ve insandir ve herkes zamaninda kendini kesfetmistir hayir ben yapmadim diyen hatirlamiyordur cunku cocukken her bireyin her insanin kendini kesfetmesi normaldir...
10 Yorumla
+1 yılDoktordan destek alın bu konuda yapılması gereken konusunda çünkü yanlış davranış cocukta etkisi fazla zarar verir
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz
- +1 yıl
Ama normal bu durum eğitim bilimleri dersinde üniversite de görmüştüm. Cocuk kendini keşfediyor bir süre sonra bırakır. Ama ayıplanma va ile cocuklar ısrarla onu yapma eğlimi gösterir doktor desteği bu konuda yararlı olur
Soran+1 yılTskler icimi rahatlattiniz😊
+1 yılNormaldir bu duygular tüm çoçuklar da var ama kimisi gec kimisi erken kimisi gizli kimisi acık yapar. Onun acık acık yapması kötü bir durum olmuş
16 Yorumla
Soran+1 yılUyardim tatli dille ama yinede devam ediyor
- +1 yıl
Uyarmak olmaz kokmasını ve uyanmasını sağlamalısın.
Kız bağır mesala böyle dövmeye calışmış gibi yap
Oda hata yaptığını düşünür.
Yapsa da artık gizlenir
Soran+1 yılUzmanlarda bu tarz seyleri tastiklemiyorlar iste sakin kizmayin diyorlar
- +1 yıl
Boş ver sene uzmanları yaa uzmanlar da herşeyi efendiliğe bağlıyor. eskiden Okumuştum tüm o sözleri. Tamm normaldir ama o çoçuk yetişkin olunca evinize gelen misafirlere karşı herşeyi doğal görecek tipik tipik şeyler yapacak. O zamanlar uyarı yapman hiç bir işe yaramayacak.
bir kere uzmanını gececeksin kendi aile ortamın nasıl olsun istiyorsan öyle davranacaksın.
Mesala ben baba korkusu aile utancı ile büyüdüm. Böyle bişey yaptığımızı hissettirmek bile imkansız dışı yapıyormuydum tabiki yapıyordum. En ufak halimi de hatırlıyorum vardı böyle şeyler ama üstü kapalı olurdu. Senin o cocuğa bu yaptıklarına karşı utanc sağlamalısın.
Uzmanların anlayışına göre
Tamm oğlum haklısın evimize kim gelse de eline ver kimin evine gitsen de şeyine ver.
Ya saçmalamayın Allah aşkına böyle bir inanc olabillr mi.
Ona bakarsan birileri de 12 yaşındaki kız evlenebilir diyor yani sacma insanların aklını kullanmayın. Kendi ailene neyi yakıştırıyorsan onu kullan. İyi evlat yetiştirmek var birde kötü
Soran+1 yılHaklisin sanirim tskler
- +1 yıl
Haklı olmasam bu kadar söz yazmazdım
Evet doğru o yaşta çocuklar da oabilir bu durum sen çocuğunu göz ardı etme onu takip et
11 Yorumla
Soran+1 yılGozum surekli ustunde bu sonlarda ihmal etyim bu sebebten bos kalinca kendi vucudunu kesfetti
O yaşlarda yeni keşfettiği için yapıyordur zamanla geçmezse doktora sorun
11 Yorumla
Soran+1 yılTskler😊
+1 yılya bunda bir şey yok üzülme öyle kalacak diye bir kaide yok :)
16 Yorumla
Soran+1 yılErkek olsa tamam da kiz cocugu olmasi urkütuyor bu sebebten krese vermedim 😑
- +1 yıl
hanım efendi bu yaşta çocuk kendini tanımaya çalışır hem şu andaki bizim düşünceleri taşımaz ona bir oyun gibi geliyor bu durum hiç dert etmeyin allah bagışlasın onu size benim de yegenim var kız çocukları çok tatlı oluyor sevip koklayın doyasıya emin olun hiç bir sorun yaşamayacaksınız bu konuda dert etmeyin :)
Soran+1 yılCok tskler😊insallah oyle olur
- +1 yıl
müsteri olun siz öyle takibe almayın geçecek rica ederim saygılar kalın saglıcakla:)
Soran+1 yılIyi gunler tskler😊
- +1 yıl
rica :)
Lan 3 yaşinda çocuk onu nerden bilicek. Onun yaninda mi iliskiye girdiniz
35 Yorumla
SoranHayir yaninda birsey olmadi olsayfi bile akli ermezdi bu sadece vucudunu kesfetmek
Soran+1 yılUzmamlara gore oluyormus
Soran+1 yılCocuktan cocuga degisir
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal bu durum. psikologum anlatmisti
O bahsettigin mast degil. çocuğun kendini tanimak icin vucuduyla oynuyor13 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasil vazgecirte bilirim
Cevap sahibi+1 yılO sıkılınca vazgecer
Ama yalniz birakma
Çok da uyarma
Soran+1 yılTskler😊
Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. dikkatini başka yöne çekmen lazım. üstüne gidip zarlarsan kalıcı olur.
11 Yorumla
Soran+1 yıl3 yaşıni doldurmadi henuz bu yasta cok normal gelmiyor kalici olmasindan korkuyorum çunku ergenlige erken giriyorlarmis hormonlar hizli gelistiginden buda gelisimini etkileyecektir surekli dikkatini dagitiyorum ama birak anne işim var diyip geri ceviriyor beni
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim çocugumda yapıyordu dediğin yaşlarda yere yastıga sürtünüyordu geçti şimdi
16 Yorumla
Soran+1 yılSimdi kac yasinda peki ne kadar bir sure surdu bu durum
Cevap sahibi+1 yıl8 yaşında o dönemlerde oluyor hiç merak etmeyin geçici bir süre çogu çocukta oluyor şimdi öyle şey mümkün degil yapması , tahmini 6 ay kadar sürdü bunda kötü hiç birşey yok dogalmış
Soran+1 yılSimdi yok mu yani oyle birsey takip ettiniz mi hic ya icimi rahatlattiniz cok tskler
Cevap sahibi+1 yıltabiki ettik 3 yaşlarındaydı annesi dediki bu böyle bişey yapıyor araştırdım enişten çocuk doktoru ona sordum psikolog var ona sordum eniştem çok raslatıgımız bir durum geçer dedi ve geçti , sakın kızma bagırma serbest bırak o çocuk onu masturbasyon diye yapmıyor hoşuna gittiği için yapıyor , sakın ters bişey yapma
Soran+1 yılCok cok tskler buna uyucam ins gecer zamanla😊
Cevap sahibi+1 yılrica ederim saglık huzur mutluluklar
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de yapardım ufakken. tahminen 5 yaşlarında falan
17 Yorumla
Soran+1 yılHatirliyormusunuz o donemi
Cevap sahibi+1 yılevet hatırlıyorum. yani o da ilk defa orgazm olduğum için hatırlıyorumdur kesin. neden öyle birşey yapıyordum hiç bilmiyorum ama hoşuma gidiyordu falan işte. öyle öyle bu zamanlara geldik.
Soran+1 yılPeki biri gorunce utanc duyuyormuydunuz ya da aileniz fark etmismiydi
Cevap sahibi+1 yılevet utanırdım gizli gizli yapardım zaten. annem bikaç kere koltuğun kenarına sürterken yakalamıştı çok kızmıştı. o günden sonra gizli yapmaya başlamıştım.
Soran+1 yılUfaktan kizarak uyarmaliyim sanirim
Cevap sahibi+1 yılyani olayın gizli olması gerektiğini anlaması bakımından sanıyorum ki biraz kızılmalı. diğer türlü normal her yerde yapılabilirmiş gibi biliyorsa durumu, onu düzeltir hiç yoktan
Soran+1 yılDediginizi yapicam insallah birseyleri duzeltirken baska seyleri bozmam
+1 yıleline vur gördükçe yapmaktan vazgeçer
yeğenim de yok böyle birşey12 Yorumla
Soran+1 yılEline vurmak daha da kotu etmez mi
- +1 yıl
etmez kiziyorlar diye yapmaz
+1 yılmast yaomak. icon degil hosune gittigi icin yqpiyor rahat birak cocougu
29 Yorumla
Soran+1 yılRahat birakirsam aliskanlik halina gelir evde tek oldugunda yapsa tm ama toplum icinde yapiyor buda ileriki zamanda cok etkiler onu
- +1 yıl
yok etkilamez hani vocouk oldugu icin ayolip oldugunu bilmiyro asaoayal filanda olmaz her cocouk yapar onu kiz erkek fark etmez tanimaya basliyo ondan baska bisey yok
Soran+1 yılBen ilk kez boyle birseye sahit oldum daha once hicbir cocukta gormedim boyle birseyi demek ki varmis her cocukta
- +1 yıl
mesaj aciksa bisey yazicam
Soran+1 yılAcamam😑
- +1 yıl
olurrrrr
Soran+1 yılBurdan sorsaniz
- +1 yıl
soemicam benimde oglum var oda dokunuykr hatta bezini baglatmiyor bile zor bagliyoruz onu dicektim ama ne bileyim ozelden soyleyim. dedim sonucta hayatimizi buraya acmiyruz dimi
Soran+1 yılHaklisiniz sizinle ilgili oldugunu bilemedim benimkide bezinin baglatmaz
Çocuk gelişim sürecinde cins hormonlarının oluşmaya bailamasıyla normal. Korkmanıza engelleöenize gerek yok. 1 _ 2 yıl sürer bu
07 Yorumla
Soran+1 yılPeki ileriki zamanda vazgecnezse daha da aliskanlik haline getirirse
Soran+1 yılUyariyorum tatli dille surekli veya hadi gel oyun oynayalim diyorum ama bazen dinlemiyor anne isim var git diyor
Soran+1 yıl2 bucugu bitirdi 3 dogru gidiyor😊
Soran+1 yılSanirim oyle😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk defa sizden duydum vücudunu yeni farkettiği için orayla ilgileniyor olmasın çünkü bu yaşlarda vücutlarının ayrımına varmaya başlarlar bence yanılıyorsunuz
010 Yorumla
Soran+1 yıl@Halmeee tuvalwt egitimine basladigim sürede fark ettim hep bir köseye cekiliyor ya da misafir varken orta sehbanin ucuna surtuyor kendini cok tarliyor ve ardindan uykuya daliyor bunu da arastirdim buyukler gibi ciddi bir bosalma tarzi degilmis alsiklari haz sadece hoslarina gittiginden yapiyorlar oyle bir devirdeyiz ki cocuklara bile tecavuz ediliyor korkuyorum kizimi komsuya bile birakmaya bunu sapigin biri farketse aklina farkli seyler gelir allah korusun bu sebebten kizimi 2 dk bile gozumden ayirnam
Soran+1 yılTarliyor yazmisim terliyor olacak
Soran+1 yıl@Halmeee kayinvalideme bile birakamiyorum isim ciktigi zamanlarda hep yanimda goturuyorum kizimi devir cok degisti allah korusun😊icimi rahatlattin tskler
Soran+1 yıl@Halmeee tskler😊
Cevap sahibi+1 yılPsikologa sordunuz mu peki yani internette yazan her bilgi doğru değil çünkü
Soran+1 yılHayir henuz degil😑
Cevap sahibi+1 yılÖyle okuduğunuz her şeye inanmayın gidon doktoruna sorun psikologla görüşün böyle nasıl çocuk bakacaksınız bilmem ki
+1 yılÇiftlik Bankzedeler mi cevap veriyor bunlara?
21 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim?
Lan o yaşta daha pipisi nedir bilmezken nasıl mast yapacak? 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılKiz cocuk
Kımden gorduyse annesındenmı acaba
11 Yorumla
Soran+1 yılHayir
+1 yılYok daha neler bilimsel mi bu hayal gücünüz mü?
118 Yorumla
Soran+1 yılGoogleden bakabilirsiniz
- +1 yıl
Bakamıcam şimdi içim almadı olayı pek
Soran+1 yılCocugunuz var mı
- +1 yıl
2 yaşında kızım var
Soran+1 yılTakip ediyormusunhz peki cunku 6 aylikken basliyor bu tarz davranislar
- +1 yıl
Eşime sormam lazım kıs çocuğu sonuçta
Soran+1 yılBen esime diyemedim baba olarak uzulur diye ama siz sorun esinize
- +1 yıl
Sorarım da çocuk psikoloğu felan bakmıyormu buna çözümü nedir
Soran+1 yılBakiyor tabi ama uzmanlar normal diyip gecistiriyor
- +1 yıl
Onlar normal diyorsa normaldir o zaman
Soran+1 yılInsallah
- +1 yıl
Yani bazen bez değiştirirken bizim kızda yapıyor birşeyler annesi annanesi kızıyor zor tutuyor elini ama daha 2 yaşında o geldi aklıma
Soran+1 yılIste ilk o zaman yapti hosuna gitti oyle basladi
- +1 yıl
Burdan kafama takıldı benimde hatunla bir konuşayım
Soran+1 yılIhmal etmeyiniz ozelliklede ilgisiz cocuklar yapiyor dikkat edin
- +1 yıl
Bizim karşılıklı ilgi sorunumuz yok ama dr birşey yapmıyorsa biz napcaz?
Soran+1 yılZamanla geciyormus uzmamlarin dedigini yapmaktan baska bir caremiz yok sanirim
- +1 yıl
Öyleyse kafaya takmaya gerek yok fazla anlatmadığı sürece çocukken bizde yapıyormuyduk ki düşününce çok komik geliyor aslında
+1 yıl3 yasında mast 😀ve uzmanlar normal karşılıyor
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet youtubedeb cok uzman dinledim hepsi normal karsiliyor
- +1 yıl
Onlara uzman denmez 😅amatör denir 3 yasında cocuk ya daha gelişimi tamamlanmamış ne mast ından bahsediyor bunlar
Soran+1 yılMast degilmis aslinda
- +1 yıl
Her ne ise çocuğuna sahip cık 😀
Soran+1 yılSahip cikiyorum ama 😑
- +1 yıl
😀aferim sana
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
Erkek cocuklarıda pipisi ile oynar 😀pek takma oyuncak gibi oynarlar 😂
+1 yılyok artık yanılıyosun
11 Yorumla
Soran+1 yılHayir ciddiyim
+1 yılOha yalan haber :-) gizli olmasan
11 Yorumla
Soran+1 yılArastirisaniz bu tarz seylerin varoldugunu anlarsiniz
Gizli Üye(25-29)+1 yılben de yapıyordum ve ben de asosyalim
12 Yorumla
Soran+1 yılKac yasindaydij
Cevap sahibi+1 yılhatırlamıyorum
3 yaşındaki çocuk nasıl mast yapsın
116 Yorumla
Soran+1 yılMast bilmezler kendileni kesfediyorlar
Soran+1 yılBosaldigini soylemedik uzmanlarda soyluyor yetiskinler gibi degil onlarin yaptigi
Soran+1 yılKiz... evet
Soran+1 yılGormedi ic gudu
Soran+1 yılYok yapmadik hic
Soran+1 yılbir defa tek gordu ama hemen toparladik
Soran+1 yılMamalar mi o ne alaka😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl yani bildiğimiz donunu indirip mi yapıyor
14 Yorumla
Soran+1 yılHayir yorgani surtuyor ya da sehbanin kenarini surtuyor
Cevap sahibi+1 yılHer gün mü
Soran+1 yılEvet hemen hemen bazrnde unutuyor firsat vermiyorum
Cevap sahibi+1 yılVerme büyük bir ihtimalle sıkıntıdan
+1 yılNormal bu durum
16 Yorumla
Soran+1 yılInsallah😑
- +1 yıl
Çocuk vucudunu yeni tanıyor
Soran+1 yılUmarim gecer
- +1 yıl
Geçer kardeşim de öyleydi birkaç ay böyle oldu yastık gördüğü zaman uzanır üstüne sürtünürdü
Soran+1 yılYasi kac kardesinin
- +1 yıl
Senin çocuğunun yasında ilken öyleydi
Midem bulandı bir an ya iğrenç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorunlu bir çocuk..
116 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMast yapsada boşalması imkansız
Soran+1 yılHayir bosalmiyor zaten
Soran+1 yılSorunlu derken psikolojikmen mi yani
Soran+1 yılIlgisiz cocuklar yaparmis boyle mormalde😑babasiyla ilgilenmeye calisiyoruz elimizden geldigince ama tek cocuk oldugu icin sikılıyor
Cevap sahibi+1 yılSorunlu derken mast i anamaz ama şöyle soyleyim. Eger işeme ihtiyacı geldiginde penis kendiliginden sertleşir.. Buda onun dikkatini çektiği için yapıyor olabilir..
Cevap sahibi+1 yılİlgisizlik mi bilmem ama gördüklerinden çok etkilenebilirler bu yüzden dikkat etmek lazim.. 9 10 yaşında başlarla genelde mast hikayesine 3 yaş normal degil
Soran+1 yılGorebilecegi birsey olmadi dikkat ediyoruz surekli ve kiz cocuk
Cevap sahibi+1 yılHmm kız cocuk da ayni mi olur onu bilemedim. bence zaman kaybetmeden doktora danışmada fayda olur.
Soran+1 yılDoktorda youtubedeki uzmanlar gibi normal diyip azarlamayin zamanla unutur dikkatini dagitin dicektir
Cevap sahibi+1 yılOzaman kendin al tedbirini ama zamanla geçer bencede. Bu araştırdığın konuları daha önce araştırmıştım ama şimdiki cocuklar zeki olduğu kadar bu konulardada daha çabuk öğrenince tebrir alın. Umarım gecer sorununuz
Soran+1 yılUmarim tek temennim bu😊
Cevap sahibi+1 yıl😋🍫🍫😊 kız çocukları çok tatlı kız diyecem kizilmazda ki 😂😂
Soran+1 yılKiyamiyorum ona😊
Cevap sahibi+1 yılKızma zaten😊😊😋mutlu günler dilerim.. Minnoş kıza dikkat et sadece🐼🙈
Soran+1 yılTskler😊
Cevap sahibi+1 yıl😊😊😊😊
+1 yılYok normal degil
11 Yorumla
Soran+1 yıl😑😑
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNormskdir. Iciniz rahat etsin bir doktora danisin.
00 YorumlaBu gerçek mi yaa
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yazikki
Gizli Üye(36-45)+1 yılhadi canımm birde boşalıyorr
00 YorumlaEntresan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsacma.
10 YorumlaBüyüyünce ohooo
00 Yorumla
+1 yılIlginc
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 3 yaşında ki çocugum mast yapıyor bu durum beni cok üzüyor sizdede ayni durum soz konusumu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler