Babanın genleri etkili oluyor. Anne cinsiyet oluşumunda hiç bir katkısı yok. Hatta doğuda erkek çocuk doğurmadı diye kuma alan adamlara bu bilgiyi söylemek gerek. Aslında erkek çocuk tohumu atamayan erkek. 😊
Bir kitap vardı dedemin kütüphanesinde bunların hepsini anlatıyordu ve işe de yarıyor mesela hamilelik döneminde belirli miktarda deniz tuzu tüketmek bebeğin renkli gözlü olma ihtimalini arttırıyor bunu hatırlıyorum
Bilimsel bir kitaptı ben gizlice göz atmıştım teyzem çocuk yapmak için kitabı ödünç aldı erkek istiyordu ordaki şeyleri uyguladı ve oğlu oldu tesadüf mü değil mi bilemicem ama bende çocuk sahibi olmak istediğim zaman kesin o kitabı ödünç alacağım 😀
Bizim hocamız kızlar aşk meyvesidir derdi. ilişki nasıl tutkulu olursa kadın daha fazla vajinadan asit salgılar ve bu asitte y kromozomlarını etkisiz hale getirir geriye kalan x lerden biri yumurtayı döllerse kız bir bebiş olur işte #birhemşirederki
bu fotoda belirlemenin ne kadar sacma bir caba olacagini bir daha anladim.. cok tatlilar.. Allah brlirler tabi.. diger zirvaliklara inanmiyorm ama cin takvimi muhbbti vardi bir ara
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Orta okulda fen dersinde ogrendigimiz kadariylaa babadan gelen genlerle belirleniyorduu XX Olursa kiz XY olursaa erkek oluyordu X annede bulunuyorduu Y ya da DIGER X BABADAN GELINCE CINSIYETI BELLIRLENIYORDUU