Deneyimli anne veya babalar, en kullanışlı baston bebek arabası önerileriniz var mı? Hangi marka ve modeli önerirsiniz? Baston bebek arabası almak istiyorum ama hangi marka ve hangi model seçmem gerek bilmiyorum. Şu anda travel sistem bebek arabası kullanıyorum ama maalesef ki çok ağır geliyor artık, arkası yatan baston bebek arabası önerir misiniz?bebek arabası önerileriAğırlığı yaklaşık 7 kg ve 15 kg taşıma kapasitesi olan, alt kısmında sepeti olan ve kapatılınca küçücük kalacak, ayrıca bagaja rahat girecek bir ürün arıyorum. Kullanıp memnun kaldığınız ürünleri yorumlayarak yazarsanız sevinirim. Fiyat olarak da çok yüksek bir şey aramıyorum, zaten şu anki ürüne bir ton para döktüm. Günlük bir şey için bu defa çok harcama yapmak istemiyorum. Böyle bir model var:Bir de böyle bir model var:Fiyat olarak uygun, hafif, pratik baston bebek arabası önerileriniz varsa bekliyorum.
En kullanışlı baston bebek arabası önerileriniz neler?
Baston bebek arabalarının hepsi kullanışlıdır. Resimlerini eklediğin baston bebek arabası modellerini çok beğendim, en hafif bebek arabaları arasından seçim yapmışsın, çok sevdim.
Baston bebek arabası almaya gittiğin zaman tek elle açılıp kapandığını bir dene derim. Çünkü çocuklar hareketli oluyor ve bebek arabasını katlarken hem rahat hem de pratik olması gerekir ki rahat edesin. Piyasada zaten birçok baston bebek arabası modeli var; Baby2Go, Chicco, Kraft, Casual ve akla gelemeyecek kadar çok çeşit mevcut. Mutlaka içine sinen, sevebileceğin bir baston bebek arabası bulacaksındır. Mağazalara gidip bebek arabasını nasıl kapatıp açacağını denemeni öneririm sadece.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yorum için teşekkür ederim ama 1 sene önce e bebek mağazasından baby plus ürünü aldım
Baston puset dedikleri işte o cansız bebek arabasına benzeyenler canım ☺️ Taşıması, kaldırması falan kolay diye bastın diyorlar. Bu görseldeki baya standart bir bebek arabası. Çok tekerlek gereksiz ağırlık bana göre ama bir stabilite de veriyor sanırım. Kişisel önerim önce ihtiyaç ve önceliğini belirleyip ona göre alman olacaktır. Hafif bir şey mi, konforlu uzun ömürlü bir şey mi istiyorsun? Bunun cevabı doğru ürüne yönlendirir sanırım.
şu an kullandığım bebek arabası travel sistem ve aşırı ağır yoruyor görseldeki daha hafif geldi bana, çevremde kullananlar memnunuz diyorlar ama kim aldığı ürüne çöp desin ki kafasıyla birde buraya sormak istedim :) teşekkürler
Baston puset bebek arabaları hafif olmaları nedeniyle cok kullanışlı. Tentesi tam kapanıyorsa, emniyet kemeri çocuğun kilosuna gore ayarlanabiliyorsa ve tam yatıyorsa al derim.
Siz soruyu bence tekrar okuyun ben zaten kraftın travel sistem bebek arabasını kullanıyorum ama kızım büyüdü 20 aylık bebek için şu an en uygunu baston puset diye düşünerek baston olanlardan arıyorum. Travel sisteme kızım zaten kendisi sığmıyor banada taşıması ağır geliyor
Bu arada casual rahat bir baston değil daha doğrusu baston sınıfına girecek bir bebek arabası değil baston olanlarıda dediğiniz gibi 1900 2000 arası değil 600 tl civarında
Bu arabayı kızıma 1. yaş gününde almıştık. 2 senedir kullanıyorum ve her türlü zeminde tecrübe ettiğim için "sağlam araba" diyebilirim rahatça :) Benim için sürümü kolay, rahat katlanan ve taşınan, tentesi tamamen kapanan ve tam yatan bir araba iş görürdü, bunun için resimde eklediğim arabayı aldım. buna benzer birçok markanın arabası var. Model olarak işine yarayacağını düşünüyorum.
Ben de bir an önce o baston modelleri kullanmak istiyorum Pierre cardin almıştım ben de ama öyle böyle ağır değil baston bebek arabası olarak da ablam chicco kullanıyor çok portatif fiyatı çok aşırı değil ama uygun da değil ama
Gozlemledigim ama hic kullanmadigim bisey bebek arabasi, bu 3tekerlekli yerden yuksek olan surmesi daha kolay daha konforlu bence 4tekerler nereye doncegini sasiriyor 3ler cok guzeller cok pahalidir muhtemelen
İkinci resimdeki bebek arabası daha kullanışlı olur sizin için, bizimde arabamız yok ve bu tür bir araba kullanıyoruz çok rahat oluyor, sağlıkla büyüsün inşallah çocuğunuz...
En İyi Cevaplar