Her şeyi aynı anda yapmak zorunda kalıyoruz. O dağınıklığa her zaman tahammül edemiyorsun, tek başına gittiğin yerlere artık bebeğinle gider oluyorsun, rahat huzurlu huzurlu gezemiyorsun ya bebek bunalır ağlar ya da meme ister. Sonra emzirecek yer ararsın anne olmak başlı başına zor sonuçta birey yetiştiriyorsun. :))
Aslında hepsi. Hayatını çocuğuna göre ayarlıyorsun buda kısmen sosyal hayata veda demek. Olsun yaa onların annemmm diye sarılması her şeyi unutturuyor.💜
Ay çok zor. İlk aylar uykusuz kalıyorsun çok fazla, zaten kiloların var resmen bunalım dönemi. Ev falan çok dağınık oluyor, yemek yedirirken sürekli boğuluyordu bizimki korku filmi gibi 😂 neler çektirdi ya şu an 20 aylık ve şu an yine ağlıyor 😂
Anket arasında seçim yapamadım, hepsi 😊 Anne olmak bu zamana kadar yaptığım en iyi şey oldu. Ha oğlumun uyku düzeni harika olmasına rağmen ben deliksiz uykuyu unuttum mesela. Sinemaya gitmeyi, Kitap okumayı, temizlik yapmayı baya baya özledim. Ama olsun 😊
Anne olmak beni dünyanın ennnn gizel hissidr yasamadim daha ama insallh inç evlenip sonra bu sorumluluğu almayı çok istiyorum. Siklara gelince de tabiki de bir kaç işi aynı anda yapmak rahat uçar gider artik😃😃
konuştuğun konunun hepsinin bebekle ilgili olduğu kısma katılıyorum ben henüz anne değilim lakin anne olan bir kaç arkadaşım var onlarla bir araya gelesim yok bütün gün çocukla ilgili konuşuyorlar bez markalarına kadar boğucu
Anne olduktan sonra Hayata tutundum, hiç birseyden korkmadım, hep bir umudum oldu, gerçek sevgiyi tattım, nefes aldığımı o doğduğu gün hissettim ve daha güçlü oldum. Kizimi çok seviyorum ❤
En İyi Cevaplar