9 yasinda erken baslamis bence bir otur dogru duzgun konus ama kizma kizarsan kendini kotu hisseder sadece dogru bisey olmadigini anlatmaya calis duzgun bir dille bir de boyle seylere buyuk ihtimal internet yuzunden merak sardi o konuda onlemlerini al biraz bu dusuncelerden uzaklasmasini sagla
07 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız fakat nasıl konuşmalıyım bilmiyorum çok erken daha çok merak edecek diye korkuyorum
- +1 yıl
Cok merak ediyodur zaten ama hani bence onunla yakin ol sana herseyini anlatabilsin gizli sakli bisey yapmasin ona daha erken oldugunu falan anlatmaya calis farkli ilgi alanlari olsa beraber daha cok vakit gecirseniz belki kafasi dagilir bu tur seylere cok fazla kafa yormaz ama kesinlikle cok uzerine gitme derim yoksa tamamen icine kapanir
Soran+1 yılkısıtlama getiriyorum fakat televizyondaki sacma sahnelerde bile hemen sandalyeye oturuyor önüne geçemiyorum bu sefer gizli yapıyor
Soran+1 yılhayır yaşamadı cinsel organı ile çok da ilgisi yok fakat hala yapıyor nedenini sorduğumda rahatladigini söylüyor
Soran+1 yılhaklısınız eşimle konuşacağım
En İyi Cevaplar
Yasak koyacaksın annesi beraber akşam oyunu oyna akşam yürüyüşleri yap. Bu yaşta herşey izliyorlar kontrol lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yıldoğru, yapıyoruz fakat canı sıkılınca bile yapıyor karşı çıkamıyorum
+1 yılKızının yaşı doğruysa ki imkansız, mutlaka hormonal bir sorun olmalı. Bir doktora gidip durumu anlat. Bir ölçm yapsınlar. Zamanından önce gelişmiş olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılyaşı doğru.. dediğiniz gibi 14-15 yaşında olsaydı ergenlikten diyip geçerdim fakat çok erken ve napacagimi bilmiyorum neden yaptığını sorunca rahatladigini söylüyor önüne geçemiyorum gizlice yapıyor bazen
- +1 yıl
E diyorum ya bu işin çözümü doktor. Saçma sapan paylaşım siteleri değil.
Soran+1 yıldoğru, 'belki başkası da aynı durumu yaşamış olabilir' diye düşünüp yazmıştım hemen eşimle konuşup gerekli olanı yapacağım.
+1 yılBence bir paikoloğa götürmeniz şart
022 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız
- +1 yıl
Tedavi olmalı konuşmanız fayda etmez
Soran+1 yılbilemiyorum ama acilen son vermem lazım alışkanlık haline getirmeden önce
- +1 yıl
İlerde tutamazsınız size diyim ben
Soran+1 yıldoğru
- +1 yıl
Siz kaç yaşındasınız
Soran+1 yıl32 yaşındayım
- +1 yıl
Daha yaşınız geçmiş ama çocuğunuz sizi yatak odasında eşinizle beraber olurken gördümü kızınız ondanda etkilenmiş olabilir
Soran+1 yılhayır, çok dikkat ediyoruz nereden kaptı bilmiyorum cidden
- +1 yıl
İzlediği p*rno filmlerden diye düşünüyorum
Soran+1 yılevet videolardan kaynaklı olabilir
- +1 yıl
Eşiniz ne diyor peki ona söylediğinizde
Soran+1 yılgeçen konuştuk baya şaşırdı inanmadı ama sonradan kendisi de şahit oldu psikologa gitmeyi düşünüyoruz
- +1 yıl
Bana özelden yazabilirmisiniz size bir şey soracam
Soran+1 yılşu anda mümkün değil fakat en yakın zamanda yazacağım
- +1 yıl
Sizinle özel bir konu konuşmak isterim
- +1 yıl
Ne yaptınız sorun çözüldümü
- +1 yıl
Sorun çözüldümü
Soran+1 yılpazartesi için randevu aldık bakacağız
Soran+1 yılçok sağolun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılErgenlik yaşı ne kadar küçülmüş ya ben 9 yaşımda çocuk nasıl oluyor diye düşünmemiştim bile bu yaşta izlemesi kötü belki onu izletmeye iten bişi var yani biri merakını körüklemiş olabilir sınıfından biri bişey anlatmıştır merak edip bakmıştır ayrıca tabletin ayarıyla oynayın giremesin öyle sitelere
00 Yorumla
+1 yılŞu an için merak duyuyor. Tableti elinden almak ya da siteleri yasaklamak çözüm olmaz. Daha çok merak eder. İlişkiyi merak etmeye başlar. Bunun ne anlama geldiğini anlatmanız gerekiyor. Avrupa'da çocuklar her şeyin eğitimini alıyor ama bizde bunlar ayıp, günah diye gizli gizli izlenerek yanlış öğreniliyor.
Seksolog ya da psikolog yardımı iyi olur.06 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız hiçbir kısıtlama işe yaramıyor her fırsatta yapıyor ve çok zararlı onun için eşimle psikolog konusunu konuşacağım ama neler anlatır merak ediyorum
- +1 yıl
Bunun önemi yok. Gerçeği bilmezse bu merak sürer gider. Kendi çocukluğunuzu hatırlayın. Biz de böyle merak duymuyor muyduk?
Soran+1 yılher çocuk merak duyar fakat mastürbasyon için çok erken değil mi sizce de?
- +1 yıl
Kesinlikle erken. Ne olduğunu bilmeden yaptığı kesin. Vücudunun bu yönünü anlamaya başladıysa vazgeçirmek zor olur.
Soran+1 yılevet; ne yaptığını bilmiyor kendisi de, daha çok ilerleyip aliskanlik haline getirmemesi için acilen psikologa başvuracağım.
- +1 yıl
İyi bir seçim.
Biraz erken ama kızın kendini keşfediyor. Öncelikle çocuğa tablet telefon gibi şeyleri vererek hadi verdiniz ebeveyn koruma yüklemeyerek hata yapmışsınız. Önce bunu yükleyin sonrada bir anne olarak çocuğu ürkütmeden bazı şeyleri konuşmalısın.
16 Yorumla
Soran+1 yılkeşke sorun tablet telefon olsa, televizyonda bile görse hemen başlıyor değiştiriyoruz görmeden ama gördüğü zaman hemen odasına gidiyor, çok korkuyorum
- +1 yıl
Arkadaşım ilk oradan keşfetmiştir televizyonda seks filmi ıynamıyor sonuçta detay vermiyor. Ancak olan oldu. Biraz sen konuş ilgisini çekecek başka bir aktivite yapın beraber. Birde pedagog ile görüşün. Ama en azından şimdilik tablet olayını kesin tv dede çizgi film kanalları izleyin ailece. Yani ona çocukluğunu yaşatın
Soran+1 yılyapıyorum, elimden gelse sokağa bile çıkartacağım istemiyor ama tableti alsam da ödevlerinden sonra hemen alıyor eline karşı çıkamıyorum
Soran+1 yılpaylaşacağım
Yasaklamak, onları izleme demek yerine ilgisini başka şeylere çekmeye çalışmalısınız. Bu süreç içinde kendi haline bırakmak yerine daha çok zaman geçirip, ilgili olmaya çalışın 😌
21 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız fakat her boş zamanında yapıyor
- Cinsellik konusunda 649 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk psikoloğuna gidin en iyisi. Kendiniz bir şey demeyin. Ters tepebilir ve utandırıp içine kapanmasına, kendini kötü hissetmesine sebep olabilirsiniz.
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız ben de bundan korkuyorum
- +1 yıl
Tabii ki bir süre sonra cinsel şeylerin de farkına varacak ama kontrol dışına çıkmaması için de bir destek alın en iyisi.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de anaokulundan beri yapıyorum. Tabi o zamanlar ne olduğunu bilmiyordum öyle hoş bir duygu falandı. Yani özetlersek evet mast yapıyor olabilir olmaz diye birşey yok. Ama bu sıkıntı mıdır evet sıkıntıdır. Çözüm şart
01 Yorumla
Soran+1 yılkızım geçen yıl başladı, nedenini sorduğumda rahatladigini söylüyor önüne geçemiyorum kendini de çok yoruyor yasaklıyorum kızıyorum ama anlamıyor gizli gizli yapıyor çok üzülüyorum
+1 yılDurim ciddi sonucta kiz cocugu onla konusman Lazim Ilk cinsel egitim ailede anne Baslatmali. Vermessen ilerde Merakindan neler yapmaz neler.
07 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız fakat nasıl konuşmalıyım bu konuları anlatmak için çok erken iyice elim ayağıma dolaştı
- +1 yıl
Agac yasken Egilir. Eger bu yasta anlatmazsan Ona Ilerleyen yaslarda meraki Cok kotu seylere sebeb olacak o zaman is isten gececek. Utanilacak bir durum yok. Ona bu tur seylerin ayip oldugunu kiz cocugu oldugunun nelerin yakisip yakismadigini anlatacaksin.
Soran+1 yılerkenden öğrenirse daha çok merak salar ve araştırır diye korkuyorum
- +1 yıl
En azinda ogretmis olursun takib ederzin yapmamasi grreken tehlikeleri soylersin
Soran+1 yılbilemiyorum acilen son vermem gerekiyor bu işe
- +1 yıl
Sizxdnde gordukleride sebeb r olabilor onun onunde yasiyprsaniz bisiler
Soran+1 yılhayır yapmadık çok dikkat ediyoruz hatta
+1 yılHenüz çok erken, maalesef sosyal medya da ki saçma youtuberler yüzünden. Biraz tablet kısıtlaması getirin.
06 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız fakat kısıtlama getirsem bile mast yapıyor ne yapmalıyım cidden bilmiyorum
- +1 yıl
Ergenliğe girdi mi? Yaptıgından kendinin bile haberi yoktur
Soran+1 yılhayır neden yaptığını sorduğumda rahatladigini söylüyor
- +1 yıl
Bence bilinç altında olan bir şey bu. Birisinden görmüş duymuş öğrenmiş. Destek almanız şart bu konuda hanımefendi. Çok erken onun için
- +1 yıl
Kendinize iyi bakın, iyi geceler hanımefendi
+1 yılNormal bir durum, kız çocukları mastürbasyonu erken keşfediyor, ne olduğunu ve ne yaptığını bilmeden daha küçük yaşlarda bile yapan kız çocukları olduğu gözlemlenmiştir
042 Yorumla
Soran+1 yılkorkuyorum
- +1 yıl
Korkulacak bişey yok, kızın 9 yaşında ve ergenliğe geçmiş, 3 yaşında yapanların olduğunu okumuştum, kızınla rahatça konuş bilgilendir, zaten regl olmayada başlamıştır muhtemelen, bunun üzerinden yürü ve güzellikle anlat zararlarını
- +1 yıl
Gerçi tek zararı bekaretine zarar vermek olur, onun dışında bişey olmaz ama yinede gerekirse nasıl yapması gerektiğini dahi açıkça anlat
- +1 yıl
Bir süre sonra bundan da sıkılacaktır zaten,
Soran+1 yıldaha girmedi ergenliğe maalesef, hatta göğüsleri bile tam olarak belli olmaya başlamadı napacağım cidden bilmiyorum
- +1 yıl
Zor bir durum
- +1 yıl
Banyosunu kendi mi yapıyor
- +1 yıl
Orda esas sıkıntı
- +1 yıl
Bu arada size çekmiş olma ihtimali var mıdır? Yani sizde yaparmıydınız böyle şeyler o yaşlarda? Bundan kaynaklı da olabilir
Soran+1 yılsaçını ben yıkıyorum devamını o yapmak istiyor, ben 16-27 yaşlarında yapardım şu anda zorunlu olmadıkça yapmıyorum
- +1 yıl
Zorunlu neden? Eşin nerde ki?
Soran+1 yıleşim burada ama aseksüel zorunlu olmadıkça veya ben istemedikçe yapmıyoruz onu da zorlamak istemiyorum bu yüzden ara sıra yapıyorum hatta hiç yapmıyorum da diyebilirim
- +1 yıl
Yinede sert tepki vermeyin ve bunu kontrolü şekilde yapmasını sağlayın tümden kesip atmayın bir bağımlıyı bile yavaş yavaş bıraktırırlar birden bırakırsa sonu kötü oluyor bu da onun gibi bişey
- +1 yıl
Anlıyorum durumun bir çok yönden zormuş, elimden gelen bişey olsa keşke
Soran+1 yılcok haklısınız, eşimle psikologa götürmeyi düşünüyorum alışkanlık haline getirmeden önce ben de yoksa asla bırakmaz
- +1 yıl
Neyse geçmiş olsun umarım kızının da seninde durumunuz düzelir, bur dan yazılabilecekler anca bu kadar
- +1 yıl
İyi geceler, ne zaman istersen yardımcı olurum her konuda
Soran+1 yılçok sağolun tavsiyeler için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica efemm :)
- +1 yıl
Partner'lik edebilirim gereksinim duyarsan eğer
Soran+1 yılyok ben de çok ilgi duymuyorum bazen ihtiyacım oluyor onu da mast ile kapatıyorum
- +1 yıl
Tamam nasıl istersen, yinede aklında bulunsun, iyi geceler
Soran+1 yılsağolun size de
- +1 yıl
Neden uyumuyorsun napıyosun şu anda?
Soran+1 yıleşimle oturuyorduk buraya göz attım neden ki?
- +1 yıl
Hiç sordum, uyumuşsundur diye tahmin ediyordum ama yinede yazayım dedim, belki bu sebepten uyumuyorsundur diye de düşünmedim diil tabi
- +1 yıl
Sohbet edelim dicem ama burası uygun diil
Soran+1 yılşu an müsait değilim kusura bakmayın eşimle bu konuyu konuşuyoruz fakat müsait olduğum an konuşuruz
- +1 yıl
Tamam iyi geceler, gereğini biliyorsundur söylememe gerek yok sanırım, iyi geceler
Soran+1 yıliyi geceler de gereği derken? anlamadım kusura bakmayın zamanınızdan alıyorsam
- +1 yıl
Burdan konuşulmuyor ya o açıdan dedim, yani ya zar sın diyorum sen, sistem yakalıyor bazı kelimeleri anla işte :)
Soran+1 yılanladım peki
- +1 yıl
Anlayışın içinde ayrıca teşekkürler çok olgun bir kadınsın
Soran+1 yılrica ederim
- +1 yıl
Şimdi kendini belli et sonra konuşuruz
- +1 yıl
Olur mu?
Soran+1 yılgizli profilden çıkamam ancak instagram verebilirim
- +1 yıl
Tamam olur
- +1 yıl
Çıkmana gerek yok aslında
- +1 yıl
Neyse biraz daha yazarsak İkimizde uçacaz orası kesin :)
- +1 yıl
Onu burdan yazarsan yine sıkıntı yani
Soran+1 yılpeki ilginiz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Psikolojik destek şart. Aileyle paylaşmaya çekinebilir
02 Yorumla
Genetik ruhsal sapkınlık olabilir, uzmana görünmenizde fayda var.
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir, eşimle konuşacağım.
+1 yılAçık açık konuş bence bu yaşta başlamasa iyi olur ama tam alışmadan önünü kesmen lazım hatta pedagogla görüş
05 Yorumla
Soran+1 yıldaha çok merak salar diye korkuyorum
- +1 yıl
Bence açık konuş çünkü bilmesi lazım belli bir yaştan sonra artık leylek masalına inanmazlar
Soran+1 yılanlatırım da sonradan merak edip daha fazlasını araştırır diye korkuyorum
- +1 yıl
İnt kapat güvenli moda al
Soran+1 yılolabilir fakat gördüğü her yerde yapıyor korkuyorum
+1 yıl9 yaşında eline bilgisayar tablet verirseniz olacağı bu sitelere engel koydurun oluyorsa
03 Yorumla
Soran+1 yılsitelerden dolayı olduğunu sanmıyorum, televizyondaki sacma sahnelerde bile hemen sandalyeye oturuyor kısıtlama getirmem hiçbir işe yaramıyor
- +1 yıl
Bunu bu yaşta öğrenmesi çok yanlış interneti kapattirin gerekiyorsa.
Soran+1 yılhaklısınız fakat kapattırmam dahi hiçbir işe yaramıyor bazen durup dururken yapıyor hasta olursun diye kandırıyorum gizli yapıyor
Aman sakın prno izlemesine izin verme alışırsa felaket olur
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru, büyüyünce napacağız bilmiyorum
+1 yılKızınızın yanında cinsellikle alakalı şeyler yapmayın konuşmayın veya öyle şeyler izlemeyin
05 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle çok dikkat ediyoruz nerden kaptı bilmiyorum
- +1 yıl
Arkadaşlarından veya akrabalarınuza dikkat edin
Soran+1 yıldoğru arkadaş çevresine ve okulda neler konuştuklarına dikkat etmem lazım ama buna ben engel olamam ki belki de okulda yapıyor öğretmeni görmez umarım
- +1 yıl
dikkat edin Allah korusun büyük çocukların dikkatini çekerse 3-5 yıla hamile kalır
Soran+1 yılondan korkuyorum ya
Ben bu normal durum değil Arkadaş ortamından kaynaklanıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılolabilir arkadaşlarının anneleriyle konuşsam farklı karşılarlar mı acaba
Soran+1 yılevet ben de bundan korkuyorum işte babası da farkediyor fakat bir şey demiyor okulda öğretmeni farkedecek diye korkuyorum
Ablacim piskolojik destek alsin cocugunuz ve kesinlikle interneti yasaklayin yafa guvenli net uygulamasi uygulayn
010 Yorumla
Soran+1 yılyasaklıyoruz ama canı sıkılınca hemen yapıyor korkuyorum
Soran+1 yılkorkuyorum cidden
Soran+1 yılhayır çok dikkat ediyoruz
Soran+1 yılpazartesi randevu aldık
Soran+1 yıldoğru bundan korkuyorum ben de
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok erken baslamis 9 yas daha ufacik bebe
Tableti elinden alin014 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız fakat ne yaparsam yapayım televizyondaki uygunsuz sahnelerde bile mast yapıyor çok korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılSizin yaninizda mi yapiyor
Soran+1 yılevet, kızıyorum hasta olursun diye kandırmaya çalışıyorum tamam diyor bu sefer de gizli gizli yapıyor
Cevap sahibi+1 yılUtanmasi gerektigini soyleyin
Soran+1 yılnedenini soruyor bu yaşta anlatamam daha çok merak salar diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılNeyi soruyor
Soran+1 yılneden yapmayayım felan diyor, gerçeği anlatamam hasta olursun felan diyorum yine yapıyor gizli
Cevap sahibi+1 yılNormalde çocuklara ayip kavramı daha kucukken öğretilir ayip demen yeterli olmuyor mu
Soran+1 yılhayır hala yapıyor
Cevap sahibi+1 yılKizligini bozabilir
Soran+1 yılkorkuyorum ya
Cevap sahibi+1 yılBozmasindan mi? Parmak sokuyor mu
Soran+1 yılhayır ama çok zorluyor bazen bacaklarına bile kramp giriyor
Cevap sahibi+1 yılNe tur seyler izliyorda bu derece istek oluyor
Bence 9 yasindaki bir kiz çocuğu böyle bişey yapmaz durumu yanlış anlamış olabilirsin
08 Yorumla
Soran+1 yılkeşke öyle olsa filmlerin uygunsuz sahnelerinde bile yapıyor başka bir açıklaması olduğunu sanmıyorum kendi de bilmiyor ne yaptığını rahatlamak için yaptığını söylüyor
Soran+1 yılhayır görmedi sizin dediğiniz gibi psikolojik sanırım
Soran+1 yılhayır küçük kardeşi var, bebek daha.
Gizli Üye(25-29)+1 yılÉşin oldugu halde baskalariyla gorusme teklifini kabul ediyorsun nasil bir insansin sen önce kendinden kork
010 Yorumla
Soran+1 yılne saçmalıyosun sen ya? nerede yapmışım öyle bir şey
Cevap sahibi+1 yılBurda millet ozele gecelim diyor tamm demesini biliyosun
Cevap sahibi+1 yılNeyse banane ya
Soran+1 yılben hiçbirine tamam demedim, adam teklif etti ben de düzgünce reddettim neden bu kadar içerlediniz anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılDedigim gibi beni ingilndrmez zaten bu konuda hassas oldugumdan bian cevap yazdim yok istagram verim flan yazisini gorunce
Soran+1 yılpazartesiye randevu aldık
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi yapmızsınız inşallah iyi sonuçlanır
Soran+1 yılpardon yanlış yere yazmışım kusura bakmayın bu arada instagramı da benden büyük olduğu için vermeye tenezzül ettim kimse yanlış anlamasın
Cevap sahibi+1 yılönemli değil allah yardımcınız olsunn.
Soran+1 yılsağolun
Gizli Üye(36-45)+1 yılerken yaşta olmuş o iş ya kızın fiziksel açıdan gelişmişmi büyükmü duruyor
05 Yorumla
Soran+1 yılhayır hormonal bir bozukluk olduğunu zannetmiyorum
Cevap sahibi+1 yılizlediği şeyler erotik ama öpüşme cezalı oyun flan cinsellik katagorisi büyüdükçe değişir ama erken yaşta başlamış yani kızlar o yaşlarda oluyormu ya
Soran+1 yılbilemiyorum geçen yıl başladı nedenini de bilmiyorum arkadaşlarının anneleriyle de konuşamıyorum farklı karşılarlar diye
Cevap sahibi+1 yılkonuşulmaz tabi ya durum böyle giderse erken yaşta kızlığını flan kaybederse kötü yani özelden yazarmısın bana rica etsem
Cevap sahibi+1 yılbekliyorum
Bunu pedagoğa danismalisiniz. Burada olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru
9 yasında hiç normal değil
03 Yorumla
Soran+1 yıldoğru ne yapmalıyım cidden bilmiyorum
Soran+1 yılben ve eşim de öyle düşünüyoruz
Yazarmısın? Giderse bu gitsin?
013 Yorumla
Soran+1 yılbu hesaptan yazamam kusura bakmayın
Soran+1 yılyine kusura bakmayın ama ne konuşacağız eşim de konrol ediyor ondan diyorum
Soran+1 yılrica ederim belki başka zaman
Soran+1 yılumarım
Soran+1 yıliyiyim sağolun
Mutlaka Dr a git. en sağlıklı o yönlendirir
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru eşimle konuşacağım
+1 yılAl karşına konuş en iyisi bu
08 Yorumla
Soran+1 yıldaha çok merak salar diye korkuyorum
- +1 yıl
Annelerin görevlerinden biri bu bence konuşmalısın yoksa böyle gider
Soran+1 yılhaklısınız eşimle beraber konuşacağım
- +1 yıl
Esinle olmaz sadece sen konus eger olmasa esinide al yanına
Soran+1 yılpeki çok sağolun
- +1 yıl
Esini alma Yanina Kiz cocugu annesi konusmasi dogru olur erkek cocugu olaydi banasinin konusmasi gerekir
Soran+1 yıl@YunusCanEmr
Soran+1 yılhaklısınız
+1 yılPsikolojik destek sart
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılİzlesin öğrensin yenge bişi olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılsağlık açısından da kötü onun için
+1 yılGaliba kız ergenliğe girmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılergenliğe girse üzülmeyecegim nedeni belli çünkü ama bu yaştaki bir çocuk için hiç normal bir şey değil
+1 yılCok erken degilmi ya
010 Yorumla
Soranbaya ne yapmalıyım cidden bilmiyorum
- +1 yıl
Bence farkettigini bilmesin. Bir baska cocugun bu tur davranislar yaptigindan bahset. Cok yanlis oldugundan bahset.
Soran+1 yılaynen çok haklısınız deneyeceğim umarım bı nebze olsa da korkar
- +1 yıl
Korkmak degil. ama yanlis oldugunu ogrenmeli. Sizde dikkat edin edinizle. Anlatabildimmi
Soran+1 yıldoğru alışkanlık haline getirmeden önce durdurmam lazım
- +1 yıl
Korkutmadan kizmadan yapin lutfen. Bide internette cocuk filtreleri oluyo onlari kullanin. O opusme cezali oyunlar beni bile tahrik ediyor
Soran+1 yıltabii ki de düzgünce izah edeceğim yoksa inadına yapar evet bence de yaş kısıtlaması gelmeli o ne ya?
- +1 yıl
Yorumlara baktim da tek sıkıntin bu degilmis. Zor allah yardim etsin
Soran+1 yılsağolun
- +1 yıl
Rederim
+1 yılDoveceksin 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılnedenini sorarsa? :d
- +1 yıl
Ben ortaokul da iken mahallede küçük br çocuk vardı annesi ile babasını izlerdi gelir bize anlatırdı cips alırdık çocuğa 😂😂 anlattığı seyler yaşının bilmesini mümkün etmediği şeylerdi doğruydu yani 😂 sizi de izliyor olabilir mi? Ayrıca okulda herşeyi konuşuyorlar tabi ama yaşı küçük bu yasta keşfetmemesi lazımdı
Soran+1 yılhayır hiç görmedi, nereden öğrendiğini bilmiyordum
- +1 yıl
Pc ye dikkat edeceksiniz o zaman
+1 yıltapletini elinden al
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız fakat yılmadan hala mast yapıyor neden bilmiyorum
- +1 yıl
pedagoog a götür o zaman
+1 yılNe izliyor kiz
07 Yorumla
Soran+1 yıl'öpüşme cezalı oyun' , 'baldız ve enişte' gibi şeyler izliyor, korkuyorum
- +1 yıl
Sanki sen yqpmadin... birak kiz ergenliğini yasasin
Soran+1 yılergen değil ki, 9 yaşında
- +1 yıl
Ooo sakat Bendede var
Soran+1 yılcidden mo
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Takiple beni
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!