İstemeden hamile kaldım, ne yapabilirim?

Merhaba, özellikle bunu yazma gereği duyduğum için utanç içindeyim ama, gerçekten tavsiyelerinize ihtiyacım var.
yabancı uyruklu erkek arkadaşımdan hamile kaldım ve henüz çok erken ikimiz için de- hala öğrenciyiz ve henüz evlilik için çok çok erken. Bebeği aldıramadım çünkü bence herkesin dünyaya gelmeye hakkı var+ bebek rahme tutunduğundan benim için çok riskli. Bu durumda evlatlık vermeyi düşünüyoruz ama ailelerimizden nasıl saklayacağımız hakkında bir fikrimiz yok. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Güncellemeler
+1 yıl
Açıklık getirmek istiyorum, hormonlarımda değişiklik vardı ve bu sebeple doktora gittiğimde kısır olduğumu söyledi, ardından psikolojik bir bunalıma girdim ve evet, o durumda hiçbir şeyi düşünemedim ve günah işledim&sonucunda hamile kaldım- ki bu o doktorun söylediğine göre imkansızdı. Hamile kalmayacağıma emindim ama sonuç bu. Öyle zevk için ilişkiye girmedim. Bunalımdaydım ve ne yapacağımı bilmiyordum, ve hiç tahmin edemeyeceğim bir sonuç ortaya çıktı
Güncellemeler
+1 yıl
Aldırdım. 1 hafta önce. Onu özleyeceğim aklıma gelmezdi ama her günüm ve gecem onu düşünmekle geçiyor. Kendime lanet ediyorum, utancımdan dua bile edemiyorum ve canım acıyor. Çok. Gitti ve ben ne yapacağımı bilemiyorum. Tek tesellim onun şimdi bir melek olması. Hoşçakal.
İstemeden hamile kaldım, ne yapabilirim?