Herkese +1 vermeye çalıştım.
Doğum Sancıları Ne Zaman Başlar?
Herkese +1 vermeye çalıştım.

sebebi ve zamani degisir. eger skntili bir hamilelik degilse dogumun son ayinda baslar 38 ci hafta diyebiliriz ama bakarsn 42 ci haftaya cikar.. bazen son ayina girmeden yalanci agrilar olusur ama dogum sancisi degildir normal sancilar.. oyle yani benm bildigim bu
Tesekkür ederim
Ay çok güzel 😊 bilmem doğum yaklaşinca sanirim çünkü tanidiğim diğer hamilelerde sanci falan yoktu
Tesekkür ederim
A*mk sapiklari sizi yaa ne farkınız var 80 yaşinda kopeği sken adamdan sapik ipneler he ananla giriyolar
Bunu ne için yazdın
Anladım tamam sorun yok
Bebek uyanııp canı sıkılırsa dünyayı görmek istiyorum dediği anda başlar
Şaka bir tarafa diyelim :) Umarım işinize yarar okuyun lütfen.
Doğum sancısının başlaması
Gebelik döneminin tamamlanmasıyla beyindeki hipofiz bezi oksitosin hormonu salgılayarak doğum kasılmalarını başlatır. Bu kasılmayla birlikte rahim ağzı açılır. Tıp dünyasında bu kasılmasının ne zaman başlayacağına dair kesin bir bilgi yoktur. Ancak büyüyen bebek rahmin önüne doğru geldiği için rahim ağzına baskı yaparak sancılara sebep olur.
Sancılar gebeliğin son döneminde iyice artar. Düzensiz olarak ortaya çıkan sancılar rahim ağzını doğuma hazırlamaktadır. Bu tür sancılar kısa bir süre sonra kendiliğinden geçer. Bu sancılardan ziyada doğum sancısının başlaması durumunda ise kasılmalar artacak ve düzenli olarak ortaya çıkacaktır. Önce doğum sancısı 10 dakika aralıkla ortaya çıkacak sonrada sırasıyla bu süre 5 ve 3 dakikaya düşecektir.
NOT:Şimdiden geçmiş olsun dileklerimle inşallah yavrunuz sağlıklı doğar. İyi geceler :)
Tesekkür ediyorum
Cevap
24Cevap
Son 1 hafta kala gadasi 😂
Doğum sancıları her kadında farklı zamanlarda başlayabilir. Genellikle 39-40-41. haftalarda başlar. 42. haftaya kadar bir sağlık sorunu yoksa beklenilebilir. Fakat 39. haftadan önce de başlayabilir.
Tesekkürler
Bebişin canı sıkılıp çıkarın beni buradan dediği zaman 😀
Hahahah 😂😂
Kötü bir sırt ağrısı veya adet sancısı şeklinde hissedebileceğin düzenli aralıklarla gelen sancılar Doğum esnasında.
Doğumun başlamasından birkaç hafta ile birkaç saat önce olur.
Tesekkür Ederim
Ulan hamile kadına bile sulanan kancıklar var umarım sizin karınıza kızınıza da sulanan kancıklarla karşılaşırsınız kansızlar
Kancık cok fazla doğru söylüyorsun ama evli bir. Kadının buraya bu resmi atması kancıkların ilgisini cekmek değlde nedir?
Herkes kendine sahip olursa dünya güzel olur..
valla resimdeki sensen zaten 6 7 aylik hamilesin sanki 1 2 aya basalr sancilar
Yahu resmini niye koydun diye yüklenmişler zaten bu resim internetten alıntı neyin kafasını yaşıyorlar? Soru hakkında da bilgim yok kuzu Allah yardımcın olsun..
Erkekler yorum yapıyor ya yasadınızmı sanki o sancıyı bilionuzmu
3 gün kala başlar ama başlamazsa destekli sancı mevcut tur :)
Ne kadar utanmazsınız sütyen gözüküyor karnın burnunda resm atıyorsun amaç. Ne? Allahtan korkun ya ayıp nasl insanlarsınız
Kimseyi tanımadan kimse için yorum yapma. Ne amacım olabilir? Kalbimi açıp içinemi baktın ki Allah korkumu insanlıgımı sorguluyosun? Ne kapalılar namuslular gördüm 40 erkekle gönül eğlendirip aşkımcı cicimli olan. Kimseyi tanımadan yorum yapma.
Kapalıların coğu zaten pislik ama görünen köy kılavuz istemez cidden üzücü. Siz bilirsiniz sizin için sorun olmuyorsa. Buyrun..
Kimse 4 / 4 lük değildir. Ben sakınca görmedim. Ne resimler paylaşanlar var. Buda benim kusurum olsun. Allahla benim aramda
Ok.
Senin yakın gibi kaç aylık şu an da
4-5 aylıkken başlayabilir.
4. Aydan sonra başlar
Masallah diyorum soru hakkinda fikrim yok 😊🙏
Bebiş gelmiş yakinda baslar
5. aydan sonra bence.
Böyle kıyafetler giyme alt kısım rahat olsun
Maşallah rabbim anneli babalı büyütsün :)
şu an kaç aylık
doğum zamanında 😊
az kalmış
2 3 ay kala belki
Vakti geldiğinde.
bence hep oluyor ya
daha başlamadıysa 10 yaşına kadar yatar o içerde
Ne istek vardır hormonel
7 8 ayda başlar
Hamileyken
Hamile kalinca 🙂
bomba gibisin
yarın başlar
Kız bu haldeyken ilişkiye giriyor musunuz hiç?
Sanane
Cidden merak ettim ya. Daha fazla acımaz mı ki
Reca ederim matmazel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar