Çocuğum olunca hiçbirsey değişmeyecek biz hep aynı kalıcaz diyen çiftler acaba bunları söylerken kendi söylediklerine inanabiliyorlar mı? 😄 Siz çocuğunuz olduktan sonra herşeyin aynı olacağına inanır mısınız?
Çocuk sahibi olmak anne babaların hayatını değiştirir mi?
😂😂😂 Çok güldüm. Değişiyor tabii ki. Bütün kararlarını bebeğine göre alıyorsun, ona göre vakit geçiriyorsun, ona göre yiyip içiyorsun, ona göre dışarı çıkabiliyorsun, uykun bölük pörçük oluyor, ınga ıngaaaa kafan şişiyor vs bunlar zorlu kısımlar. En güzeli anne-baba oluyorsun ve de inanılmaz bir duygu. O minik minik şeyler, sevimli bakışlar, ısırılası gülüşler, tatlı yaramazlıklar, komik mimikleri 😍 her şeyleri bir başka güzel. Ağzınıza sıçsalar (afedersiniz) yine de türlü şirinlikleriyle unutturuveriyorlar. Önemli olan olayları kafamızda nasıl yorumladığımız. Bu çocuk beni öldürüyor, dayanamıyorum, çok yaramaz gibi yorumlarsanız eziyet gibi gelir çocuk büyütmek. Zorlukları da olsa çok özel ve de her anıyla muhteşem bir şey deyin.
Cocuktan sonra hayatin degismemesi mumkun degil. Artik birbirini sevmesen bile o cocuk icin birbirine yardimci olmak zorundasin. Bir yerine zarar gelmesin diye butun esyalari guvenli hale getirmelisin. her zaman yedigin seyler bebege zarar verecekse beslenme duzenini degistirmelisin (emziren anne) Gece uykusuz kalacaksin belki 15 defa uyanacaksın.. Hayatın değişmemesi mümkün değil.
Bence daha farklı olurlar, iç güdüleri daha farklı işler. Fazla hassas, fazla iyi olmaya özen gösterirler. Hele babalar, özellikle de kız babaları. Onlar için bambaşka bir dünya başlar.
En İyi Cevaplar