Arkadaşlar hamile kalmak istiyorum da folik asit ilaci kullanıyorum günde bir kez içiyorum tok karnına ama henüz kalamadım daha vitamin ilaçları önerir misiniz? Yanlış anlamayın evliyim..
Doktorumasoruyorum. com
Yönetim niye bu soruyu vitrine taşımış. Hadi bu kadın bilmiyor doktoruna danışması gerektiğini hadi burdan bir denyonun önerdiği ilacı aldı içti. Ey admin ve türevleri sende mi bilmiyorsun ya. Yine dellendim yapacağınız işe sokayım
Sabah bir aksam bir alabilirsin.. sonrasinda hastaneye gidip doktorunuzdan klomen ilaci isteyin.. bu ilaci kullandktan sonra da catlatma ignesi yapilio ve olumlu sonuc alinior
Gunde 1adet alicaksin ama sadece bu yetmez ovaliasyon zamanini iyi hesaplayin ve hergun degil 3gunde bir ikiski yasayin cok bosalmaknerkekde sperm sayisininazaltir
Folik asit yani folbiol denilen ilaç gebelikten 3 ay önce başlanır ve gebelik süresince 3 ay yine devam edilir günde 1 defa alınır
hamile kaldıktan sonra niye 3 ay daha devam ediliyor ki
Çocuğun gelisimi için
Cevap
5Cevap
B12 ne d vitaminine demirine falan da git bir baktır. Hatta git dahiliyeye ben hamile kalmak istiyorum da kan değerlerimin durumuna bakabilir misiniz de. Uygun mu değerler de
Hap içerek hamile kalınma ki! Güldürdün valla beni. :)
Doktora gitsene , kan ver baksın doktor neye ihtiyacın olduğuna.
Günde bir kez alınır folik asit hamile kalınca doktorun ek vitamin yazar zaten
1kere. Ama doktora danis
İlaçlara bel bağlamayın.
Doktora gitmedin mi
Birr tanre
Günde bir galiba
Günde 1 tanee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar