Merhaba
Size bir sorum olacak bebek doğurmadan memeden süt gelir mi gelirse nedeni ne olabilir.
Size bir sorum olacak bebek doğurmadan memeden süt gelir mi gelirse nedeni ne olabilir.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer GayeAkarca sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Memeden süt gelmesi tıp dilinde galaktore olarak adlandırılır. Genellikle prolaktin hormonu artışından kaynaklıdır..
Emzirme dönemi ve hamilelik dışında memeden süt gelmesi bu hormona bağlıdır. Stresten, doğum kontrol hapı kullanımına, karaciğer hastalıklarından tut cinsel ilişkide memenin aşırı uyarılmasına kadar çeşitli nedenlerden hamilelik dışında da memeden süt gelmesi ile karşılaşılması mümkün.
Benim de başıma geldi aynı durum. Kanlı süt akışı vardı hatta. Ilaç tedavisi görmedim 2 gün içerisinde geçti. Dokunma, sıkmaya çalışma. Doktora gitmen de fayda var ama ne olacağını bilemeyiz, önlem almak iyidir..
sizce çok ilişkiye girmekle alakalı olabilirmi
O kadarını bilemem ama mümkün. Memenin aşırı uyarılmasından kaynaklı olabilir.
Antidepresan kullanıyorsan yüksek ihtimal ile ondan kaynaklidir ama veya da ağır ilaçlar diyeyim.
Doktor tedavi ederken rahmine baktı mi
Hipofiz bezinin salgıladığı prolaktin hormonunun seviyesinin yüksek olmasıyla ilişkili bir durumdur ve mutlaka ciddiye alınmalı detaylı tetkik için jinekoloji, endokrinoloji bölümü tetkiklerinin yanısıra bir göz doktorunun da muayenesinde yarar vardır.
Sakın ihmal etme. Ne kadar erken müdahale edilirse o kadar iyi.
bilgi için teşekkürler
Evet gelir normal bir durum ama sıkma yani gögsünü uyarma erken doguma sebebiyet verebilirsin
erken doğum olamaz birleşme asla yapmam
Birlesmeyi kastetmiyorum canim goguslerini uyarma diyorum yani sut geliyo diye sıkma bu dogum hormonlrini harekete gecirir birlesmeyle alakasi yok
şimdi anladım pardon
Hamile olmayan için kötü bir durum bildiğim kadarıyla süt gelmeye devam ederse hamile kalamiyor
ben hamile kalmak istemem zaten bu iyi
Hormonlar sebebiyle olabilir. Doktora görünebilirsin.
herkes yeterince bilgi vermis dr a git
Doktora git normal değil hemde hiç normal değil
hamilelikte mi?
hayır normalde
hormonal olabilir kadın doğuma görün mutlaka ihmal etme ciddi bişey de olabilir ALLAH korusun
gittim ilaç kullandım acaba fazla ilişkiden olabilirmi ısırıktan mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar