Arkadaşlar bebek atkı boyu kaç cm olmalı, bebek atkısı kaç cm olur bilenler yardımcı olabilir mi?

Hatta öbür yeğenim de biraz daha büyük o da istiyor, 3 yaş bebek atkısı kaç cm olur bilenlerden yardım rica ediyorum lütfen..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba,
Geleneksel olarak, bir atkı parmak ucundan parmak ucana ölçülür. Bunu yapmak için, kollarınızı yana uzatıp ölçün, böylece atkı bittiğinde standart ölçü olan sol parmağınızdan sağ parmağınıza kadar ulaşır. Ortalama olarak, atkılar yaklaşık 60 "uzunluğunda olacaktır. Kısa olanların çoğu 55" uzunluğunda, orta boylar yaklaşık 70 "uzatılmış ve uzun atkılar yaklaşık 82" uzunluğundadır.

Çocuklardaki atkılar için, istenen genişlik çocuğun karışına, uzunluk için çocuğun boyuna göre değişir. Kişiyi ayaktayken ölçebiliyorsanız, en iyi minimum atkı uzunluğunun çeneden yere kadar olması gerektiğini söyleyebilirim. Bu, atkının boyuna eşit uzunlukta asılmasına ve “normal” bir şekilde iki yana düşmesine olanak sağlar. Çok daha kısa bir tasarım isteniyorsa veya moda boyun etrafındaki sargıları ikiye veya üçe katlamak için ekstra uzun bir süre gerekiyorsa buna göre ayarlayın.
✔Atkılar insan boylarının 20 cm altında gibi bir tabloya uygun örülür.

1 yaş kız bebek boyu; en az 69.7 cm, ortalama 75.1 cm, en yüksek ise 80.5 cm olabilir. 1 yaş erkek bebek boyu; en az 70.8 cm, ortalama 76.9 cm, en fazla ise 83 cm olabilir.

2 yaşındaki kız çocuklar ortalama 93.5 cm boyunda / erkek çocuklar yaklaşık 95.5 cm boyundadır.
3 yaşındaki kız çocuğun boyu ortalama 95.0 cm'dir. 3 yaşındaki erkek çocuğun ortalama boyu ise 97 cm'dir.

Aslında öreceğiniz çocuğun ortalama boyunu biliyorsanız bu her zaman boyunun 20 cm aşağısı olarak hesaplanır diyebiliriz kısacası 😊
Ayrıca öreceğiniz bir model varsa tarifi de size yardımcı olacaktır.
Elinize, emeğinize sağlık, kolay gelsin 🙏
1 yaşındaki çocuğun boyu 75 cm dir ortalama.
50 cm falan örülse iyi olabilir sanki. Yürüme çalışmalarında ayağına dolanmasın.
Ben kalorifer petegiyle olcmustum normal bir petek boyu kadar yapmıştım
30 cm civarı
Cevap
3Cevap
40-50 cm arasında olursa herhangi bir sorun olmaz gadası. Yürümeye çalışırken ayağına takılma gibi bir durum söz konusu olmaz.
8 santim iş görür gerisi sıkıntılı
Boyu kadar olsa yeterli
2 metre
2 metre çok büyük olmaz mı?
tam oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?